Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Skyline » Ein

Skyline

14 dec 2010 - 20:51

386

0

235



Ein

"Billchen, hou je kop er eens bij, knul," gromde Tom. Hij bladerde ongeïnteresseerd door de portfolio's die op tafel lagen. Allemaal bloedmooie meisjes, allemaal pareltjes in de zee van de showbizz. Maar niet wat we zochten. En dan vond mijn allerliefste broer het vreemd dat ik liever naar buiten keek dan naar de zoveelste geposeerde foto. Met make up en de liefste glimlachjes ooit. Jakkes. Echt niets voor mij.
"Wat vind je van deze?" Georg stak een foto omhoog, maar Gustav schudde zijn hoofd.
"Ik ben haar CV aan het lezen. Ze is zwanger. Meer iets voor het vervolg." Ik grijnsde. Teleurgesteld legde Georg de foto neer. Ze zag er niet verkeerd uit, maar als ze zwanger was, konden we haar niet gebruiken.
Kasjmir krabde aan mijn been, sprong zonder enige aarzeling op mijn schoot en vleide zich neer. Ik streelde achteloos de kat en deed alsof ik de papieren bestudeerde.
"Bill!" Kasjmir siste zacht toen Tom me duwde. Ik gromde en mompelde wat naar hem.
"Wat zei je?"
"Dat je niet moet zeiken, we vinden toch nooit iemand die aan al onze eisen voldoet! Laten we gewoon willekeurig kiezen." Tom keek me aan en leek dat idee net zo aanlokkelijk te vinden als ik.
"Nee, jongens, we hebben David beloofd dat we er deftig werk van zouden maken, hij merkt het meteen als we gewoon strootje trek doen!" protesteerde Georg. Gustav knikte wijs, en ik haatte het dat Georg gelijk had.
"Ja, wat moeten we dan, hier ligt nog zevenhonderd kilo papier!" riep Tom gefrustreerd. Ik krabde in mijn haar en tegelijkertijd achter het oor van mijn huisdier.
"Laten we gewoon een paar goede kiezen en David zijn keuze laten beslissen," zei Gustav uiteindelijk.
"Hoeveel wil je er? Ze zijn bijna allemaal onnoemelijk lekker!" Typisch Tom. Ik keek hem sarcastisch aan.
"Tom, ze moet niet alleen knap zijn, maar ook degelijke kwaliteiten hebben."
"Ik ben met een goed gevulde C-cup al tevreden, hoor!" Ik sloeg mijn hand tegen mijn voorhoofd.
"Niet dat soort kwaliteiten, Tom," kreunde Gustav. Maar ik moet toegeven dat ik een C-cup toch ook een best aantrekkelijk feit vond.
"Wat, wil jij een D?" De drummer grinnikte toen Tom deed alsof hij niet doorhad dat het niet over borsten ging.
"Vrouwen hebben toch geen andere kwaliteiten?" Hij haalde nonchalant zijn schouders op, maar keek toch stiekem even om voor het geval mama in de buurt was.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.