Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 8

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:55

554

0

212



Hoofdstuk 8

Na een ongemakkelijke rit in de lift stappen we snel uit en lopen naar de rest om ons snowboard vast te maken, daarna beginnen we aan de route die de jongens bedacht hebben.
We zijn een poos onderweg als het steeds erger begint te sneeuwen en waaien, waardoor het ook vreselijk koud word.
We besluiten halverwege even een pauze te nemen bij een restaurant dat op een vlak stuk van de piste staat.
We drinken warme chocomel en warmen ons zelf een beetje op om weer de kou in te gaan.
“Nick, kun je me helpen met mijn sjaal?”¯ vraag ik aan Nick, die naast me zit.
Ik heb zo’n lange sjaal om dat ik hem niet helemaal rond om mijn nek kan krijgen, dus ik vraag Nick of hij het voor me kan doen.
“Dankjewel!”¯ zeg ik en trek mijn handschoenen aan, daarna trek ik mijn jas erover aan waardoor mijn handen “kun je misschien ook mijn jas dicht doen, het lukt niet met mijn handschoenen?”¯ vraag ik Nick nog een keer “Tuurlijk”¯ antwoord hij en trekt de rits van mijn jas omhoog “Dankje”¯.
Daar gaan we weer. Het sneeuwen is nog niet gestopt en het waait nog steeds even hard, gelukkig hoeven we niet zo heel ver meer en de tocht naar beneden zal daarom denk ik ook wel meevallen.

Nadat we eindelijk onder aan de piste stonden en terug gelopen zijn naar ons hotel zitten we binnen op te warmen en te wachten op onze ouders.
Nick en Joe zijn nog bij mij en Tessa, maar Kevin is naar Danielle gegaan die met Frankie op hun kamer was en Ryan en Tyler zijn ergens anders heen..
“Ik verveel me”¯ zeur ik terwijl ik onderuit gezakt op de bank hang “Ik ook”¯ zegt Nick die naast me op de bank hangt. “Ik weet iets! Truth or Dare?”¯ roept Joe.
“Dare”¯ zegt Nick “Oké, zoen met Leah”¯ zegt Joe droog “Nee!”¯ roepen Nick en ik tegelijk, Joe zucht teleurgesteld. “Dare”¯ zeg ik nadat Tessa het aan mij gevraagd heeft “Zoen met Nick”¯ zegt zij nu net zo droog, ik zucht en kijk toe hoe Joe en Tessa elkaar een high five geven.
“Goed dan”¯ zeg ik, ongemakkelijk schuiven Nick en ik wat dichter bij elkaar. Hij legt zijn hand in mijn nek, onze hoofden komen steeds dichterbij en uiteindelijk raken onze lippen elkaar. We zoenen elkaar voorzichtig, met Tessa en Joe juichend op de achtergrond, ik hoor een fototoestel klikken en kijk verbaasd op. “Foto voor die Duitse vrienden van je”¯ zeg Joe grijnzend “en voor ons als chantage natuurlijk”¯ voegt hij er lachend aan toe.
“Wij gaan wat te drinken halen”¯ zegt Tessa en wil me mee sleuren het keukentje in “maar ik heb helemaal geen dorst”¯ zeg ik “wel waar”¯ zegt Tessa en sleurt me mee de keuken in “Dat ging wel lekker, of niet?”¯ vraagt ze breed glimlachend, ik zeg niks en trek de koelkast open. Ik verstop mijn hoofd in de koelkast zodat ze niet kan zien dat mijn hoofd knal rood is geworden.
“Kun je het vinden?”¯ vraagt ze en duwt haar hoofd ook in de koelkast, lachend kijkt ze me aan. Ik krijg de slappe lach, waardoor?
Geen idee? Misschien omdat we samen met ons hoofd in de koelkast zitten zonder reden.. Ik heb eigenlijk meestal lol zonder reden.
Het slaat nergens op, dat weet ik. Maar zo ben ik nou eenmaal, haha.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.