Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 6

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:52

316

0

174



Hoofdstuk 6

“Kunnen we dit meisje vertrouwen?”¯ vraagt een andere jongen, die ook een must een sjaal om heeft. De jongen die me geholpen heeft knikt, ik vraag me af wat voor een rare vraag dat was! Kunnen we haar vertrouwen?
Neem me dan niet mee hier naar toe!
De mutsen en sjaals gaan af en de jongens komen weer terug de woonkamer in “oh my god”¯ roep ik geschrokken nadat ik heb gezien wie er achter die mutsen en sjaals vandaan gekomen zijn.
“Ik ben Nick”¯ zegt de jongen de mij geholpen heeft, en steekt zijn hand uit “weet ik”¯ zeg ik lachend “Oh, dan hoef ik me dus ook niet meer voor te stellen”¯ zegt Joe “inderdaad”¯ “Hoe heet jij eigenlijk?”¯ vraagt Kevin “Leah, ik kom uit Nederland”¯ vertel ik “en wat was er allemaal aan de hand op de piste?”¯ vraagt Nick, ik begin mijn verhaal te vertellen. Vanaf de heenreis tot het deel dat ik tegen Nick aan botste. “Dus als ik het goed begrijp vlucht jij voor die jongens van Tokio Hotel omdat ze met jou willen afspreken. Jij hebt gedaan alsof je ze aardig vond, maar eigenlijk heb je een hekel aan ze?”¯ vat Joe mijn verhaal kort samen, ik knik. “En wat ga je doen om te zorgen dat ze je niet blijven stalken tot je met die jongen mee gaat?”¯ “Waarschijnlijk ontlopen, of ik verf mijn haar en trek andere kleding aan zodat ze me niet herkennen”¯ zeg ik “Of, je moet zorgen dat ze niet meer met je willen afspreken”¯ roept Nick ineens “Als je nou gewoon doet alsof je hun aller grootste fan bent en dan ga je ze stalken en achtervolgen en vreselijk irriteren tot ze niet meer met je willen omgaan”¯ zegt hij, eigenlijk is het best een goed idee.. “Oke, ik doe het”¯ zeg ik “vanaf morgen ben ik de grootste Tokio Hotel fan die er maar bestaat


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.