Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Nine

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

17 dec 2010 - 18:23

695

2

301



Chapter Nine

Okee, er komt een vervolgstory, maar ik weet niet of ik daarvoor genoeg inspiratie ga hebben, dus ik kijk het even aan en als hij te kort word laat ik deze niet stoppen!!

En ja hoor, wie komt er achter me aan? Gaskarth. Het zal toch ook weer eens niet. Of, hé, wacht eens, niet hij! Het is Jack die door de deur komt. Ik knik eens kort naar hem. Ik zie dat de dochter van de fotograaf aan haar fototoestel prutst. Ik loop naar haar toe. ‘Hoi!’ Zeg ik vrolijk. Ze kijkt op en glimlacht. Ik krijg een hand, en Jack ook. ‘Ga maar even zitten, ik ben nog bezig met mijn fototoestel!’ Zegt ze vriendelijk. Jack en ik ploffen tegelijk op de bank. Ik kijk hem aan. ‘Waarom doen jij en Alex zo raar tegen elkaar?’ Vraagt jack. Ik zucht. ‘Omdat hij niet normaal tegen mij doet, en ik niet normaal tegen hem.’ ‘Maar waarom?’ Wil hij weten. Ik zucht. Hij is blijkbaar echt zo’n doorzager. ‘Omdat hij zo arrogant doet, kom op, hij is net een wijf!’ Jack schiet in de lach. Ergens lijkt hij een heel klein beetje op Alex, maar aan de andere kant ook totaal niet. ‘Ik ken Alex wel langer dan vandaag, maar dit gedrag tegenover een meisje heb ik nog nooit meegemaakt!’ Ik grinnik. ‘Stella en ik zijn ook al jaren lang bevriend, maar volgens mij weet zij ook niet hoe het komt dat ik zo doen. En als ik moet toegeven… ik weet het zelf ook niet!’ Jack lacht. Eindelijk is het meisje klaar en worden er een paar foto’s van ons gemaakt. Samen met Jack bekijk ik ze. ‘Ze zijn goed gelukt! Met jou komt het wel goed!’ Zeg ik lachend. Jack knikt en het meisje kijkt erg vrolijk. Dan worden we gelijk meegesleept naar het interview. Ik zucht. Het is een TV interview. Altijd leuk, dus niet!

Pov Alex
Eindelijk komen Jack en Melody ook binnen. Oké, Melody mag van mij nog wel wat langer wegblijven! Ze gaan snel zitten en dan begint het interview. ‘Waarom gaan jullie samen op tour? Hebben jullie dat zelf besloten?’ Vraagt de vrouw die ons interviewt. ‘Nee, dat hebben onze managers gedaan, en eerlijk? Ik had dit liever niet zo gehad. Ik mag hem niet!’ Zegt Melody direct en ze wijst naar mij. Stella ligt gelijk helemaal dubbel van het lachen. Stella, zo heet een van onze liedjes… Grappig. ‘Wat vinden jullie ervan?’ Vraagt het meisje dan. ‘Nou, ik vind het op zich wel leuk, maar dan moet zij normaal gaan doen!’ Zeg ik en ik knik naar Melody. Nu schiet ook Jack in de lach. Stella ligt trouwens ook nog steeds dubbel. Alsof ze onder één hoedje spelen… ‘Als ik jou was zou ik ophouden met die opmerkingen te maken, Melody ontploft zo!’ Hoor ik dan Joyce zachtjes in mijn oor zeggen. Maar het is al te laat. ‘Ik moet normaal doen? Ach man, kijk naar jezelf!’ Zegt Melody. Wijselijk hou ik mijn mond, en ik negeer haar. Ik zie dat ze arrogant de andere kant op kijkt. Het interview verloopt verder wel wat soepeler.

Zodra we weer terug komen in de bus staan daar Keith en Dan al op ons te wachten. Ze kijken niet zo blij… ‘Waar was dat goed voor?’ Zegt Dan. Zijn stem trilt en ik merk dat hij ontiegelijk boos is. Melody zucht. ‘Sorry, maar ik mag hem gewoon echt niet!’ Dan ontploft. ‘Ook al mag je hem niet, dan doe je normaal, en ga je niet op TV ruzie met hem zitten zoeken! Dat doe je maar als je weer in het hotel bent of zo! Jullie kunnen verwachten dat jullie de hele tour samen in één hotelkamer zitten!’ Ik schrik me rot. Wat kan die man schreeuwen zeg! Keith kijkt me aan. ‘Alex, ik ben zeer teleurgesteld in je, ik had verwacht dat je het beter zou afhandelen, en niet op haar in zou gaan. Voor jou geld precies hetzelfde als wat Dan net tegen Melody zei!’ Ik zie dat ze haar tranen nauwelijks kan inhouden en ze rent weg, naar haar bed. Stella kijkt me aan met fonkelende ogen. ‘Kijk wat je hebt gedaan!’ Zegt ze. Ik verbaas me over hoe rustig ze eronder blijft, maar ik hoor aan de kleine trilling in haar stem dat ze ook heel erg boos op me is.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 17:37:
Hmm, ik vind dat Stella en Jack goed bij elkaar passen. Gewoon, daarom.
En, haha, die ruzie tussen Alex en Melody is hilarisch. x'D
Ohen, ik ga verder lezen, want als ik probeer overal een lange reactie op te plaatsen heb ik straks helemaal geen reactievermogen meer. niet dat ik ooit een degelijk reactievermogen heb gehad... maar goed.


xEmma
xEmma zei op 18 dec 2010 - 15:08:
OMG, wat een übercoole manier om er achter te komen wie Onbekend POV is. Ga je dan om de zoveel hoofdstukjes spontaan in plaats van Onbekend POV een POV van een bandlid doen zodat we er steeds een kunnen wegstrepen? Dat vind ik vet ^-^

Maar. Het is dus niet Alex. Hmmm.. *denkt na*
Ik vestig dan nu mijn hoop op Zack. Want hij is sexy. En er staat in [uit mijn hoofd] hoofdstuk vijf dat ze zich niet meer concentreert op de loser voor zich, maar niet dat hij ook daadwerkelijk weg loopt[niet dat Zack een loser is, het zijn haar woorden, niet de mijne]. En en Zack is er dan daarna nog. Dus ik vind dat het Zack is *puh*

Volgend hoofdstuk is al hoofdstuk tien *blinkoogjes*
En dan is het concert, toch? Dan kan ik eindelijk zien lezen hoe dat verdraaien van de bands nou precie sin elkaar steekt.

En ik wil heeel graag een vervolgstory, maa rdat wist je vast al^^

Snel verder, please<3
xx