Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » korte dingskes » De kooi

korte dingskes

14 dec 2010 - 13:48

309

1

227



De kooi

Deze is voor Jorinde ^^

Ik gooi de deur achter me dicht en laat mijn tassen in de zetel vallen. Uitgeput val ik naast mijn nieuwe veroveringen neer en kijk even rond.
“Tom, ik ben thuis!”¯ Geen antwoord. “Tom?!”¯ Nieuwsgierig sta ik recht.
Ik loop naar de keuken, maar die is leeg, net als de tuin, de badkamer en zijn slaapkamer. Vreemd, waar is die rare kwast nu weer?
Dan valt mijn blik op de deur die naar de kelder leidt en open staat. Voorzichtig ga ik de trap af en als ik het licht aanknip, zie ik tot mijn grote verbazing een grote glazen box staan. Wat doet dat ding hier?!
Nog voor ik na kan denken, word ik vastgepakt en in de kooi geduwd. Ik kijk verbaasd rond en zie dat ook Tom nu ik de kooi geduwd wordt. Wat heeft dit te betekenen?!
Een man komt voor de box staan en kijkt ons aan. Als ik ook omhoog kijk, kijk ik recht in het gezicht van David, onze manager.
“David, wat is dit?! Wat doe jij hier?”¯
“Dit is leuk. En wat ik hier doe? Mij amuseren.”¯ Grijnst hij. “Kleed jullie uit, en dan mogen jullie dit aantrekken.”¯ Hij haalt twee strings tevoorschijn. Eentje heeft een tijgerprint en de andere heeft een zebraprint.
Ik hoor Tom schreeuwen, en langzaam verandert zijn schreeuw in mijn naam.
Ik schrik wakker en kijk om me heen. Oef, het was maar een droom.
“Bill, kom een kijken!”¯ Ow, Tom riep me, daar zal ik wakker van zijn geworden.
Ik stap uit mijn bed en enkel in mijn boxer ga ik de trap af. Als ik onder kom, zie ik dat Tom lachend naast een gigantische glazen box staat. Ik gil en loop weer naar mijn kamer waar ik me opsluit. Aan het kraken van de trap hoor ik dat Tom achter me aan komt.
“Bill, ben jij nu ineens bang van lege aquariums, of hoe zit dat?”¯


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 14 dec 2010 - 18:16:
omg geniaal XD
ik hou echt van jou Anke XD
vooral bij die strings ging ik plat XD
<3