Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Ten

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

20 dec 2010 - 20:36

507

2

266



Chapter Ten

Omg, ik ga helemaal kapot (ben Lullabies aan het luisteren). En uuhm, eigenlijk... ik heb dat verdraaien van de bands er niet in geschreven *slaat zichzelf*. En volgens mij heb ik niet eens alle POV's gehad... ach, lees gewoon maar dan kom je er vanzelf wel achter, wie die onbekende nou is. *springt rond* ik vind het zó leuk dat het onbekend is! xD En volgens mij ben ik een lezer kwijt... :(

Pov Onbekend
Ik zie dat Melody bijna huilend wegloopt. Ik kan er niet tegen. Het liefst zou ik achter haar aan gaan, maar Stella loopt al achter haar aan. Ik baal er wel van, waarom moet dit nou zo? Waarom kunnen de bands nou niet normaal met elkaar omgaan?


Pov Melody
Ik klim snel in mijn bed en de tranen stromen over mijn wangen. Stella komt al snel achter me aan en ze klimt ook in mijn bed. Snel doet ze de gordijntjes dicht en ze legt een hand op mijn rug. ‘Wat is er toch? Normaal gebeurt dit nooit!’ ‘Ik weet het niet, Stella! Ik weet het echt niet!’ Snik ik. ‘Denk er maar eens goed over na, morgen hebben we het eerste concert. Het moet wel leuk blijven, hè?’ Ik zucht. ‘Stel, ik wil niet meer bij hem op de kamer slapen! Ik wil het gewoon niet meer!’ Stella kijkt even wanhopig. ‘Maar je hoorde het toch van Dan? Je moet! En Alex moet ook bij jou op de kamer, als jullie met iemand wisselen, dan worden ze al helemaal boos, en hebben we een heel groot probleem!’ Ik voel dat de bus gaat rijden. Ik knik. ‘Ja, het moet dan maar. Ik hoop dat ik het uit hou met hem. Gisteravond hadden we ook al ruzie…’ Stella zucht en knuffelt me dan eens. Ik ben echt blij met een vriendin zoals zij, we kennen elkaar al jaren, en we weten precies wat de ander nodig heeft.

Eindelijk zijn we bij het hotel. Ik spring snel op de grond, en ik loop direct door het hotel in. Ik ga eens met de trap, en ik kijk op alle bordjes. ‘Zwembad’ staat er op een aangegeven. Stella rent achter me aan en ik wijs vrolijk op het bordje. ‘Wij gaan zwemmen!’ Roept ze vrolijk en we trekken een sprintje naar onze hotelkamers. Ik trek snel mijn bikini aan, doe een handdoek om en samen rennen we terug naar het zwembad. Op de gang komen we Joyce tegen. ‘Wat gaan jullie doen?’ Vraagt ze. ‘Zwemmen!’ Roepen we vrolijk en we sprinten van de trap af, naar het zwembad toe. Als we daar binnen komen kijken we met open mond rond. ‘Wauw!’ Roepen we allebei tegelijk. Snel dumpen we onze spullen op een stoel en duiken we in het water.

Al snel volgen er meer mensen. Er staat een kleine glijbaan aan de kant van het zwembad. Ik klim snel uit het water en ik klim op de glijbaan. Lachend laat ik me weer in het water plonzen. Ik merk ineens dat ik word gadegeslagen door een persoon. Ik schenk er geen aandacht aan en ik duik onder water. Ik grijp de enkels van Marinde vast en ik sleur haar onder water. Proestend komen we allebei weer boven en we schieten in de lach zodra we elkaar aankijken. Het is echt zo gezellig met z’n vieren! Jammer dat die andere band erbij is… Ergens wil ik ze heel graag aardig vinden, een leuke tour hebben, maar toch lukt het me niet.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 17:41:
Heeee, Melody zei zoiets van dat ze door had dat iemand naar d'r keek. Is dat soms meneer onbekend? :'

En, en, aan het begin van het stuk, als die verloren lezer op mij sloeg, aim surry, ik ben verschrikkelijk als het gaat om verhalen volgen en meteen reageren... en meestal vergeet ik daarna ook weer te reageren als ik eenmaal een keer heb overgeslagen en, en, en *zucht* ja, ik ga verder lezen. :'3


Hometownhero
Hometownhero zei op 28 dec 2010 - 0:42:
Nou, ik vindt dit verhaal werkelijk heeeeeeerlijk!
Gezien dat dit op een record tijd gelezen is? *Danst fier rond*
En ik vindt die onbekende point of view stiekem ook wel leuk.
En die Melody is zelf wel een beetje arrogant, en ik denk dat ze stiekem een beetje 'hard to get' speelt.
Wat slim gezien is, want alleen zo krijg je jongens vast - grinnikt -
Ik ben niet zo'n held in reacties schrijven,
en ik zou me sowieso hartelijk amuseren moest ik op tour zijn,
het gaat er nog steeds om om jou eigen muziek aan anderen te laten horen.
*Droomt even weg dat ik met mijn gitaar, die ik nog een naam moet geven, op het podium sta*
Snel verder,
en je mag me nog steeds verwittigen van een nieuw deel zoals ik op mijn vorige reactie al zei.
En ik realiseer me net dat dat net in de helft van het verhaal was,
perfect timing.
Nou, ik denk dat ik mijn laptop dicht ga doen en ga slapen. :]