Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » All Pokémon life begins with fresh water. » Introductie.

All Pokémon life begins with fresh water.

18 dec 2010 - 18:01

586

2

255



Introductie.

'Gorebyss, Surf!' riep een elegante, mannelijke stem. Het was Juan, de gymleader van Sotopolis city. 'Ontwijk, Pokémon!' riep een vrouwlijke, zachte stem vlak daarna. Gorebyss dook onderwater, maakte een paar elegante bewegingen, en kwam toen terug gevolgd door een enorme vloedgolf. De golf raaste over het veld heen, om vervolgens vollop tegen Horsea aan te knallen. Horsea knalde tegen een muur, en gleed vervolgens langzaam naar beneden. 'Horsea kan niet meer verder vechten, de winaar is Juan!' riep Sebastiaan, een oude man die ook scheidsrechter is van de Sotopolis city gym. 'Je wordt steeds beter, Marlijn.' zei Juan zacht.
'Dankje, opa. Goed genoeg om eindelijk eens keer een Pokémon uit te mogen kiezen?' vroeg Marlijn op een brutale manier.
'Hmm.. jazeker.' zei Juan zacht. Marlijn, het meisje dat tijdelijk de trainer van Horsea was, schrok er van. 'Als..' zei Juan, Marlijn wist al dat er nu iets onmogelijks zou komen. 'Alleen als je mij nu kunt vertellen wat je gaat doet, en waarom. Let goed op wat ik je de laatste dagen vertelt heb..' zei Juan.
'Makkie!' riep Marlijn: 'De Sotopolis gym heeft de grootste uitbreiding aan Water Pokémon. Wij zullen altijd Water Pokémon blijven verzamelen, van ze leren, en ze sterker maken. Al onze water pokemon verblijven in het aquarium, blabla..' Toen was het even stil, maar de stilte werd verbroken toen Juan uiteindelijk zei: 'Kom mee, Marlijn. We nemen de boot naar het aquarium.'
'Oké dan!' riep Marlijn blij.


Marlijn en Juan zaten in een boot, stiekum klopte haar hart harder dan normaal. Ze wist dat het vandaag ging gebeuren, vandaag gingen ze werken voor haar vader. Ze kreeg eindelijk toestemming om de stad uit te gaan, om overal water Pokémon te zoeken. Ze keek uit het raam, ze waren er. Marlijn stapte uit, en wachtte ongeduldig tot haar luie opa eindelijk op ging staan. Samen liepen ze door de enorme deur, die automatisch open ging. Daar waren ze dan, het was een enorm gebouw. Overal enorme bakken, met vele water Pokémon. Er waren niet veel mensen die dag, af en toe zag je een paar mensen rond lopen. Ze kwamen bij een deur aan, waar op stond: 'Alleen medewerkers'. Juan schoof de deur open, Marlijn was hier nog nooit geweest. Zelfs hier waren er nog bakken met Pokémon. Maar deze Pokémon waren anders.. kleiner, groter, sommige had Marlijn nog nooit gezien. 'Hier houden we de Pokémon die nog niet klaar zijn voor publiek. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Sommige zijn te agressief, en hier, houden we de baby pokemon.' vertelde Juan, hij wees naar het glas: 'Toe maar, pik er één uit.'
'Lekker dan! Ik wil geen baby, ik wil een enorme tank!' riep Marlijn boos.
'Very well.. Sebastiaan? Wees zo vriendelijk om Marlijn exemplaar 258 te geven..' zei Juan tegen Sebastiaan, waarop Sebastiaan antwoordde:
'Oké, meneer!'
'O yeah, baby..' zei Marlijn zacht. Sebastiaan kwam weer terug, en gaf Marlijn een Pokéball. Marlijn wou net de Pokéball in de lucht gooien, tot Juan zei: 'Nog niet, gebruik hem als je voelt dat je hem moet gebruiken. Dit is je eerste Pokémon, dat is speciaal hoor.. Maargoed! Ik wil wel weten of het goed komt. Dus hier is een test, als je slaagt.. mag je voor me werken. Ik heb hier drie kaarten, op elke kaart staat een andere Pokémon, ieder komt voor in de buiten-ringen van Sotopolis. Ik geef je ook 5 Pokéballs, vang deze Pokémon voor mij.' riep Juan. Marlijn pakte snel een kaart, en zonder te kijken welke Pokémon erop stond, greep ze de Pokéballs, en rende ze weg..


Reacties:


HyperRoos
HyperRoos zei op 18 dec 2010 - 18:12:
Ah, leuk verhaal! ^^
Ik ben benieuwd welke pokémon ze heeft gekregen.. x]


Soragek
Soragek zei op 18 dec 2010 - 18:05:
Cool!
snel verder