Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Another Night... ...Another City » Another Night...

Another Night... ...Another City

27 dec 2010 - 0:19

1943

0

315



Another Night...

Twee delen, dit is deel 1. Bills perspectief op zijn wilde nacht met Gaga

Ik kijk naar de vrouw die voor me staat in niets meer dan een nietsverhullende teddy, zo meteen kan ik, als enige in onze band, zeggen dat ik de nacht heb gedeeld met een van de meest gewilde vrouwen van die moment. En alleen maar omdat ze ons heeft zie optreden bij de EMA’s met een brandende piano en ons toen heeft gevraagd of ze dat mocht lenen. Nou ja, en omdat wij daar natuurlijk gebruik van hebben gemaakt en hebben gevraagd of we dan met haar op tour konden. Of, dat hebben Tom en Gustav gevraagd, het kan zijn dat ik toen afgeleid was door Shakira. En Georg had het te druk met David Hasselhoff.
Ze heeft uiteraard ja gezegd, anders waren we nu niet in de stad waar we nu zijn. En ik heb echt geen idee waar dat is, we gaan daarvoor te snel. Het ene moment staan we in die stad en dan weer in een andere. Het enige dat me nu interesseert, is dat Lady Gaga op dit moment besluit haar teddy af te schudden en twee prachtige, volle borsten komen in beeld. Ik steek mijn handen uit en leg ze om het warme, zachte vlees van de borsten die volgens mij mijn broer elke nacht wakker houden. Ze voelen iets anders aan dan ik gewend ben, maar zeker niet verkeerd. Een zachte kreun klinkt in mijn oor en ik kijk met een grijns op in het eveneens grijnzende gezicht van Gaga. Haar mond landt op de mijne en haar tong zoekt toestemming om binnen te komen en met de mijne te spelen. Haar hand glijdt over mijn shirt en ze gromt als ze zich realiseert dat ik nog volledig gekleed ben, ze schuift de stof omhoog en laat me omhoog komen om het gewraakte ding over mijn hoofd te werken en dezelfde weg te laten vinden die haar kleding al is op gegaan. Al was dat dan niet veel.
Na mijn shirt begint ze aan mijn broek te trekken en ik moet grinniken om haar ongeduld, ik stap iets achteruit en werk mijn gesp los en trek mijn riem dan uit de mijn broeklussen. Dan trek ik mijn knopen open laat mijn broek, nadat ik hem eerst over mijn erectie heen heb geschoven, naar beneden vallen. Ik probeer er uit te stappen en val vervolgens op mijn gezicht. Gelukkig land ik op het bed, maar toch kan ik niet voorkomen dat ik knalrood word en mijn stijve iets minder stijf. Ze glimlacht en legt haar hand op mijn schouder, ik kijk om en voel hoe ik nog harder begin te blozen. Ik draai me om en duw mijn mond onverwachts tegen de hare, nou ja, onverwachts voor haar dan. Ik laat me meer naar achter vallen en trek haar met me mee, ik laat mijn handen over haar lichaam glijden, streel zacht haar rug, laat mijn vingers in haar slipje glijden en knijp zacht in de ronde billen die ik daar vind. Ze kreunt en duwt haar heupen naar voor. Ik verstijf, ik heb zojuist iets heel hards tegen mijn been gevoeld en als ze nog een broek aan zou hebben, zou ik denken dat het haar mobiel is, maar aangezien ze alleen nog maar in een slipje zit, moet het iets anders zijn. Misschien verstopt ze haar mascara in haar slipjes? Ze gaat rechtovereind zitten en kijkt me vragend aan, ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden, over haar perfecte borsten, over haar platte buik naar de rand van haar slip en ik slik; daar, heel duidelijk zichtbaar, zit een bobbel en niet zo’n kleine ook. Ik kijk weer omhoog naar die twee andere heuvels en kijk dan verbijsterd naar haar... Zijn gezicht. Wat is het eigenlijk? Een antwoord volgt vrijwel meteen: “wat? Oh dat,”¯ er wordt naar beneden gekeken en handen worden naar de zijkant van de borsten gebracht, “ik laat ze er liever opzitten, maar het is nu misschien wel even handiger om ze even weg te halen.”¯ En plots liggen er twee kipfiletjes op het nachtkastje. Ik kijk er onthutst naar en wil hem, dat is nu dus wel duidelijk, van me af duwen, ware het niet dat ik dan mijn handen op zijn borst moet leggen. Zijn borst, die er eigenlijk wel heel mooi uit ziet, zo blank en... Ik kijk weer omhoog naar zijn gezicht en zie een grijns verschijnen, die me eigenlijk angst in zou moeten boezemen maar me eerder nieuwsgierig maakt.
Zijn hand glijdt over mijn borst naar beneden en landt op mijn boxer, hij knijpt zacht in mijn nog steeds aanwezige bobbel en grinnikt als hij hem voelt reageren. Ik kan het zelf nauwelijks bevatten, ik ben nog steeds hard en word zelfs nog harder als ik er aan denk dat ik straks seks moet, nou ja moet, mag hebben met de man bovenop mijn schoot. Ik zou het veel erger moeten vinden, maar ik kan me er niet toe zetten, ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe het is om met een man seks te hebben.
Zijn handen werken mijn boxer uit en dan gaat ook zijn slipje uit. Een kreun van verlichting verlaat zijn mond en ik moet lachen. Ik weet het, niet bepaald sexy, maar het lijkt me ook niet bepaald het meest comfortabele ondergoed om te dragen. Hij lacht er gelukkig ook om en zegt dan, “ach ja, nog blij dat ik geen strings draag.”¯ Ik proest het uit en trek hem dan dichter tegen me aan. Dit voelt eigenlijk helemaal niet verkeerd, ik mis die borsten eigenlijk niet eens. Zou ik dan toch?

