Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 3

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:51

503

0

187



Hoofdstuk 3

“We zijn er!”¯ gil ik enthousiast nadat de auto voor een soort hotel met allemaal appartementen, vlak aan de piste is gestopt. Ik stap net iets te enthousiast uit waardoor ik niet door heb dat het zo glad is, ik wil de deur dichtgooien maar ik verlies mijn evenwicht en moet me aan de deur vasthouden om niet te vallen. Helaas vliegt de deur door mijn gewicht nog verder open en val ik met een enorme smak op de grond “Auw”¯ kreun ik, Tessa, Tyler en Ryan liggen helemaal dubbel en ik lig nog steeds op de grond.
Tyler’s hoofd verschijnt ineens boven die van mij “Blond h锯 zegt hij pestend “Haha, grappig. Help me even”¯ zeg ik en steek mijn hand uit, hij pakt hem aan en helpt me overeind maar ik trek snel aan zijn arm waardoor hij nu op de grond valt “Toevallig ook blond?”¯ vraag ik grijnzend en loop daarna snel weg om te voorkomen dat Tyler iets terug kan doen.
“Go Leah!’ roept Tessa en geeft me een high five, lachend lopen we achter de anderen aan het hotel achtige ding in. Eerst moeten we inchecken en daarna pas kunnen we al onze spullen naar binnen brengen, Tessa en ik slapen op één kamer!
Nadat we alle spullen hebben uitgepakt en de kamer een beetje hebben ingericht gaan we de spullen huren, zoals snowboard’s, ski’s en schoenen. En we gaan de skipassen halen zodat we met de skiliften naar boven en naar beneden kunnen.
We kunnen nu nog even 2 uurtjes alvast een beetje oefenen, omdat de liften om 5 uur dicht gaan en we zijn hier inderdaad rond 3 uur aangekomen.
Ik kan echt niet wachten om de piste weer af te snowboarden, het is een jaar geleden en ik miste het echt heel erg.
Snowboarden is voor mij echt een van de dingen die ik het aller aller aller liefste doe, volgens sommige mensen zou ik genoeg talent hebben om er mijn werk van te maken maar ik weet niet of ik dat wel wil..
Het lijkt me zeker wel geweldig om elke dag van het jaar te kunnen snowboarden, maar ook weer niet.. Ik bedoel, je hebt dan echt geen tijd voor andere dingen en je traint echt de hele dag..
“Laten we maar gaan, de liften gaan nu dicht en anders kunnen we straks niet door alle drukte van iedereen die naar beneden gaat”¯ zegt Ryan, terwijl we allemaal ons snowboard vast maken boven aan de piste.
Het is nog wel een aardig stuk naar beneden en ik denk inderdaad dat hij gelijk heeft, dus we besluiten een beetje tempo te maken en snel terug te gaan naar het hotel ding waar we slapen/wonen voor deze twee weken.
We blijven inderdaad twee weken, ja. We zijn namelijk niet weg in de voorjaarsvakantie, wanneer meestal iedereen gaat en wanneer je een week hebt, maar in de kerstvakantie.
We hebben dan twee weken vakantie, en het leek ons allemaal heel leuk om kerst en oud & nieuw hier te vieren en daarom zijn we hier nu al!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.