Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Ik hield van weerwolf romans tot ik er een beleefde » ch 9

Ik hield van weerwolf romans tot ik er een beleefde

9 dec 2010 - 20:35

309

1

245



ch 9

David

Kathy en Domenic sliepen nog en de zon ging nog maar net onder. Hij jankte Kylie en Domenic wakker. Kathy keek hem even chagrijnig aan en legde haar kop weer neer. David duwde met zijn neus zachtjes tegen haar kop en zette zijn achterpoot met kracht tegen Domenic aan. Dom stond op en liep naar een riviertje en nam er grote slokken uit. David greep Kathy bij haar nekvel en sleepte haar de rivier in. Drijfnat en proesten stond ze na vijf seconden weer op de kant. ‘Wacht jij maar.’ Dreigde ze, toen David ook de kant op liep. Hij schudde zijn vacht uit en draafde naar de bos rand. Kathy zuchtte en volgde hem.

Kathy

Zodra David over de rand van de stad liep, veranderde hij in zijn menselijke vorm. Kathy veranderde ook. Overal keken mensen hun aan en bestudeerde haar. Sommige meisjes bekeken haar ronduit agressief. Dave hield even zijn pas in en pakte haar hand beet. Een meisje met blond haar staarde haar indringend aan. Kathy bloosde en voelde zich enigszins ongemakkelijk. ‘Ontspan je.’ Zei Domenic. ‘Kijk terug. Jij bent de baas laat het ze maar voelen.’ Kathy ontspande haar schouders en keek het blonde meisje strak aan. Even twijfelde ze, maar toen sloeg ze toch haar ogen neer.
Kathy’s hart sloeg een pas over en ze keek trots naar David. ‘Goed zo. Ik zei toch dat je een goede Luna zou zijn.’ Zei David zonder naar haar te kijken. Ze liepen tot een groot huis waar David een sleutel uit zijn zak haalde en die in een slot stak. Hij leidde haar naar binnen en sloeg de deur achter haar dicht. ‘Dom is echt geweldig, maar soms is hij echt te veel.’ Mompelde David, terwijl hij Kathy naar zich toe trok voor een kus. Kathy’s hart sloeg wilt in haar borst en ze kreunde zacht.


Reacties:


realMe
realMe zei op 11 dec 2010 - 15:10:
Jeah ze zijn bij het dorp.....

ben benieuwd hoe het verder gaat.....
snel meer