Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Fortuna vitrea est tum cum splendet frangitur (DM Storie) » 013

Fortuna vitrea est tum cum splendet frangitur (DM Storie)

22 dec 2010 - 21:58

947

3

404



013

Tips en complimetjes zijn welkom

Celia pov :

Ik Hoorde mensen schreeuwen .'' Kan je me horen .'' zei iemand .'' Ja , maar als je niet snel naar achter gaat ben ik het laaste wat je gaat horen .'' zeg ik , ik hoor iemand grinniken en dan zegt iemand .'' Ik denk dat ze het meent .'' zegt iemand anders .Ik opende mijn ogen en daar stonden Draco en zijn vader aan mijn rechte kant en Hermelien , Potter , Perkamentus en Sneep aan mijn like kant .'' Heb je ergens pijn. '' zei Hermelien . Ik schudde mijn hoofd van nee en ik probeerde recht op te staan . '' Wat is er eigenlijk gebeurt ? '' zeg ik .
Ze kijken me allemaal even aan .'' Heuuhh .'' zegt Hermelien .'' Zeg dan je doet als iemand dood is gegaan .'' zeg ik , ze kijken me weer aan met een soort blik .
'' Celia , je redde Draco maar de zusje van Fleur die was daar nog en toen wou je haar ook redden en je zwemde naar haar
toe maar toen werd je weer mens.
Maar toen kwamen die Monsters en zeiden dat je 1 persoon kon redden en uiteindelijk redde je Draco en de Zusje van Fleur maar toen trokken de monsters je terug je vocht met hun en uit eindelijk gebruikte je een verdwijn spreuk en die trok jou naar boven .'' zei Hermelien in 1 adem uit .'' Lien je moet meer ademen en je moet me nu de rest vertellen .'' zei ik toen .
'' Celia , er was een moment dat jou hart niet klopte .'' zegt Draco uit enidelijk.
'' Maar , dat is onmogelijk want je hart klopte meer dan 10 minuten niet .'' zegt Perkamentus .'' En na 10 minuten begon je hart weer op eens te kloppen.''
egt Sneep . Ik wrijf even in mijn ogen en kijk iedereen beter aan iedereen heeft wel betraande ogen .'' AHHHHHHH .'' zeg ik dan .'' Wat is er ? " zegt Draco .'' O niks .'' zeg ik dan .'' Wanneer , mag ik weg .'' zeg ik , want ik wil weg en ik wil me voorbereiden voor de 2e opdracht .'' Je mag nu weg als je je goed voelt wel .'' zegt Perkamentus .
''Wat is de 2e opdracht ?'' zeg ik .'' De tip is : Bereid je voor voor een hete opdracht , en let goed op want je kan gaan branden .'' zegt Potter . Opeens komen Carlo , Fleur en Victor naar binnen , ze kijken geschokt wanneer ze me zien .'' Wat had je me dood verwacht of zo .'' zeg ik dan Arrogant .'' Het verbaast me dat je eigenlijk bij Griffendoer zit want je hebt alle kenmerken van Zwadderich .'' zegt Carlo .'' O , ja ik was ook geschokt van dat nieuws maar misschien heb ik diep in me iets goed .'' zeg ik dan .'' Ja , zoals wat ?'' zegt Carlo met een opgetrokken wenkbrauw . '' Ahhhh laat me goed nadenken als ik slecht was had ik haar zusje .'' Ik wijs naar Fleur .'' Niet gered hoor dan had ik haar gewoon dood laten gaan .'' zeg ik . Ik kijk naar Carlo die op eens stil is .'' Daar word je stil van he .'' zeg ik .'' Maar ik wil weg hier ik kan helemaal niet tegen ziekenhuizen .'' zeg ik

`````In de winkels `````

