Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Seven

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

11 dec 2010 - 20:11

533

2

282



Chapter Seven

Wauw, wat kunnen jullie toch ongelofelijk hilarische reacties plaatsen! Vooral die ene van Emma, bij het vorige hoofdstuk. Trouwens, ik heb al 12 hoofdstukken van dit verhaal af... xD k ga zodadelijk aan 13 beginnen. Maar ik weet het echt niet... Ik ga gewoon kijken hoelang ik het met de onbekende pov vol hou, en dan komt het wel goed :)

Samen met Stella loop ik door de stad heen. ‘Waarom heb je zo’n hekel aan ze? Niet dat ik ze echt graag mag, ik vind ze een beetje arrogant, maar toch… Jij hebt wel een heel erge hekel aan die Alex…’ Ik zucht eens. ‘Ja, ik weet het ook niet. Hij is inderdaad zo arrogant, en dat mag ik echt niet. Ik hoop dat deze tour wel een beetje leuk word, want als wij telkens op elkaars lip zitten word het er niet echt gezelliger op…’ Stella knikt en zucht eens. ‘Ik vind dat je gelijk hebt, hoor. Maar toch, probeer alstjeblieft een beetje aardiger tegen hem te zijn. Ik sliep met Zack op een kamer, en hij vind het ook niet zo leuk. Hij zegt dat hij je echt erg aardig vind, maar als je zo tegen Alex doet…’ Ik zucht weer en knik. ‘Ja, je hebt gelijk. Maar iedere keer als ik met hem erover wil praten, doet hij weer zo dom, ik krijg dus echt geen kans!’ Stella lacht en sleept me mee een winkel in. ‘Zo, nu genoeg over Gaskarth, wij gaan shoppen!’

Tegen 1 uur word Stella gebeld. Ik luister niet naar het gesprek, ik vind het toch niet boeiend en het zijn mijn zaken niet. ‘Mels, we moeten terug naar het hotel, de bus komt zo, dan gaan we naar het gebouw toe waar we het interview en de fotoshoot hebben!’ Ik knik en we lopen terug. Zodra we bij het hotel zijn zien we gelijk dat de bus er al is. Joyce komt op ons afgerend. ‘Hee, kom, we gaan gelijk! We krijgen daar kleren en make-up, dus dat hoeven we niet mee te nemen!’ Ik knik tevreden en ik ga snel de bus in. De anderen zijn er nog niet. ‘Waar is iedereen?’ Vraag ik en ik kijk rond. Dan komt de bus in, samen met Marinde. ‘Keith is de jongens aan het meeslepen, Alex en Jack zitten te zeuren dat ze nog niet klaar zijn. Zack en Rian komen eraan!’ Ik zucht. Op dat moment komen de twee jongens de bus in en ze groeten ons. ‘De meiden komen er zo aan!’ Zegt Zack. Ik schiet in de lach. Uiteindelijk komen ook Alex en Jack de bus in, met een chagrijnig gezicht. ‘Daar zijn de meiden!’ Lacht Stella. Ik schiet nog harder in de lach.

Eindelijk zijn we bij het gebouw waar we het interview en de fotoshoot hebben. We worden opgewacht door een man en vrouw. Ik geef ze netjes een hand. ‘Melody.’ Stel ik mezelf voor. Ze gaan ons voor het gebouw in, en we worden een kamer ingeleid. Ik kijk nieuwsgierig rond. Er staan acht stoelen. ‘Neem maar ergens plaats!’ Zegt de vrouw vriendelijk.

Pov Onbekend.
Ik loop achter met de anderen mee, maar ik loop net op het punt dat ik Melody goed kan zien. We gaan een kleedkamer binnen en we mogen ergens gaan zitten. Ik plof op een stoel neer en ik wiebel een keer heen en weer. Deze stoel zit op zich best goed! Tevreden draai ik een keer een rondje, maar ik stop met draaien zodra er meisjes binnen komen om ons klaar te maken voor de fotoshoot.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 17:30:
Miep, miep, miep. Ik ga maar gewoon even op ieder hoofdstuk reageren in plaats van pas op het laatste hoofdstuk te reageren. ^^
En, en. Ik ben vergeten wat ik wilde zeggen... hm. Nou ja. :'

Ik wilde eigenlijk naar het laatste hoofdstuk gaan op te kijken wie die onbekende POV was... maar toen dacht ik 'naaaaah, dat is valsspelen'. Dus. Ja. ik ga alles braaf lezen. ^^


xEmma
xEmma zei op 15 dec 2010 - 19:50:
Ow, ik ben vreselijk en heb nog niet gereageerd. Ik weet het. Sorry. Maar ik kom nu weer aanzetten met de meest cliché-smoes ooit [voor zover ik weet]: ik had het belachelijk druk.

En als je toch nog vijf stukken paraat hebt liggen: kom maar op met het volgende! [en met de vier daarna, haha]

Ik vind het leuk dat ze eindelijk een soort van samen kunnen lachen! Want, Zack maakte een grappige opmerking, en even later maakte Stella een vervolg-opmerking daarop, als je snapt wat ik bedoel ^^ [het gedeelte over dat Alex en Jack stiekem meisjes zijn]

En wie de Onbekende POV ook is, ik vind hem cuwl! Gewoon, wat hij denkt, wat hij doet [rondjes draaien op een stoel<3], hij lijkt me best wel sympathiek. Ik vind stiekem dat het Zack moet zijn, want Zack is cool. Maar ik denk eigenlijk niet dat hij het is..

Geen lange reactie. Geen grappige reactie. Maar hé, het is een reactie!
Snel verder<3
xx