Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 33: Een spetterend zee-avontuur!

Pokémon: A new begin!

22 dec 2010 - 21:19

1069

2

241



Episode 33: Een spetterend zee-avontuur!

Haha lol Samsung Qwerty + Pokemon =3

Vandaag vinden we onze vrienden, als ze een vakantie houden. Alex, Lisa en Taylor waren namelijk bij Lake Champlain, een enorm meer dat bekend staat doordat vele mensen een Zeemonster zien, daar geloven onze helden natuurlijk geen bal van. ''Jongens, ik heb zin om een paar nieuwe Pokémon te vangen.'' zei Alex.
''Wie niet?'' vroeg Lisa.
''Dan moet je dat gaan doen, Alex.'' snauwde Taylor.
''Kan niet,'' zei Alex beteuterd: ''Ik wil een water Pokémon!''
''Dan ga je toch gewoon vissen met de hengel die je hebt?'' vroeg Lisa.
''Denk je dat dat werkt, Lisa?'' vroeg Taylor.
''Ja!'' antwoordde Lisa daarop. Alex wachtte geen seconde en haalde meteen een paar spullen, een aantal minuten later zat hij al te vissen. Het leek even niets, tot Alex ineens beet had. ''Let op,'' zei Alex, die even niet meer naar de hengel keek maar naar Lisa en Taylor: ''Wedden dat ik nu weer een Magikarp aan de lijn haal.. alle meer Pokémon zijn zo zielig. Ik wil wel een keer dat monster ziet, ookal bestaat die niet..''
''Errh.. Alex..'' zei Lisa zacht, daarna hield ze haar mond maar. Ineens werd het enorm mistig, de vrienden konden elkaar amper zien. De hengel was gestopt met schudden, uit het meer verscheen langzaam een raar, lang hoofd gevolgd door een lange nek. Even later kwam ook een rug naar boven.
''M-m-monster...'' zei Taylor bang.
''Alex, kijk eens achter je..'' voegde Lisa daar aan toe. Alex moest eerst lachen maar keek langzaam achter zich, een zwart individu keek hem recht in de ogen. Ineens kwam Taylor in actie, en riep: ''Alex, weg daar!'' Hij rende naar Alex toe, greep zijn arm en trok hem weg. Snel haalde Alex zijn mobiel uit zijn zak, een Samsung qwerty. Hij drukte op een aantal knoppen, draaide zich om en het was nog steeds daar. Hij nam één snelle foto, daarna trok Taylor hem verder. Ze renden verder het bos in, zonder enig idee wat er net was gebeurd. ''Oké.. dit is ver genoeg..'' zei Lisa heigend.
''Ik heb.. foto..'' zei Alex zacht, gevolgd door een lange zucht.
''Laat zien dan!'' riep Taylor, die zijn benen nog voelde trillen. Alex haalde snel zijn mobiel uit zijn zak, en liet de foto zien.

(Dit is de foto die Alex heeft kunnen maken)
http://www.paranormal-encyclopedia.com/c/champ/images/1977-SandiMansi.jpg
(Dit is de foto die Alex heeft kunnen maken)


