Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Shugo Chara » Dancing queens -RimaHiko- » 3. Sorry

Dancing queens -RimaHiko-

18 dec 2010 - 22:27

245

0

305



3. Sorry

3. SORRY


Ik werd ruw gewekt door mijn moeder die mijn naam riep van onderaan de trap. Ik keek op mijn wekker, het was 7 uur. De school starte over anderhalf uur. Ik ging mijn bed uit en begon aan mijn dagelijkse ochtendritueel, ik douchde, kleedde me aan, deed mijn haar en make-up, en at een boterham met kaas. Mijn moeder stond al te wachten bij de auto toen ik de deur achter me dichtdeed. 'Je moet eens wat meer eten sochtend's' mopperde ze. aan haar gezicht kon je zien dat ze amper had geslapen, en een ochtendhumeur had.

'Zeg, Rima-chan, weet jij wat er met Nagi is vandaag?' vroeg Amu terwijl we samen naar onze eerste les liepen. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik weet niet' zei ik. Leugens, Rima. Ik volgde Amu's blik, die uitkwam op Nagihiko.

Hij leunde lui tegen de muur aan en had een gefrustreerde blik op zijn gezicht. Toen hij zijn blik op mij richtte, bloosde ik en keek ik snel weg. Zijn grote lichtbruine ogen keken me verdrietig aan. Ik voelde me nogsteeds schuldig. 'Tadase-kun!' zei Amu blij toen Tadase aan kwam lopen. 'Ohayo, Fujisaki-kun, Mashiro-san, Hinamori-san' zei hij beleefd. zoals altijd.

Onze leraar, Nikaido-sensei, was zoals zovaak veel te laat. Hij kwam om precies te zijn 4 en een halve minuut te laat, en hij struikelde voor onze voeten. Tadase was zo vriendelijk om hem te helpen zijn boeken op te rapen en wij gingen alvast het lokaal in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.