Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 34: De Extra-Tournaments! Een schokkende situatie?!

Pokémon: A new begin!

23 dec 2010 - 21:20

1133

1

178



Episode 34: De Extra-Tournaments! Een schokkende situatie?!

Dawn en Roxas enzo zijn van Soragek, een goede vriendin van me en we gebruiken elkaars characters wel eens, is echt cool. Dus dank SAnne (A)

Alex, Lisa en Taylor liepen naar een enorm gebouw, midden in het bos. Ze wisten allemaal wat dit gebouw was. ''We zijn er, eindelijk. De Extra Tournaments!'' riep Alex.
''En leg nog eens uit wat het ook alweer was?'' zei Taylor, het klonk beschamend. ''Een enorm tournament waar Trainer en Pokémon samen in teams. Je wordt ingedeeld met een andere trainer, dan moet je tegen andere trainers. De winaar mag vechten tegen een gymleader!'' vertelde Alex.
''Oké, inschrijven dus.'' zei Lisa, de kinderen liepen naar binnen. Eenmaal binnen liepen ze naar de receptie, Alex zei: ''Hallo, mevrouw. We willen ons graag inschrijven, als dat kan.''
''Natuurlijk kan dat, ik heb alleen jullie Pokédex even nodig.'' vertelde de vrouw. Ze gaven allemaal hun Pokédex aan de vrouw, die ze stuk voor stuk in een machine drukte. ''Oké, jullie zijn nu ingeschreven,'' vertelde de vrouw: ''Lisa en Taylor, zeg ik het goed? Jullie zijn samen één team. Hebben jullie voorkeur voor een naam?''
''Iets met Roos..'' zei Lisa.
''En met de lucht..'' zei Taylor, ineens zeiden ze tegelijk:
''Team FlyingRose!''
''Leuke naam, hoor. Alex, ik deel jouw in met een jongen genaamd Peter.'' vertelde de vrouw. ''Peter? Bruin haar? Rode pet?'' vroeg Alex bang.
''Inderdaad, goed dat je hem kent. Je moet hem namelijk goed vertrouwen.'' zei de vrouw. Natuurlijk kon Alex hem nooit vertrouwen, het was de jongen die zijn Pokémon slecht behandelde, en Alex altijd makkelijk kon verslaan, maar dat vertelde hij natuurlijk niet. ''Ik noem jullie Team Friendship.'' vertelde de vrouw, Alex moest er haast door kotsen. ''Team FlyingRose, jullie eerste gevecht voor ronde één begint met een paar minuten, kies goed voor een Pokémon en doe jullie best!'' riep de vrouw.
''Dan ga ik maar eens naar de tribune, misschien zie ik Peter nog wel.'' zei Alex, waarna hij stijf weg liep. ''Jullie kunnen die lift daar nemen, veel succes!'' riep de vrouw weer. Lisa en Taylor namen snel de lift, en hadden al een idee welke Pokémon ze zouden gebruiken.