''Ongelovelijk..'' zei Lisa geschrokken.
''Er is iets.. iets daar in het water. En ik ga uitvinden wat, maar eerst ga ik terug om mijn spullen op te halen..'' zei Alex vast beraden zoals altijd.
''Ik ga mee.. denk ik.'' zeiden Lisa en Taylor tegelijk. De drie kinderen liepen rustig, maar ook bang terug naar de plek waar hun tassen nog lagen. Toen ze er eenmaal waren was het monster weg, hun tassen en spullen lagen er nog alsof er niets gebeurd was. Zelfs de hengel was ongedeerd. ''Eerst maar onze Pokémon vertellen wat er is gebeurd..'' stelde Alex voor, ze lieten al hun Pokémon uit de Pokéball. Roserade, Buneary, Lickilicky en Honchkrow stonden allemaal versteld van wat er was gebeurd. ''Oké, en dan gaan we nu ma..'' mompelde Alex, hij zag namelijk ineens dat zijn hengel weer begon te trillen. ''Nee, het is terug!'' gilde Taylor met een hoge stem, erg bang.
''Rustig, al onze Pokémon zijn er..'' zei Lisa kalm, maar ook haar hart ging heen en weer. Alex ging naar zijn hengel, en trok er hard aan. Er kwam een Pokémon uit het water, en knalde op het land. ''Gelukkig, het was het monster niet.. Wat voor Pokémon is dit?'' vroeg Taylor.
''Wow! Een Lumineon! Prachtig! Roserade, maak je klaar voor het gevecht. Ik ga hem vangen!'' riep Lisa.
''Rose!'' riep Roserade, en ze ging staan als een ninja.
''Lumiao..'' zei Lumineon met een zachte, kalmerende stem. Ze schoot een aantal bollen water naar Roserade. ''Ontwijk die Water Pulse, en doe dan Poison Jab!'' riep Lisa. Roserade sprong en ontweek de Ballen gemakkelijk met een salto. Snel kwam ze op Lumineon af, ondertussen begonnen haar handen te gloeien in een paarse kleur. Ze gaf Lumineon een aantal flinke knallen. Lumineon's vleugel-achtige vinnen werden grijs, en gaven een aantal sterke winden af. Roserade moest hard vechten om nog te kunnen staan. ''Maak het af met Solar Beam!'' Roserade's haar begon te gloeien, al snel gaf ze een krachtige straal af, die via haar handen keihard tegen Lumineon aan botste. ''Nu, Pokéball!'' riep Lisa. De Pokébal vloog in de lucht, ving Lumineon en na een flink tijdje geschud te hebben gaf het een vonk. ''Yes..'' zei Lisa kalm. Ze pakte haar Pokéball op, en stopte hem in haar tas. ''Jongens, kijk! Daar verderop!'' riep Taylor. Alex en Lisa keken op, een flink aantal meters verderop stook er een zwarte nek uit het water, gevolgd door een bult van een rug. ''Het monster!'' gilde Lisa. Lisa gilde zo hard, dat het monster het kon horen, en het Lisa recht in de ogen keek. Lisa werd er bang van, ze stond oog in oog met een wezen dat volgens haar uitgestorven moest zijn. ''Snel, we huren een Speedboot en we gaan erop af!'' riep Alex. Lisa en Taylor knikten, niet helemaal wat ze wouden.


Een aantal uur later ging de zon bijna onder, Alex, Lisa en Taylor dreven met stilte over het meer, hopend dat de bliksem voor de derde keer zou inslaan. Na een paar kwartier rond kijken zien ze niets. Ook Honchkrow kon vanaf de lucht niets zien, en zelfs met behulp van de Pokémon-ogen hadden ze niets ontdekt. Alex startte de motor alvast, om weg te varen. Tot Lisa ineens rustig, maar opdringerig zei: ''Alex, kijk snel!''
''Waar?'' riep Alex snel.
''Voor je neus, dombo.'' zei Taylor ineens, die duidelijk ook wat zag. En toen zag Alex het ook ineens, 50 a 60 meter verderop stak er een nek uit het water, met iets dat leek op een rug. ''Erop of Eronder, we gaan er heen!'' riep Alex, die de motor vollop vooruit trok. Lisa en Taylor kwamen steeds bij hun grootste angst, hoe dichter bij ze kwamen, hoe meer Mist er verscheen. ''Oké, Honchkrow. Doe Defog!'' riep Taylor. Honchkrow's vleugels begonnen te gloeien, en langzaam verdween de mist. Lisa wist ineens wat het monster was, en riep: ''Jongens, het is een Lapras!''
''Maar.. het is niet blauw genoeg! Het is paars!'' riep Alex.
''Raar.. maar het is wel een Lapras. Ons mysterie is opgelost.. we laten de arme stakker met rust..'' zei Lisa zacht. Rustig dreven de kinderen weg, dat was een groot avontuur, ze hebben wel een nieuwe aanwist, namelijk: Lumineon..


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 29 dec 2010 - 13:20:
Whoehoeeee een Lumineon :'D.
Ik houd van die pokémon ^^.
Ik heb trouwens nog even een slimme opmerking, was Taylor niet eerst Tyler? ;S


Soragek
Soragek zei op 22 dec 2010 - 21:30:
Coole Epi
zoals altijd