Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Five

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

8 dec 2010 - 21:15

458

3

293



Chapter Five

Ga maar lekker raden, ik zeg toch nieets :) En vijf hoofdstukken over één dag word het heus niet, want ik ga ook lekker tijdsprongen maken :) En ik ga nu maar eens verder schrijven aan hoofdstuk 9 (op quizlet staat tot hoofdstuk 4 online, en heb ik tot hoofdstuk 8 al geplaatst :P) en over die 30 hoofdstukken, ik heb op quizlet een verhaal staan die heeft er 50, alleen is er pas tot 41 geactiveert, ghehe :P

Die avond stoppen we bij een groot hotel. Ik stap uit. ‘Wauw, mogen we hier overnachten?’ Vraag ik. Dan knikt. We hebben allemaal één koffer in de bus uitgepakt en in de kastjes gehangen, en de overige liggen onder in de bus. Iedereen haalt er één koffer uit en we lopen naar binnen toe. Keith haalt de sleutels voor ons op. ‘Omdat we hebben besloten dat jullie eens goed contact moeten maken met de andere band, wat bij sommigen nogal moeizaam gaat…’ Zegt Dan, met een blik naar mij en Alex. ‘Hebben we besloten dat er één persoon van de Black Tigers, bij één persoon van All Time Low gaat!’ Ik zucht. Nu ga je het krijgen hoor!

Pov Onbekend
Stiekem hou ik mijn vingers gekruist. Ik wil bij haar, ik wil bij haar, ik wil bij haar! ‘Melody en Alex!’ Hoor ik vaag.


Pov Melody
Ik grijp met mijn handen in mijn haar. Ik zit bij Alex, hoe erg kunnen ze het voor me maken! Ik pak mijn koffer en sleep hem de lift in. Alex gaat met me mee. Hij zegt niets tegen me. Ik heb de sleutel van Dan gekregen en ik open de deur van onze slaapkamer. Ik zie het bed staan en ik kreun. Een tweepersoonsbed! Alex laat zijn koffer staan en springt op zijn bed. ‘Wauw, hier kan ik wel een paar maand blijven!’ Ik kijk hem aan. ‘Jij wel, ja!’ Alex grijnst en loopt de kamer uit, naar de badkamer, waarschijnlijk. ‘Jacuzzi!’ Roept hij. Ik schiet gelijk naar hem toe en mijn mond valt open. ‘Wauw!’ Weet ik met moeite uit te brengen. Alex loopt weer naar het bed toe en wenkt me. Ik loop nieuwsgierig achter hem aan. Ik plof ook op het bed neer. ‘Wat vind je zo erg aan ons?’ Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. ‘Nou… ik heb wel eens een interview met jullie gezien. “We hebben een extra grote tourbus, maar dat is omdat we diva’s zijn!”ť Ik vind het een beetje dom, kom op, jullie zijn jongens!’ Zeg ik. Alex schiet in de lach. Wat lacht hij grappig… wacht… denk ik dat nou écht? Ik vind hem toch zeker niet leuk! ‘Waarom vind je het dom dan, ik bedoel, jongens kunnen toch ook gevoel voor mode hebben? Ik sta model voor de kledinglijn van Jack…’ Zegt Alex. Ik kijk beschaamd naar de grond. ‘Ach, denk er maar even over na. Ga jij eerst in de jacuzzi of ga ik eerst?’ Ik kijk hem aan. ‘Ik ga wel eerst.’ Besluit ik dan. 'Weetje, Melody? Volgens mij denk jij dat we veel erger zijn, maar het is helemaal niet zo, hoor!' Zegt hij. Ik loop naar de badkamer, er liggen al handdoeken. Ik doe de deur achter me dicht.


Reacties:


Hometownhero
Hometownhero zei op 28 dec 2010 - 0:19:
Ik was niet meteen van plan een reactie te zetten,
ik had me voorgenomen eerst alle hoofdstukken te lezen en dan pas te reageren.
Wat ik wou zeggen was:
Als ik in Melody haar plaats was, ik zou ik Alex verkrachten denk ik. ;'
Zo'n lekker ding.
En eerlijk gezegt, vindt ik die jongens wel een beetje diva-achtig, niet?
Nou, ik vindt dit verhaal heerlijk om te lezen - zelfs op dit uur -
Laat me weten wanneer je een nieuw deeltje online hebt staan,
ik ga alle hoofdstukken even lezen.. :]


Eliros
Eliros zei op 10 dec 2010 - 17:12:
Ik denk nog steeds dat het Alex is. Waarom weet ik niet, maar dat denk ik gewoon. Ja.
En, nou ja, hehehe, cuwl, dat ze nu samen op een kamer moeten slapen, en dus ook nog eens in hetzelfde bed. x'D
Nou ja, omdat ik zo aardig ben wil ik haar plek wel in nemen, om mezelf dus op te offeren, zodat ze niet bij hem op de kamer hoeft. :'

Nou ja, ga maar gauw verder. Nu of zo. Of straks. Nee, doe maar nu. <33


xEmma
xEmma zei op 9 dec 2010 - 19:48:
'Ik ga wel eerst.'
Mwaha, alsof het een opoffering is om als eerste in de jacuzzi te gaan !
Mhihi, ik wil ook een jacuzzi [ik wil veel dingen uit jouw verhaal o.o] <3
Hoewel ik wel een heel cuwl bad heb, op pootjes!

Hmm.. *denkt nog een keer na* [wow, miracle happening!] Ik neig om een of andere reden nu meer naar Alex als onze mystery popstar point of view'er [x)]. Maar jaaaa. Dat is eigenlijk niet heel logisch, want we komen in dit deeltje helemaal niet zoveel te weten over de onbekende persoon.
Misschien is het toch stiekem Zack. Of Jack. Of Ryan.

En als je nog meer hoofdstukken klaar hebt liggen, hup hup, posten please! Ik wil meer van dit verhaal
xx