Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Step Up » ~I've Got My Own Steps, I've Got My Own Style~. |18-12-10| » Preface.

~I've Got My Own Steps, I've Got My Own Style~. |18-12-10|

18 dec 2010 - 18:29

209

2

323



Preface.

Lillian McCalister een 17 jarig meisje dat woont in New York. Ze heeft een opleiding aan: New York University en is beste vriendinnen met Camille, die weer beste vrienden is met Robert Alexander de 3e. Maar iedereen noemt hem Moose. Lillian heeft stiekem een "crush" op hem, maar Moose blijkt meer intresse te hebben in Camille, aangezien die twee al vanaf kleins af aan bevriend zijn. Lillian baald hier erg van, en verteld het aan Camille. Camille wist hier echter niets van, en vindt het jammer voor Lillian. Ze belooft met Moose te praten.
Later gaat Lillian uit met Camille en nog een andere goede vriendin: Nathalie. Daar ontmoeten ze Luke, die intressen heeft in Lillian's "passie" voor dansen. Zonder dat Lillian het ooit geweten heeft. Lillian gaat later met Luke mee naar zijn "kraakpand", en wordt goed bevriend met Luke zelf en zijn dansers. Ze weet niet dat Moose daar ook "woont". Lillian komt daar nog wat later achter, en negeert Moose die opeens heel aardig blijkt te zijn tegen haar.
Maar Lillian wilt zich alleen maar op de "Battle" richten die er al snel aankomt. Ook is ze druk bezig voor haar opleiding.

|De verhaallijn heb ik het meestte van Step-Up 3D. Ik hoop dat jullie het wat vinden.|


Reacties:


Geographic
Geographic zei op 9 feb 2011 - 20:42:
Neat.


zunga zei op 24 dec 2010 - 22:38:
Leuk Preface. Maar ipv een preface, Kon je dat allemaal ook verhaal maken. Wedden dat het catchy zou worden. En wanneer je aan komt bij het einde. Zullen er heel wat meer mensen kijken. Maar dat is gewoon vanaf mijn gevoel. Doe wat je wil!