Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Mijn Gedicht » Mijn Gedicht

Mijn Gedicht

12 jan 2009 - 16:24

66

0

177



Mijn Gedicht

Ik schreef jouw naam in de lucht,
Maar de wind blies hem weg.

Ik schreef jouw naam in het zand,
Maar de zee nam hem mee
.
Ik fluisterde jouw naam naar de vogels,
Maar die vlogen weg.

Ik dacht jouw naam in hoofd,
Maar toen had ik het beloofd,

Ik zou jou naam altijd bij mij dragen,
En het was geen sage.

Want ik schreef jouw naam in mijn hart en
daar bleef hij voor altijd staan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.