Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 7

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:53

591

0

184



Hoofdstuk 7

“klaar voor operatie ik-ben-de-aller-grootste-tokio-hotel-fan-die-er-bestaat?”¯ vraagt Tessa “Helemaal”¯ antwoord ik, we lopen de ontbijtzaal in en ik zie de jongens van Tokio Hotel gelijk zitten, ik kijk Tessa aan en moet eigenlijk bijna meteen lachen. Nick, Joe en Kevin zitten aan de tafel in de ontbijt zaal waar Ryan en Tyler ook al zitten, Tessa loopt naar ze toe en ik loop naar de TH tafel.
“Hey Leah, leuk je te zien”¯ zegt Bill, en doet zijn muts en sjaal af. Oké, daar gaat ie. “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH”¯ gil ik keihard “TOKIO HOTEL!!!!”¯ gil ik daarna nog harder, een paar mensen in de zaal beginnen keihard te gillen en stormen op de TH jongens af. Ik ren snel weg naar de tafel waar de anderen zitten, en geef Tessa een high five “En, wat is stap 2?”¯ vraagt Tyler dan, ik haal mijn schouders op “Dan zou ik maar snel wat bedenken want je vrienden komen eraan”¯ zegt Ryan, ik kijk hem met grote ogen geschrokken aan maar ik durf niet om te kijken. “Heey, Leah”¯ hoor ik een Duits accent zeggen, ik kijk achterom en zie Bill staan “Ga je een keer uit met mijn broer, Tom? Hij vind je leuk”¯ zegt hij “uh, nou ehm, dat kan eigenlijk een soort van niet”¯ zeg ik langzaam, zodat ik een excuus kan bedenken waarom niet maar ik kan nergens op komen “waarom niet?”¯ vraagt Bill, wat ik al aan voelde komen “nou, omdat… ehm, ik … ehm”¯ begin ik, maar veel verder kom ik niet “omdat ze al met mij date”¯ hoor ik iemand zeggen, ik kijk om en zie dat Nick naast me zit en zo onopvallend mogelijk knikt dat ik mee moet spelen.
“Ja, klopt”¯ zeg ik snel “oh, ok锯 zegt Bill snel en loopt weg.
“Oh my god, dankje wel!”¯ zeg ik en geef Nick een knuffel “hou hem nog even vast, ze kijken!”¯ roept Kevin, ik doe wat hij zegt “kijken ze nog?”¯ “ja”¯ zegt Joe “nu dan?”¯ “ja”¯ zegt hij weer “nu dan?”¯ vraag ik steeds ongeduldiger “ja”¯ “Je liegt!”¯ roep ik geïrriteerd “ja”¯ zegt Joe lachend, ik zucht en laat Nick los.
Ik eet snel een broodje en ga daarna met Tessa naar het hok waar alle spullen staan om me klaar te maken voor vandaag, onze ouders zijn vandaag op één of andere rondtour hier door het dorp en wij gaan vandaag de hele dag snowboarden. We, nou eigenlijk Tyler, Ryan en Kevin, hebben een hele route bedacht voor vandaag dus ik hoef me niet te vervelen!
“Tess, kun je me helpen? Ik krijg mijn schoenen niet dicht”¯ zeur ik, de veters moeten altijd zo strak en dat het pijn doet aan je handen en dat lukt me nooit, Tessa wel. Ik weet niet hoe ze het doet maar het lukt haar gewoon altijd! Als we eindelijk klaar zijn lopen we naar de skilift waar de jongens al staan te wachten “Ik wil naast Leah!”¯ roept Nick en trekt me op het stoeltje naast hem, de rest zit al in het bankje voor ons waardoor er nog 4 plaatsen naast ons over zijn. “Jullie kunnen hier nog wel bij”¯ hoor ik de man zeggen die de liften bedient, ik kijk op en zie dat het de jongens van Tokio Hotel zijn die naast ons in het bankje moeten zitten “Oh god, Nick. Kijk even wie er bij ons in komen”¯ fluister ik, Nick kijkt zo onopvallend mogelijk en kijkt me daarna serieus aan “Snel, geef me je hand”¯ zegt hij “We moeten nu wel zorgen dat het verhaal geloofwaardig blijft”¯ legt hij uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.