Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 5

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:52

512

0

175



Hoofdstuk 5

“We zien jullie straks in het hotel wel”¯ zegt Ryan, Tessa en ik gaan nog een keer in de rij staan voor de liften omdat we nog een keer naar boven willen.
Ik geef Tyler en Ryan een knuffel en volg Tessa dan de rij in. “Leah”¯ hoor ik opeens iemand roepen met een Duits accent “Kut, kut en nog eens kut”¯ vloek ik, vlak achter ons in de rij staan die geweldig leuke jongens waar ik zo graag mee om wil gaan. “Kom, snel”¯ roept Tessa en sleurt me mee tussen alle mensen door zodat we snel op een bankje van de lift kunnen gaan zitten om naar boven te gaan. “Sorry, noodgeval”¯ zegt ze tegen iedereen. Eindelijk op het bankje blijven we even rustig zitten, daarna krijgen we een enorme lachaanval. “Wat heb ik toch weer een geluk”¯ roep ik lachend “inderdaad, ik wou dat die lekker Duitsers achter mij aan zaten”¯ roept Tessa nog harder lachend, mensen die de piste af skiën of snowboarden kijken verbaasd naar boven.
“Oké, rustig aan nu. Tijd om uit te stappen”¯ zegt Tessa serieus, we gaan klaar zitten zodat we zo snel mogelijk uit het bakje kunnen om ons snowboard vast te maken en om naar beneden te gaan. “Klaar?”¯ vraag ik aan Tessa, ze knikt. We gaan staan en net als ik me naar beneden wil laten glijden hoor ik die vreselijke Duitse stem weer “Leah, wacht! Ik wil met je afspreken”¯ hoor ik die Tom geval roepen, zonder op te letten waar ik heen ga wil ik zo snel mogelijk naar beneden snowboarden maar het gaat helemaal mis. Ik botst tegen een jongen aan die door mij omvalt en samen rollen we een stuk van de piste, als we eindelijk tot stilstand komen kijken we elkaar verbaasd aan “Are you okay?”¯ vraagt de jongen “Yes, I mean No. I don’t know”¯ zeg ik verward “Ik bedoel, ik heb me geen pijn gedaan ofzo. Maar ik word achtervolgd door een Duitser die met me wil afspreken maar ik wil niet”¯ ratel ik, in het Engels “oh nee, daar komen ze!”¯ gil ik “Kom, ik heb ervaring met vluchten voor mensen”¯ zegt de jongen, ik volg hem terwijl ik achter me mijn naam de hele tijd hoor. “Kom snel”¯ zegt de jongen, nadat we snel ons snowboard af hebben gedaan, we rennen zo goed als dat lukt met die schoenen en snowboard onder ons arm over een straatje en rennen een schuurtje in dat ook bij ons hotel ding hoort maar dan aan de andere kant.
“Kom maar met mij mee, en leg me dan eens uit wat er nou aan de hand is want ik snap er helemaal niks van”¯ zegt de jongen, we lopen de lift in en komen op de vierde verdieping waar we naar een kamer lopen. De jongen klopt op de deur die word open gedaan, door een andere jongen die een muts en sjaal om heeft. Oke, die komt vast net binnen ofzo. Anders zou het een beetje raar zijn, met al die jongens hier die mutsen op hebben binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.