Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Skyline » Acht

Skyline

18 dec 2010 - 15:26

621

0

173



Acht

Ze liep naar hem toe, met een blik in haar ogen die me haar ter plekke wilde laten bespringen. Zo verleidelijk. Zo sexy.
"Tom, als een meisje aan jou denkt," zei ze zacht, "denkt ze aan een bepaalde situatie. Een ervaring die ze nooit zal meemaken, maar waar ze zo naar smacht." Ik begon bijna te kwijlen van haar stem, zo hees. Zo mooi. David bekeek het zaakje geamuseerd, Georg en Gustav hadden een uitdrukking op hun gezicht die waarschijnlijk op de mijne leek.
"Wat voor situatie dan?" Ze glimlachte met één mondhoek.
"Ik zal het je uitleggen, probeer het je in te beelden. Het is een doorsnee vrijdagavond, ze is net terug van school en vraagt zich af of ze nu mee gaat naar die leuke discotheek of niet. Uiteindelijk beslist ze van wel, belt haar vriendengroep op om een uur af te spreken. Ze twijfelt over wat ze met haar haren moet doen, laat ze dan maar los hangen. Van die speelse, bruine krullen die mooi op en neer gaan bij het dansen. Ja, ze laat het los. En dan haar kleren. Ze wilt er goed uitzien, maar niet gemakkelijk, ook al bezwijkt ze snel voor een zelfzekere jongen met mooie ogen." Ze wachtte even, zette nog een stapje dichterbij Tom en bekeek hem van kop tot teen.
"Dan komt ze in de club, de lichten zwaaien op en neer. Eigenlijk heeft ze het niet echt naar haar zin, hoewel ze er prachtig uit ziet. Om op te eten. Maar dan,Tom, ziet ze jou. En jij ziet haar. Ze kent je, is stiekem smoorverliefd, zonder dat aan iemand te willen toegeven, zeker niet aan zichzelf. Ze is te verlegen om naar je toe te komen, dus jij neemt het initiatief. Je zegt niets, neemt haar hand en trekt haar de dansvloer op, waar het hele voorspel al begint." Ze beet op haar lip, ik zag Tom hetzelfde doen. David ging ondertussen bijna stuk van het lachen, al wist ik niet goed waarom. Ze was zo ontzettend... hot! Ik ging wat onderuit zitten in mijn stoel om alles wat beter te kunnen bekijken. Haar billen, bijvoorbeeld.
"En dan Tom, stel je de vraag waar ze bijna niet op durfde hopen. Je vraagt haar of ze mee wat wilt gaan drinken in jouw hotelkamer. Terwijl jullie allebei goed weten dat jullie alles gaan doen behalve wat drinken." Ze liet haar vingers over zijn borstkas glijden, ik merkte dat Tom het moeilijk begon te krijgen. Als ze niet oppaste, scheurde hij haar kleren hier van haar lijf.
"En dan, Tom, komen jullie op jouw kamer. Het is schemerig, veel opwindender dan met het licht aan. Je streelt haar wang, kust haar zacht, en dan is ze blij dat ze toch dat mooie, kanten setje aanheeft. Je geeft haar de nacht van haar leven, kinky, misschien zelfs met een paar handboeien." Ze bracht haar hoofd dicht bij dat van Tom, hij hapte naar adem en grijnsde. Hij ging haar zoenen, dacht niet meer aan Davids berbod. Ze stapte achteruit.
"En de volgende ochtend, Tom, ben jij verdwenen. Geen briefje, geen nummer, niets. Je hebt haar alleen gelaten." Ze grinnikte.
"Vreemd toch, hoe iemand jou zo kan doorgronden, vind je niet, Tom?" David hikte van het lachen, zelfvoldaan ging Nina terug zitten. Ze keek hem even schuldbewust aan en keek toen weer naar David.
"Kanjer van een actrice, hé knul?" Tom staarde een beetje beduusd naar het kleine meisje dat hem zo vreselijk in de luren had gelegd.
"J-ja," stotterde hij voor hij weer ging zitten. Ik hield het niet meer, ging echt stuk van het lachen, ook omdat ik doorhad dat David al vanaf het begin had geweten dat ze hem een koekje van eigen deeg zou geven.
Ja, Tom. Die zat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.