Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Six

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

10 dec 2010 - 18:38

440

2

312



Chapter Six

Ik heb een probleem en ik vind dat jullie me mogen helpen :) want... ik dénk, dat als ik 30 hoofdstukken zo ga schrijven, het verhaal langdradig en BORIIIING word xD dus... wat vinden jullie, moet ik het proberen, of moet ik de onbekende POV bekend gaan maken... Read & Enjoy!

Ik lig heerlijk languit in de jacuzzi. Wat een leven is dit toch. Na een kwartiertje besluit ik dat ik genoeg water heb gezien. Ik trek de stop uit de jacuzzi, spring op het zachte matje en begin me af te drogen.

Pov Onbekend
Ik lig op een bank, in de hotelkamer. Zachtjes ben ik het nummer Therapy aan het neuriën. En dan besef ik me ineens dat waarschijnlijk niemand mij ziet staan, omdat ik toch te arrogant en verwend ben. Een traan rolt over mijn wang heen en ik veeg hem snel weg. Melody ziet mij toch nooit staan!


Pov Melody
Ik loop weer terug naar het woongedeelte van de hotelkamer en ik pak mijn iPhone, die op mijn nachtkastje ligt. Ik kijk. Een berichtje van Stella. Mello! Ga je morgenochtend mee naar de stad? Ik wil voor het interview en de fotoshoot even de stad verkennen… Xx Stella. Ik grinnik en sms gelijk terug. Ja, graag, ik wil morgenochtend zo snel mogelijk hier weg, k zit samen met Alex… Xx. Ik kijk naar Alex, die zo te zien een spelletje aan het doen is op zijn iPhone. Ik zucht. ‘Alex? Het is al 11 uur, hoe laat dacht jij naar bed te gaan?’ Alex zucht. ‘Waarom vraag je dat? Ik bedoel, we hebben toch morgen geen concert, we kunnen uitslapen, en het is mijn leven, dus ik bepaal dat lekker zelf!’ Ik loop naar Alex toe en ga geërgerd voor hem staan. ‘Alex Gaskarth. We slapen samen op één hotelkamer, we zijn samen ruim twee maand op tour, ik vind dat we het met elkaar eens moeten zijn!’ Alex zucht en kijkt even naar zijn iPhone. ‘Goed. Je hebt gelijk. Ik kom zo!’ Zegt hij. Ik glimlach. Uiteindelijk win ik altijd. Ik kruip snel in bed en ik hoor dat Alex ook in bed gaat liggen.

De volgende ochtend word ik al vroeg wakker doordat Stella me belt. Alex word ook wakker. ‘Wie belt er op deze onmenselijke tijd?’ Ik grinnik. ‘Stella, ik ben het van haar gewend!’ Ik neem op. ‘Met Melody!’ ‘Hee, hoe laat gaan we de stad in?’ Alex zucht. ‘Hang op en slaap verder!’ ‘Sorry Stella, wacht even.’ Ik draai me naar Alex. ‘Nee, ik hang niet op!’ ‘Wat is er?’ Hoor ik Stella vragen. ‘Oh, die arrogante Gaskarth is chagrijnig doordat je zo vroeg belt.’ Ik hoor Stella lachen. ‘Hij moet er maar aan wennen. Sta je zo op? Dan gaan we ontbijten en dan naar de stad…’ ‘Ja, is goed, tot zo!’ Zeg ik vrolijk en ik spring uit bed. Ik loop naar de badkamer en ik kleed me snel om om naar de stad te gaan.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 11 dec 2010 - 19:09:
BEKEND MAKEN! BEKEND MAKEN!
Het is Alex, of niet dan? ^^
En, hehehe, ik vind het grappig dat Alex chagrijnig wordt doordat Stella Melody belt. ;'P
Ga eens gauw verder, jij. ^^


xEmma
xEmma zei op 11 dec 2010 - 15:00:
Therapy is zo'n geweldig leuk nummer ! *zoekt in afspeellijst en gaat het luisteren*
Dat hele album is sowieso geweldig<3
All Time Low is geweldig<3

Anyway. Jouw verhaal. Ja.
Ik wil heel graag weten wie de Onbekende POV is, maar stiekem, heel stiekem, wil ik dat ook weer niet. Ik vind het leuk om het niet te weten, kleine hints in een paar regels tekst te zoeken, het is zo lekker mysterieus [ik val in herhaling heb ik het idee x)] en dat vind ik leuk. Ik denk dat je best dertig hoofdstukken kan schrijven zonder dat het saai wordt, hoor! Dit is al het zesde hoofdstuk, en het gaat niet te snel [ook niet te langzaam hoor, ik vind dit tempo fijn en realistischer] dus ik denk dat je nog wel een paar hoofdstukjes kan vullen (: We hebben het eerste concert nog niet eens gehad (:

En anders laat je iedereen een grote liefde hebben om die dan weer met veel drama te kunnen verlaten, om ze dan allemaal weer bij elkaar te laten komen, laat je Melody en iedereen in haar band [oh, en een van de jongens] toch lekker zwanger worden, laat je Melody ontvoeren die dan haar vrienden i nde steek laat voor de ontvoerder waar ze verliefd op is geworden, laat je een halve band dood gereden worden en de rest de lotto winnen. Dan heb je ook weer wat om over te schrijven , haha [of misschien moet je dat toch maar niet doen.. Ik weet 100 % zeker dat wat je nu i ngedachten hebt voor dit verhaal beter is dan wat ik net heb zitten lullen x)]

Kortom. Doe met dit verhaal wat je van plan was, dan ben ik blij<3
xx