Lippen landen weer op de mijne, handen bewegen over mijn huid en ik probeer daar zo goed en zo kwaad ik kan in mee te gaan. Als ik weer bij die ronde billen ben aangekomen met mijn handen, houd ik stil en trek ik me iets terug, tegen zijn lippen fluister ik, “wat is nou precies de bedoeling?”¯
“Hmm? Oh,”¯ zijn handen vallen van mijn schouders en reiken naar een flesje dat daar staat, het ziet eruit als een soort van massage-gel maar iets zegt me dat het dat niet is. Als hij het flesje op mijn buik laat vallen, glimlacht hij lief, “dat smeer je eerst op je vingers en die breng je bij me binnen en als je denkt dat ik er klaar voor ben, smeer je dit,”¯ een condoom wordt naast het flesje gegooid, “in. Nadat je hem bij jezelf hebt omgedaan natuurlijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand alleen het condoom insmeerde en vervolgens zijn disco stick er zo in wou schuiven.”¯ Die doet best zeer eigenlijk, ik heb het nog nooit zonder condoom gedaan. Ik kijk hem onzeker aan, pak dan het flesje op en open het deksel, een heerlijke aardbeienlucht komt me tegemoet en ik grijns, het zou een flesje kunnen zijn dat ik zou kopen. Ik spuit een beetje op mijn vingertoppen, kijk dan onzeker naar mijn nagels en dan naar hem. Hij volgt mijn blik en houdt dan met een grijns zijn vingers omhoog, zijn nagels zijn nog langer dan die van mij dus het zou dan geen probleem moeten zijn. Denk ik.
Ik beweeg het goedje tussen mijn vingertoppen en laat mijn hand dan weer achter zijn rug langs gaan. Hij kreunt op voorhand al en ik geniet eigenlijk wel van de geluiden die hij maakt. Als ik mijn vinger tussen zijn billen laat glijden, zoek ik naar dat deel waar ik uiteindelijk ook in moet. Als de huid meegeeft, ben ik het die kreunt, een warme, krappe belofte bevindt zich daar tussen die billen. Ik beweeg mijn ene vinger in en uit, tot ik hem hoor grommen dat er makkelijk een tweede bij kan en als ik daar niet mee opschiet, dat ik dan zelf met mijn disco stick mag spelen. Ik spuit nog een beetje glijmiddel op mijn vingers, duw de tweede erin en grinnik als ik hem naar adem hoor snakken. Ik beweeg ze samen heen en weer, voel plots iets sponsachtigs onder mijn middelvinger en hoor hem vloeken als ik er ietsjes in duw. Wat was dat? En mag ik dat nog eens doen?
