Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » Können wir das machen?~5~

Können wir das machen?*TC*

11 jan 2009 - 18:47

546

0

266



Können wir das machen?~5~

Tooom!Wakker worden!Mmmm, ga weg. Nee, wakker worden!Opstaan, nu. Neehee JaahaaBill staat als een idioot naast mijn bed te springen. We gaan bowlen. Geen zin.Met een, pruillipje en puppy-eyes kijkt hij mij aan. O oké.Maar kijk niet zo.Kan ik niet tegen. Pech, Bill kijkt hoe Bill wil. En dat klinkt zo dat hij geen tegenspraak duld. Soms kan Bill echt kinderachtig doen.Maar oké ik doe dat ook wel, moet ik toegeven.


Als we allemaal klaarstaan, vertrekken we te voet, met grote tegenspraak van Bill en mij, naar de bowlingbaan.Na een aantal minuten lopen zijn we er al.Het is een enorm gebouw, maar zijn alle bowlinggebouwen niet groot? Is het hier?Vraagt mijn slimme broer. Kun je niet lezen of zo? Wel, maar geen Frans. Bill, er staat Bowling.Dat is geen Frans dat is engels.En ik denk dat je dat wel kan lezen.Anders heb ik echt een achterlijke broer. Het is achtend, kan ik eraan doen dat ik nog moe ben? Bill, het is 2 uur in de middag. Het is al goed oké.Jij met je onbenullige discussies altijd. Dat laatste mompelt hij er achter.Ik ben wijs en ga er niet verder op in.


Yes!En de broertjes doen het weer!Ja niemand kan ons verslagen.Bill en ik spelen tegen Georg en Gustav.Met twee op een baan dus.En Bill is een soort verslaggever aan het spelen.Het gaat als volgt: Tom gaat het doen, hij heeft gesmeten, en prachtig in het midden van de baan, en ja, ja, ja, jaaaaa, hij scoort!En de ja, ja, ja klonk echt goor!Het leek alsof hij klaarkwam.Ieuw!Maar hij heeft gelijk.Niemand kan de broertjes verslaan.Wij zijn echt goed. We liggen zeker 20 punten voor.En het eerste spel is afgelopen. Wie wil nog een spel spelen?Ja, kunnen jullie nog eens vals spelen.Wat?Wij hebben helemaal niet vals gespeeld.Hoe kun je trouwens vals spelen met bowlen?Weet ik veel, jullie kunnen het. Terwijl Georg en Bill in een hevige discussie zitten gaan Gustav en ik nog een spel aanvragen. Die gast vraagt of we hekjes moeten, en ik moet echt moeite doen om niet te zeggenHoe oud denk jij dat we zijn? Maar ik denk dat er wel veel mensen zijn die nog hekjes willen op hun 19. En nu KAPPEN! Schreeuw ik tegen Bill en Georg. Georg leg je erbij neer Bill en ik zijn gewoon beter en we blijven een team. Goed gesproken broertjeJa en nu gaan wij weer verliezen. Doe dan meer wat ik zeg. Nee, nu gaan Gustav en Georg in discussie.Wat ik dus niet laat gebeuren door snel te beginnen. En ik heb direct strike!


Na nog twee spelletjes moeten we terug naar de bus.Vanavond hebben we concert. Bill en ik lopen al zingend naar huis om Gustav en Georg te kloten.Ze kunnen echt niet tegen hun verlies. We moeten ons al haasten om nog op tijd te zijn voor de soundcheck, maar Tokio Hotel krijgt alles voor elkaar.Met nog 5 minuten te vroeg komen we aan in het gebouw.Zie je wel? Tokio Hotel kan alles.We lopen snel naar het podium.Bill gaat achter de micro staan en ik loop naar mijn gitaar.Gustav en Georg gaan ook naar hun instrumenten.Als we mogen beginnen, tikt Gustav af met zijn stokken, en begint alle muziek.Ook ik begin de snaren van mijn gitaar te bespelen.En ik moet toegeven, we klinken echt goed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.