Hermelien wou perse gaan shoppen voor het bal .'' Wie ga je vragen Cel .'' zegt Lien .'' Ik weet niet .'' zeg ik schouder ophalend .'' Ik denk dat er 2 jongens met jou graag willen gaan .'' zegt Lien .'' Ogh hou toch op wie wilt nou met mij gaan en jij moet op houden want , ik weet wie met jou wil gaan .'' zeg ik .'' Oke ik vertel wie met jou willen gaan en dan vertel jij wie met mij wil gaan .'' zegt Lien .Ik knik .'' Ok nummer 1 . Draco Malfoy .'' zegt Lien .'' Ja, dat hoef je niet te vertellen hij slijmt al dagen bij me .'' het is nu een week geleden dat ik bijna verdronken was en ik zit weer bij Zwadderich .'' En nummer 2.Carlo Kannewasser .'' zegt Lien . Ik blijf staan en kijk haar met open mond .'' Dat meen je niet .'' zeg ik dan .'' Je wel maar wie ga je kiezen .'' zeg Lien .'' Ik weet niet ze zijn allebei beiden knap ( Welke zou jij graag willen?)
'' Kom we gaan deze winkel in .'' zegt Lien . We lopen verder en direct zie ik de perfecte jurk voor Lien staan .'' Deze moet je passen http://farm3.static.flickr.com/2058/2164698676_2225175686.jpg.'' zeg ik met open mond .'' Oke , hij is prachtig .'' zegt ze . Ze gaat naar de pashokjes en gaat zich om kleden .'' Jongedame , ik denk dat jij de perfecte dame bent voor de jurk .'' Zegt een vrouw .'' Welke jurk ? '' zeg ik met een vragend gezicht .'' De jurk die de baas van de winkel heeft ontworpen , ze had het voor iemand speciaal gemaakt en ik denk dat jij de speciale iemand bent.'' zegt de vrouw op haar naam plaatje staat Katharine .'' Oke , maar hoe weet je dat ik de speciale ben en niet iemand anders .'' zeg ik .'' Jij bent toch Aracelia Van Detta .?'' vraagt Katharine .'' Ja , dat ben ik .'' zeg ik .'' Kom mee dan .'' zegt Katharine , ze trekt me mee naar een achter kamer waar alle kleding word bewaart .'' Hier is de jurk ga het maar passen en hier is een kaartje die ik moest ik aan je geven .'' zegt Katharine . Ik pak de kleding beschermer (zo een zak dat je rond een jurk kan zetten om het te beschermen .) ik loop naar de pashokjes en dan komt Lien net naar buiten.
'' Hoe staat ie ?''zegt ze .'' Prachtig ga jij maar afrekenen ik ga een jurk passen .'' zeg ik , ze knikt en gaat naar de kassa .
Ik ga in de pashokje . Ik Kijk in de spiegel als ik de jurk heb aangetrokken en het is Prachtig .http://welovemode.web-log.nl/we_love_mode/images/2010/03/11/afbeelding_6.pngWow

---> '' Cel , kom je ja wacht ik kom .'' zeg ik .'' Hier kom ik .'' zeg ik . Als ik naar buiten kom zie Lien met een winkelzak , als ze me ziet valt haar mond letterlijk open .


Reacties:


Hermione
Hermione zei op 3 maart 2014 - 18:57:
Ik zou zo graag met Draco gaan_


wordslover
wordslover zei op 22 dec 2010 - 21:11:
Waaaauw,
Leeeuk stukje!

Leeeuk dat Draco en Carlo met haar willen!
Nou moet ik zeggen dat ik niet zo'n fan ben van Carlo
Ik vind dat ze maar met Draco moet gaan,
Das weer eens wat anders (:
Maarjaa, het is jouw verhaaal

En daar moet je maar weer super snel mee verder!
Want ik kan niet wachten tot je volgende hoofdstuk!

<3


Hermelien
Hermelien zei op 22 dec 2010 - 18:04:
Mooooi !
Snel verder jij !
En oeee wat leuk dat Carlo met haar wil
Ik zou dolgraag met carlo gaan
xxx