Hij kromt zijn rug en laat zijn eigen hand naar zijn achterste glijden, hij legt zijn vinger naast die van mij en beweegt ze sneller heen en weer dan ik doe. Ik volg zijn voorbeeld en schrik als hij mijn vinger weer naar die plek duwt, voor heel even weet ik niet wat ik moet doen. Dan duwt hij nog een keer en weet ik genoeg, blijkbaar mag ik daar inderdaad weer op drukken. We werken hem rustig open, zo heel af en toe duw ik zelf mijn vinger in die spons en dan gromt hij het bijna uit. Als ik het eigenlijk wel genoeg begin vinden, haal hij zijn vinger weg, legt zijn hand om mijn pols en trekt mijn vingers er dan ook uit. Hij kreunt even om het verlies en schuift dan het condoom mijn kant op, “zo, en dan nu dat andere. Ik vind het er niet uit zien, een beetje als een Hema-worst in een velletje, maar anders mag ik geen seks meer hebben van mijn manager.”¯
Ik grinnik, ik zie zo Tom weer voor me, terwijl David hem zijn eerste pakje condooms overhandigde met diezelfde mededeling “gebruiken of geen seks”¯. Ik maak het vierkantje open, rol hem over mijn harde pik en grijp het flesje glijmiddel weer op. Als ik het deksel weer open heb, legt hij zijn hand om de mijne en pakt het flesje van me over. Hij spuit wat in zijn hand en smeert dan mijn lul in, als er volgens hem genoeg op zit, gaat hij iets op zitten en brengt met zijn hand mijn lul naar zijn warme holletje. Ik leg mijn handen op zijn heupen om hem stabiel te houden en kreun als ik de warmte om mijn penis voel schuiven.
Als ik volledig binnen ben, legt hij zijn bovenlichaam meer horizontaal en brengt zijn lippen weer naar de mijne. Iets in zijn gezicht vertelt me dat ik even moet wachten, dat het even teveel is en dat zoenen hem blijkbaar meer relaxed. Nou is het erg krap en heb ik het idee dat ik zo ga komen als hij zo blijft knijpen, dus ik wil hem daar graag bij helpen maar ik wil ook stoten. Ik besluit toch even te wachten en voel hoe het langzaam een beetje minder krap wordt. Hij begint zelf met zijn heupen te rollen en ik ben hem dankbaar, als het nog langer had geduurd dan... Had ik nog langer moeten wachten.
Ik begin mee te bewegen in het rollen van zijn heupen en kreun als ik hem zijn spieren voel aanspannen, hij vermoordt me nog als hij daar niet mee ophoudt. Ik kijk op in zijn gezicht en zie dat hij ongeveer net zover weg is als Tom als hij zijn gitaar laat zingen, waar je al niet op let als je met een concert bezig bent. Hij spant zijn spieren weer samen en komt dan klaar, hij spuit over mijn buik en tegen zijn eigen buik zonder dat ik of hijzelf zijn eigen penis maar heeft aangeraakt. Ik kijk ernaar en voel hoe mijn ballen zich samenknijpen en dan voel ik hoe ik dat verrekte rubber vul met mijn eigen zaad. Ik verlies zelfs even het bewustzijn.
Als ik weer het idee heb dat ik er weer ben, hoor ik zacht gesnurk naast me en kan ik niets anders bedenken dan dat ik nog nooit zo hard ben klaargekomen. Dan ben ik het dus toch. Dat kon nog wel eens een leuk gesprekje worden met David straks.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.