Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Who Am I To Say - DM » Eighth Chapter

Who Am I To Say - DM

16 dec 2010 - 21:23

354

4

166



Eighth Chapter

Buiten adem probeer ik zijn kietelende handen weg te duwen. Het lijkt wel of elke zenuw in mijn lijf in elkaar krimpt onder zijn aanraking, en de vlinders in mijn buik razen door. Na een paar duwtjes gekregen te hebben, grijpt Draco mijn polsen en drukt naast mijn hoofd tegen de muur. Hijgend kijken we elkaar aan. Zijn grijze ogen laten me duizelen, zijn ademhaling streelt mijn wang. Hij kijkt me doordringend aan, in het halfdonker ziet hij me niet blozen.
"Ben je bang," fluistert hij met een duistere stem. Kippenvel krijg ik ervan, lust vloeit door mijn aderen en laat mijn hart sneller kloppen dan ooit. Ja, ik ben bang, bang dat hij me los zal laten en bang dat dit moment voorbij zal gaan.
"Nee," fluister ik hees terug. Mijn lippen zijn droog, hij brengt zijn gezicht dichter bij me. Even denk ik dat mijn stoutste dromen werkelijkheid worden, dat hij me zal tonen dat ik meer voor hem ben dan enkel zijn beste vriendin. Maar het gebeurt niet, en behalve sissen dat ik wel bang zal worden, doet hij niets. Ik grijns bij zijn dreigement, al breekt mijn hart opnieuw en opnieuw als hij me weer niet kust.
"Ik ga je haar paars maken." Ik verstar, kijk hem angstig aan.
"Nee, Draco, niet doen, echt, ik zweer het je, dat vergeef ik je nooit!" Hij grijnst en laat me uiteindelijk los.
"Nee, dat doe ik niet. Je haar is mooier zo. Maar geef toe dat je even spacete!" Opgelucht kijk ik hem aan. Oh, ja, ik had hem nogal geknepen, stel je voor, een paarse kop...
"Nou, ik ga maar eens mijn nest is," zeg ik luchtig. Ik wil hem voorbij lopen, maar zowel zijn zachte hand als zijn hemelse stem houden me tegen.
"Wacht, Zoey. Ik weet wel dat ik een idioot was, maar wil je toch bij mij slapen?" Mijn har danst op de tonen van zijn stem, zijn woorden laten me hoger zweven dan de dementors rond Azkaban. Zijn kille, lieve ogen smeken me nogmaals om vergeving, en ik kan mezelf niet helpen als ik toch maar knik.
Ik wil zo graag bij hem blijven.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 9 okt 2012 - 17:25:
Verder verder verder verder en deze woorden nog 100 keer

Grx

Please melding ala je zover bent


BossLover
BossLover zei op 19 jan 2011 - 16:56:
Verdeer ;D


BossLover
BossLover zei op 18 jan 2011 - 8:01:
O.O


Verdeer 'D


xEmma
xEmma zei op 29 dec 2010 - 23:47:
Waarom heb ik het nooit door als jij verder gaat met dit geweldige verhaal? 0.0
Nou, ja. Ik kan eigenlijk niet veel meer dan in herhaling vallen. Ik vind dit verhaal echt heel goed. En ik vind het heel cuwl dat ze niet hebben gekust! Het zou zo standaard zijn als ze in dit deel gekust zouden hebben.
Ik vind Draco stiekem toch wel heel schattig hier :3

Snel verder<3