Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Attention » Ade Sarah Maria Padules von Nordgau

Attention

14 dec 2010 - 22:31

474

0

594



Ade Sarah Maria Padules von Nordgau

Omdat er wat onduidelijkheden waren..

Naam: Ade Sarah Maria Padules von Nordgau
Bijnaam: Mercedes [door haar auto]
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 1.76 m
Afkomst: In Duitsland geboren, maar is voor de helft spaans, door haar moeders kant.
Postuur: Lange benen, heupen en een volle kont, heeft een slanke taille en een B-cup.
Karakter: Ade is een rasechte, zelfstandige vrouw die weet wat ze wil. Door het vele shoppen weet ze hoe te onderhandelen en mensen te onderdrukken. Om zichzelf is ze geen flapuit, maar weet zich wel te amuseren met vrienden, en met mensen die ze amper kent. Stiekem heeft ze een enorme zwak voor katten, en heeft zichzelf dan ook één cadeau gedaan. Mensen vergelijken haar ook wel met een kat. Felgroene ogen, een echt nachtdier en zal niet snel iets doen wat haar gevraagd wordt, zonder er eerst zelf eens mee te zijn.
Leefomgeving: Na zes jaar gestudeerd te hebben kan ze eindelijk aan de slag gaan met wat ze het liefst doet, regelen, ordenen en mensen laten luisteren naar haar. Haar vader heeft hier een groot invloed op gehad. Hij is zelf een grote baas van vele bedrijven, hotels en zelfs wellness centers. Met haar diploma in de zak staat een grote deur voor haar open.
Ze woont sinds ze begonnen is met studeren [met 17 jaar] al op zichzelf. Het gevoel van zelfstandigheid staat haar heel erg aan, al hebben haar ouders in het begin voor de financiële zaken gezorgd. Ze is niet het soort meisje die haar handen niet vuil durft te maken, en heeft dus al zeker een aantal baantjes gehad. Haar ouders betaalden de huur en verdere omkosten, zij betaalt het eten, haar kleding, en andere benodigdheden. En daar had ze totaal vrede mee.
De schone Ade woont in de grote stad Keulen. Met haar appartementje in de drukte voelt ze zich op haar best. Om die drukte te compenseren heeft ze haar ruimte minimalistisch ingericht, zodat ze lekker tot rust kan komen. Met de witte muren en plafond, donkergrijze sofa en beige kussentjes, zwarte salontafel en flatscreen aan de muur heb je haar woonkamer al bijna beschreven. Er zijn natuurlijk ook nog beige gordijnen die tot de grond rijken en wat lampen. Ze heeft nog een zwart keukenblok dat uitkijkt op de woonkamer en een slaapkamer met dezelfde uitstraling. De eyecatcher van heel het appartement is toch wel haar zelfportret die midden op de witte muur is gehangen zodat het bezoek het kan bewonderen. Met haar blote rug naar ons toegekeerd en haar kin op haar schouder geplaatst, kijken die felgroene ogen je doordringend aan.

Extra: Ze heeft een Blauwe Rus die Espresso heet. Haar vriendinnen hebben die naam gekozen, omdat Ade verslaafd is aan koffie. Voor haar 21ste verjaardag heeft ze van haar ouders een champagnekleurige Mercedes-Benz gekregen waarmee ze stijlvol door het leven gaat, maar ook lekker mee kan racen over de Duitse snelwegen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.