Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » broken sisters » Het leven begint

broken sisters

12 jan 2009 - 16:27

942

0

199



Het leven begint

Wendy en Marco zijn dolbij! Wendy is zwanger! Ze krijgen eindelijk een kindje. Waar ze al zolang op gehoopt hadden. De hele dag kon niet meer stuk toen ze het hoorde.

Na acht maanden gewacht te hebben….
Boem, knal, Wendy ligt met een bloedend hoofd op straat en is bewusteloos. Marco heeft ontzettend veel pijn in zijn been.
Laaiende sirenes, hard geluid, geroep gedrang geduw. “Help, Help”ť, roept Marco. Ambulance personeel komt eraan gerent, ze doen een halskraag om bij Wendy. En vragen aan Marco wat er is. Marco kan nog net uitbrengen “zwanger”ť voor hij ook bewusteloos raakt en met spoed wordt afgevoerd naar het ziekenhuis. Er volgen veel onderzoeken en Wendy moet meteen geopereerd worden alleen, ze weten nog niet waarom Marco zei; ‘’zwanger’’. Ze dachten in het begin dat hij verward was van de botsing, want alles was ernstiger dan verwacht. Maar voor alle zekerheid moesten ze een echo en foto’s maken van Wendy’s buik. En van Marco’s been zijn been zag er niet goed uit. Hij was gebroken op 3 plaatsen en hij had een spier gescheurd, dat moest waarschijnlijk worden geopereerd.
Alle onderzoeken zijn uitgevoerd en het blijkt dat Wendy zwanger is van een tweeling. Ze zagen niet direct dat Wendy zwanger was, ze had een dikke trui aan en haar buik was ingedeukt. Nu beginnen ze te vrezen over de baby’s, hoe zal het met ze gaan? Na deze schok, waarschijn hebben ze het niet gehaald. Ze moeten kiezen Wendy of de kinderen. Hoe kan je daar toch tussen kiezen?
Marco was in de tussentijd bijgekomen en zei, Wendy, Wendy, zwanger. Een verpleegster kwam naar hem toen en vertelde rustig en duidelijk dat het of Wendy of de baby’s het waarschijnlijk niet halen. Marco vroeg baby’s? Welke baby’s? Ze is zwanger van een tweeling, zei de verpleegster. En ze zag dat Marco lijkbleek werd en zijn bloeddruk daalde. Vlug belde ze een dokter. Marco was in coma geraakt en ze opereerde hem aan zijn been. Zodat het waarschijn weer helemaal goed zou gaan werken.
Bij Wendy werd er nagedacht over hoe ze allemaal gered zouden kunnen worden. Heel misschien zou het kunnen als ze nu een keizersnee deden, hadden ze kans dat de baby’s nog konden redden. Maar daarvoor moesten ze wel toestemming hebben van de familie/ouders. Ze hadden het rijbewijs van Marco gevonden. En wisten dus zijn achternaam en op die naam hadden ze familie gebeld, die heel erg geschrokken toen ze dit verhaal hoorden, en ze kwamen meteen naar het ziekenhuis. Van de familie van Wendy wisten ze niks.
In het ziekenhuis hadden ze aan een broer van Marco, Carlo gevraagd of hij dacht te weten wat ze zouden kiezen hij zei ik denk dat ze de baby’s willen laten leven en de moeder dus ik denk van nu een keizersnee. En hij tekende voor Wendy en Carlo.
Wendy werd meteen geopereerd, eerst deden ze de keizersnee. En er werden twee huilende baby’s uit de buik gehaald, gewogen, gemeten, en alle onderzoeken werden gedaan. Maar de baby’s zagen er gezond uit. Toch moesten ze nog in de condeuze ze waren veel te vroeg geboren en daarvoor is het beter als ze dit deden. Aangezien de moeder er ook een tijd nog niet voor kan zorgen.
Marco’s been is geopereerd en de operatie leek goed geslaagd, Marco kwam weer langzaam bij. En zag er al beter uit. Hij wou naar zijn vrouw, maar dat kon niet zei werd nu nog geopereerd. Wel kon hij even naar zijn kinderen kijken en wat familie van hem zien, die allemaal waren gekomen en hij was blij dat Carlo die beslissing had genomen en niet had gezegd dat ze zelf moesten kiezen dan hadden de kinderen het waarschijnlijk niet gehaald. Alle familie die gekomen was erg geschrokken toen ze hoorden van het ongeluk ze wisten hoe graag Marco en Wendy een kindje kregen.

Na twee dagen mochten Marco en de baby’s naar huis, maar hij kon niet alleen voor zichzelf zorgen en al helemaal niet met de baby’s erbij. Marco mocht een tijdje bij Marco logeren. En de baby’s mochten nog in het ziekenhuis blijven totdat Wendy en Marco weer voor hen kunnen zorgen. In de tussentijd was Wendy ook weer goed bij kennis, maar ze wist niet wat er allemaal was gebeurt . Maar ze was dolblij met haar kinderen. Ze was meteen namen aan het bedenken. Maar de dokters zeiden dat ze nog veel rust nodig had en zich niet te druk moest houden, over haar man en kinderen. Maar in de tussentijd had ze wel wat namen bedacht en aan Marco verteld het waren Sare en Eva. Maar Marco vond Sara en Eva mooier en dat deden ze toen. Ze moesten nog naarhet gemeentehuis om de kinderen te laten inschrijven alleen dat ging nu niet. En ze hadden om uitstel gevraagd.
Wendy’s hoofd is verbonden en ze had een zware hersenschudding, ze had niks met haar nek of rug. Ze had haar arm zwaar gekneusd. Maar het ging heel goed met haar.
Na een week mocht Wendy ook al uit het ziekenhuis… De kinderen gingen ook mee. Wendy’s arm zat alleen nog in een mitella voor de rest was ze helemaal genezen. En Marco liep op krukken, hij kon al wat meer. Hij moet nog wel elke maand terugkomen voor controle, één jaar lang. Maar alles verloopt zo goed dat hij na 3 maanden al niet meer terug hoeft te komen. En de ouders volop voor de kinderen kunnen zorgen. Ze hadden vlak voor het ongeluk al de kinderkamer ingericht. Alle familie van Wendy en Marco kwamen op bezoek om naar de kinderen te kijken.
De tweeling was vanaf hun geboorte al onafscheidelijk. En dat bleef jarenlang. Totdat…..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.