Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Dark Tales » Tale 2: The Bone Snatcher

Dark Tales

9 dec 2010 - 14:48

1008

0

216



Tale 2: The Bone Snatcher

Tok: "Honger, honger, honger!!!"
Mam: "Jaja, ik weet het, eens zien of we nog iets in huis hebben. (kijkt in de kasten) Hmm, we hebben nog een schedel en wat levers, we hebben geen beenderen meer. Best Pap verwittigen, Sip doe jij dit even? (richt zich tot Sip)"
Sip: "Goed. (verlaat de keuken, richting de garage)"
Tok: "Ik wil eten! (met vuisten, kloppend op de tafel, roept hij)"
Mam: "Ik weet het! Stop met roepen! (ze maakte een vies gezicht en haar stem verhoogde, Tok hield meteen op en zweeg)"

Het gezin was met hun avondeten bezig, het was geen gewone familie, dit gezin werd opgevoed als kannibalen, maar het meest ongewone aan dit gezin is dat ze overleven op beenderen, elke dag moeten ze beenderen eten bij hun drie grootste maaltijden. Beenderen was dus een van hun meest gewaardeerde voedsel-ingrediënt, het had een effect op hen, het maakte hen sterker.

Het gezin woonde ondergronds, 's avonds ging Pap op jacht, eten halen en af en toe wat geschenken, maar Pap had al een paar dagen niet op jacht geweest, het werd gevaarlijk buiten. Deze nacht moest hij echter achter eten gaan, anders overleefden ze de komende weken niet. Sip kwam toe in de garage om Pap te verwittigen.

Sip: "Pap, we hebben geen botten meer."
Pap: "Ja, ik weet het jongen, ik ben al een tijdje niet gaan jagen. Euhm, vertel je moeder dat ik vannacht achter beenderen zal gaan."
Sip: "Goed. (stapt weg, richting de keuken.)"

Pap maakte zich ondertussen klaar, hij stak zijn gereedschap in een sportzak. Zijn gereedschap zag er proper uit, dat kwam omdat Pap het altijd netjes wou houden. Onderhoud en wassen, waren de voornaamste hobby's van Pap.

De nacht kwam er snel aan, Pap ging weg van huis, richting het dichtstbijzijnde dorp. Mam groette hem uit, ze wist dat het jagen gevaarlijk was, maar iemand moest het doen.

Pap was een lange tijd onderweg, de baan was lang, maar stilletjes aan, op een goed tempo, kwam Pap aan in het dorp.
Pap: "(kijkt rond) Geen ziel op straat, ik zal een huis moeten binnentreden."

Pap speurde wat rond en zag een huis dat hem beviel, het was afgelegen van andere huizen, hij keek door de vensters. Er waren geen dieren, binnen het huis zag hij een koppel, ze waren in slaap gevallen voor hun televisie. Het was tijd om aan het werk te gaan.

Pap ging naar binnen, hij brak het slot van de achterdeur, zo stil als hij maar kon. Geen van beide werd wakker, Pap was binnen, nu moest hij de twee zien te verdoven en aan het werk te gaan.
Hij besloop het koppel, eerst ging de man aan de beurt, hij gaf de man een spuit, die hem in een diep slaap bracht. Dan kwam de vrouw, half wakker zag de vrouw de schaduw van Pap.

Vrouw: "Wat, wat is dit. (half wakker keek de vrouw rond)"

Pap haastte zich naar de vrouw en gaf ze een spuit die haar, zoals haar man, in een diep slaap bracht. Pap sleepte de twee lichamen naar de kelder. Hij begon met de man, hij legde hem in het midden van de ruimte. Zijn sportzak plaatste hij op de grond, deed het open en nam er een paar gereedschap uit. Een boor, zaag en mes, nam Pap uit zijn zak. Eerst haalde hij het vel van de man zijn benen met zij mes. Het duurde even voor hij dit voor de twee benen had gedaan. Hierna nam hij zijn zaag en begon de benen van de man af te zagen. Dit duurde ook een tijdje, toen hij gedaan had stak hij de beenderen in zijn zak. Uit zijn sportzak nam Pap een paar plastieken zakken. Hij nam zijn mes en begon de buik van de man open te snijden, de man zijn buik lag open en Pap nam er zijn lever, nieren en hart eruit, de rest bleef daar. Nu nam Pap de boor vast, hij maakte gaten in de schedel van de man, hij wou zijn hersenen eruit halen. Toen hij dit had gedaan was het tijd voor de armen, hij begon met zijn mes het vel van de armen te halen, maar opeens ging zijn uurwerk af.

Pap: "(kijkt naar zijn uurwerk) 4u, tijd om terug te keren."

Alles wat Pap van de man had gesneden, stak hij in zijn zak. De vrouw die nog verdoofd was, nam hij op zijn schouder. Hij ging nemen wat hij nodig had van haar, bij zijn thuis. Er was nu geen tijd meer om het in de kelder te doen. Pap ging door de achterdeur, de tuin in, hij ging zo snel mogelijk in het bos. Hij stapte naar zijn huis, onderweg merkte hij dat hij werd gevolgd, maar hij maakte zich geen zorgen.

Het duurde een tijd voordat Pap zijn huis bereikte, Mam was er om hem te ontvangen, ze nam de vrouw over en bracht ze meteen naar hun kelder. Daar zou ze vastgebonden worden en voor het plezier van het gezin gingen ze levend alles nemen, wat ze van haar nodig hadden. Pap ging naar binnen en ging naar de keuken, hij liet zijn sportzak vallen op de grond en zette zich neer.

De man die hem achtervolgde ging richting het huis, hij stapte heel voorzichtig naar voren, zodat hij niet opgemerkt zou worden, hij zag Mam die buitenstond. Hij richtte zijn geweer naar haar, klaar om te schieten. Hij nam rustig zijn tijd om goed te richten, hij wou niet missen en toen viel de man neer, hij werd bewusteloos geslagen door Sip, die zijn ronde deed rondom het huis. Hij nam de man mee en gaf hem aan Mam, die hem ook naar de kelder bracht en vastbond.

Ochtend kwam en Pap was uitgerust na twee uur slapen, dan ging hij naar de kelder. Het hele gezin ging naar de kelder. Voor hen was het een show wat er ging gebeuren. Geschreeuw kon gehoord worden tot buiten, maar niemand die het zou horen, het ging uren verder. Het gezin had nu genoeg eten voor enkele weken, ze leefden nog gelukkig verder, zonder ooit gepakt te worden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.