Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Skyline » Dreizehn

Skyline

27 dec 2010 - 20:40

480

0

189



Dreizehn

Haar prachtige, groene ogen leken in de schemering van de kamer nog meer te stralen, en ik droogde een laatste verdwaalde traan in haar ooghoek.
"Bedankt," fluisterde ze. Ze liet mijn blik niet los. Ik ook niet. Het leek wel of dat niet kon. Zenuwen gierden door mijn buik toen ik mijn hoofd automatisch dichter bij dat van haar bracht. David zou me vermoorden, zoveel was zeker, maar verder was er niets dat me tegenhield om dit mooie meisje te kussen. En dat risico wilde ik graag nemen, als dat betekende dat ik dit mooie wezen mocht beroeren.
Ze sloot haar ogen, ik overbrugde de laatste centimeter. Haar mond was zacht, en een beetje zout door de tranen van daarnet. Het was heerlijk. Haar lange, slanke vingers streelden over mijn borst, mijn handen ondersteunden haar rug. De magie die we op de set niet voelden, kwam nu naar buiten als een bom. Plots klemde ze haar handen in mijn haar, onze zoen werd heviger. Ik zocht stoutmoedig naar haar stevige, ronde billen, voelde haar glimlachen toen ik zachtjes haan bovenbeen streelde.
Ze liet me los. Buiten adem keken we elkaar aan. Haar gezicht zag er verdwaasd uit, net als het mijne waarschijnlijk.
"Misschien moeten we onze scène nog eens doornemen," zei ze met een stem die hees was van de opwinding. Ik gaf geen antwoord, zoende haar opnieuw. Ze legde haar handen stevig in mijn nek, ik duwde haar op haar rug. Mijn ademhaling werd zwaar, opwinding en nieuwsgierigheid namen wonnen het van mijn hersenen. Ook bij haar.
Haar nagels krasten zacht over mijn blote rug en ik liet mijn vingers onder de soepele stof van haar top glijden. Ik streelde haar buik, ze kreunde toen ik de onderkant van haar borsten beroerde. Ze draaide me om, kwam schrijlings op me zitten, grijnsde toen ze mijn opwinding voelde. Ze keek me even aan, trok toen zonder aarzeling haar top uit. Ze droeg geen bh, dat had ik al gevoeld, maar het zien was toch wat anders dan het denken. Haar borsten waren prachtig, een streling voor mijn mannelijkheid. Ze liet haar vingertoppen over mijn borst sluipen en kuste me zachtjes, maar dwingend en hongerig. Ik hield haar hoofd stevig vast, maar dwaalde na een tijd af naar haar prachtige rondingen. Ze kreunde zacht, beet op mijn onderlip. Ze bewoog met haar heupen, ik kneep in haar kont toen ze me nog meer opwond. Ik liet mijn vingers over de elastiek van haar broekje dansen, nu en dan ging ik er een stukje achter.
"Oh, Bill," kreunde ze. Zo geil...
Ik had er genoeg van, ik kwam recht en draaide haar weer op haar rug. Ze klemde haar benen nog steeds rond mijn heupen en schuurde tegen mijn kruis.
"Nina," zuchtte ik. Ik maakte me met veel moeite los van haar en die flikkering in haar ogen deed niet veel goeds aan mijn zelfcontrole.
"Ik wil je, Bill."
Dahaaag, zelfbeheersing!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.