Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Skyline » Drei

Skyline

15 dec 2010 - 19:40

469

0

174



Drei

Tevreden legde David de telefoon neer.
"Nou, jongens, goedgekeurd?" Tijdens het gesprek waren we een paar leuke dingen te weten gekomen. Om te beginnen haar leeftijd (negentien jaar dus), haar interesses (vet kinky, ze deed gewoon aan kickboksen), en het beste van alles, haar muzikale voor keur. Jap, ze was blijkbaar onder de indruk van ons werk en voelde zich vereerd dat we haar vroegen om een rol in onze videoclip te spelen. Ze wist nog niet welke, dat wordt besproken als ze hier was. Momenteel zat ze in een muziekstudio in Londen, maar dat was naar eigen zeggen puur 'recreatie' en kon zonder problemen onderbroken worden.
Tom leunde achterover in de zwarte lederen stoel.
"Mag ik met haar uit?" David lachte, maar schudde zijn hoofd.
"Ze heeft net zelf klaar en duidelijk gezegd dat ze de relatie met haar opdrachtgevers liefst zo professioneel mogelijk houdt. Nee dus." Tom blies hard in de richting van mijn grijnzende gezicht.
"Wat nou?" vroeg ik lichtelijk geamuseerd. Hij werkte het altijd uit op mij als hij met een teveel aan testosteron zat. En dan vond ik het natuurlijk super om hem daarmee te pesten.
"Trouwens, wie zegt dat ze met je uit WIL? Een meisje zoals zij zoekt iemand met klasse," zei ik treiterig. Tom haalde zijn schouders op, besefte toen pas dat ik hem had beledigd.
"Wil je soms zeggen dat ik geen klasse heb?" vroeg hij scherp, maar met een geamuseerde grijns.
"Euhm, ja, eigenlijk wel," plaagde ik. Hij gaf me een forse duw, door de wieltjes onder de stoel rolde ik zo'n halve meter verder. Gelukkig heeft David geen parket, dan was ik zo door het raam gerold, pats naar beneden!
"Stelletje halve zolen," grinnikte David terwijl hij alweer druk bezig was op zijn laptop.
"Hier, dit is haar website, met al haar referenties, voorgaande opdrachten, opleidingen en nog wat van die shit. Ze heeft ook een blog Tom, als je echt indruk wilt maken, lees je die." We wisten allemaal dat Tom die blog niet wilde lezen. Als ze met hem wilde neuken, was het allemaal best voor hem. Wilde ze niet, vond hij het jammer voor haar, omdat ze hem zou moeten missen. Ja, dames en heren, zijn ego is ECHT zo groot.
"Oké, ik laat jullie de exacte data voor de opnames nog weten, maar we moeten sowieso nog eens samenkomen om het script op te stellen. Voor zo'n complex nummer doe ik dat liever in het bijzijn van Nina."
"Wat, complex? Het kan niet simpeler zijn, je ontmoet elkaar, je hebt samen seks en je vertrekt weer. Simpel, lijkt mij." Tom heeft het feit dat hij haar niet mag daten nog steeds niet verteerd, en ik hoop maar dat hij de seksistische opmerkingen maar voor zichzelf houdt als Nina hier is. Ik weet niet of ze echt opgezet zal zijn met zijn macho gedrag.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.