Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Fall To Pieces » Two.

Fall To Pieces

22 dec 2010 - 21:20

283

1

206



Two.

Beetje gewelddadig misschien ? D: Nouja, het blijft niet zo gaaan in elk hoofdstuk XD. Reactie? xd. -dit is trouwens eigenlijk een soort van inleiding van het verhaal. GEHE-.

De knal van hand die op zijn wang had geslagen suisde nog na in zijn oren. Keer op keer weer die pets. Het brandende gevoel leek elke minuut nog erger te worden. Uitgeput keek hij op, naar Oom Herman. Hij zal dit gevecht, vechten, met alles wat hij bezat.
Verontwaardigt keek hij hem aan, waar had hij dit allemaal aan verdient? Waarom, waarom, verpestte hij hun leven? 'Jij... Kamer.... nu!'. Langzaam zag hij het gezicht weer paars worden, wat tijdens de klap even weer een soort van normale kleur kreeg. 'Nee'. Het simpelste woordje van het universum. Bijna het eerste woordje wat een baby leert, kostte hem zoveel moeite om als een fluistering uit zijn keel te laten komen, dat hij het gevoel kreeg dat hij ervan stierf.
Het enige reactie die hij op zijn moeite kreeg was nog een klap, de beweging van de arm leek wel in slow-motion te gaan. Het omhoog heffen van de vettige arm, En dan met een snellere vaart weer naar beneden laten vallen. Laangzaam hief hij met zijn laatste krachten zijn hand naar zijn gezicht, waar net een straaltje bloed uit zijn ogen liepen, als dikke tranen, met een grotere betekenis dan een eenvoudige traan kon doen. Langzaam verzette hij zich, zijn linkervoet schuifelde voorzichtig naar voren, maar hij wist dat het niet lang nog zo zou doorgaan deze avond. Hij voelde hoe de arrogante ogen van Dirk hem bekeken, kijken hoe lang hij het zou volhouden.
Was hij nou, de uitverkorne? Hij, die thuis een marionette pop was, zonder eigen wil. Nee, hij was alles dan misschien, maar niet de uitverkorne. Ze mochten iemand anders zoeken, die meer kracht had om de wereld te redden.


Reacties:


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 26 dec 2010 - 17:04:
wow, het is best wel... heftig!

Ik heb nog een tip voor je; Als iemand wat zegt, kan je beter op een nieuw regel beginnen, dat leest het wat gemakkelijker. Dus:
" Verontwaardigt keek hij hem aan, waar had hij dit allemaal aan verdient? Waarom, waarom, verpestte hij hun leven.
'Jij... Kamer.... nu!' "
Je begint "Jij... Kamer... nu!"- stukje dus weer op de volgende regel. Snappez-vous?

Verder schijf je heel goed hoor, jammer alleen dat je stukje zo kort zijn, ik had graag meer gelezen.
Je weet het spannend te houden, dat is heel goed.

x