Lisa en Taylor's lift was aangekomen, de deur ging open en ze stonden meteen op een enorm veld. Ze keken rond, ze hadden geen idee dat er zoveel mensen aanwezig waren, het was ongeveer net zo druk als bij een Pokémon leaque. Ze keken naar de overkant, daar kwam een lift naar boven, er kwamen twee personen uit, die ze vaag bekend voor kwamen, maar ze konden niet precies zien wie. Tot één van de twee, een meisje, ineens riep: ''Lisa, Taylor! Wat leuk om jullie weer te zien! Ik ben het, Dawn!''
''Dawn! Roxas! Wat gaaf dat we tegen jullie moeten! Veel succes!'' riep Taylor, zo hard als hij kon. Een enorm luide stem was te horen: ''Welkom mensen! Aan de linker kant.. Team FlyingRose! Lisa en Taylor! En aan de rechter kant, Team TinyLove!'' Het publiek begon te juichen, het was vreselijk hard. De stem ging verder: ''Trainers, laat jullie Pokémon zien!''
''Nu, Pichu!'' riep Roxas. Pichu kwam uit haar Pokéball, ze had een strakke blik, en er kwamen kleine vonken uit haar wangen. Zonder iets te zeggen, gooide ook Dawn, elegant een Pokéball in de lucht. Daaruit kwam Piplup, ''Pip, piplup!'' riep hij.
''Honchkrow, Battleposition!'' riep Taylor, hij gooide zijn been in de lucht, en gooide daarna op een stoere manier zijn Pokéball naar het veld. Honchkrow kwam er uit vliegen, en daarna gooide Lisa haar Pokéball in de lucht. Uit haar Pokéball kwam Lumineon, die ze nog niet had gebruikt voor gevechten, het ging dus spannend worden. ''Aan jullie de eer!'' riep Roxas stoer.
''Dat noemen we fout nummer één! Honchkrow, Dark Pulse op Piplup!'' riep Taylor snel. ''Pichu, speciale Shock Wave!'' riep Roxas. Pichu rende op vier poten naar Piplup toe, en maakte van kleine stralen bliksem een soort schild voor Piplup. Honchkrow vuurde ondertussen een aantal zwarte hoepels, die werden gestopt door Pichu, het publiek ging uit hun dak. ''Piplup, doe Drill Peck op Lumineon!'' riep Dawn. Piplup begon te rennen, en sprong in de lucht. ''Snel Lumineon, Silver Wind!'' riep Lisa. Piplup's snavel was ondertussen flink wat gegroeid, en Piplup dook naar Lumineon. Maar Lumineon maakte een aantal zware winden, die hard tegen Piplup aan knalde. ''Honchkrow, Brave Bird op Pichu!'' riep Taylor. Honchkrow maakte eerst een enorme looping in de lucht, en kwam toen op Pichu af, langzaam leek het alsof Honchkrow een komeet was, met blauw vuur. ''Pichu, Volt Tackle!'' riep Roxas. Pichu begon nu ook hard te rennen, ondertussen kreeg hij een soort gouden gloed. Honchkrow en Pichu knalde beide tegen elkaar op, beide knalden ze op de grond. Niet alleen hadden ze allebei enorm veel schade op gelopen, ze konden allebei niet meer verder vechten. ''Een Double-die!'' riep de presentator door de microfoon. Nu was het Piplup tegen Lumineon, Lisa had nog geen idee wat voor aanvallen Lumineon allemaal kon doen, alleen de gene die ze had gebruikt tijdens het gevecht bij het meer. ''Lumineon, Water Pulse!'' riep Lisa,
''Whirlpool!'' riep Dawn, daarna. Beide water aanvallen knalde tegen elkaar aan.
''Silver Wind!'' riep Lisa.
''Bubble Beam!'' riep Dawn daarna. Het leek alsof wat Lisa ook deed, Dawn er iets voor had verzonnen, het begon Lisa te irriteren. ''Nu mag jij, Dawn!'' riep Lisa. Dawn keek even goed naar de situatie, en riep: ''Bubble Beam!''
''Doe Silver Wind en breek de bubbels!'' riep Lisa. Lumineon's vinnen begonnen te gloeien, en gingen heen en weer. Een zware, grijze wind brak alle Bubbels die Piplup had gemaakt. ''Piplup, Drill Peck!'' riep Dawn. Piplup kwam op Lumineon af, met een enorme snavel. ''Doe iets, Lumineon!'' riep Lisa bang. Lumineon kon nu alles doen, ze opende haar mond, en schoot een enorme straal water naar Piplup. ''Cool, Hydro Pump!'' riep Lisa blij. Piplup werd geraakt, en knalde tegen de muur. ''Whirlpool, Piplup!'' riep Dawn. Piplup maakte een enorme draaikolk, en schoot die naar Lumineon, Lumineon werd helemaal door elkaar geschud. Beide Pokémon waren moe, ze konden stuk voor stuk ieder moment inzakken. ''Piplup, maak het af met een laatste Whirlpool!'' riep Dawn vol vertrouwen in Piplup. Piplup maakte weer een enorme Draaikolk, en schoot die naar Lumineon. ''Ik moet nu iets doen.. Wacht eens even.. Dat is het! Lumineon, spring in de Draaikolk, en zwem met de stroming mee!'' riep Lisa. Lumineon sprong met een salto in de Whirlpool, en begon hard te zwemmen. Dit werkte goed, Lumineon had geen schade, en het zag er ook nog eens mooi uit. ''Spring nu in de lucht en doe Hydro Pump!'' riep Lisa. Lumineon sprong uit de Whirlpool, en schoot een enorme straal naar Piplup. Piplup knalde tegen de muur, en kon niet meer verder vechten. ''Oké, mensen. De winaars zijn Taylor en Lisa: Team FlyingRose!'' riep de presentator. Dawn en Roxas kwamen naar Taylor en Lisa, en gaven elkaar een hand. Ze gingen weer weg, het werd al laat. Ze hadden hun kamer ondertussen gevonden, en ze waren blij met hun eerste overwinning..


Reacties:


Soragek
Soragek zei op 23 dec 2010 - 21:28:
COOL!!!
ik kan niet wachten tot Sora en Alex tegen elkaar gaan strijden
snel verder!!!