Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 3.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 11:49

775

0

218



3.

Toen we thuis aankwamen stond de auto van Nicky zijn ouders niet meer voor de deur, we keken elkaar verbaast aan en gingen het huis binnen, hingen onze jassen aan de kapstok en liepen de woonkamer binnen waar een briefje op de salontafel lag.

Lieve Nicky, en Lillith.

Wij zijn naar een feest van je vaders werk, verwacht ons niet thuis vannacht.
Misschien over twee dagen pas weer, of later, we weten het nog niet zeker.
Er liggen pizza’s in de vriezer, en geld op de keukentafel als je iets anders wilt.
Veel plezier Nicky.

Kus,
Mama en Papa.

Nicky en ik kijken elkaar aan, hij grijnsde naar me en gooide mij over zijn schouder en rende zo naar boven. Daar liet hij me lachend op zijn bed vallen en kwam naast mij liggen, stil staarde wee naar het plafond.
“Zo, wat gaan we nu doen?”¯ vroeg ik hem. Ik voelde hoe Nicky zijn schouders ophaalde en hoorde heb zuchten.
“We kunnen naar de videotheek gaan en een paar films huren?”¯ zei hij.
“Hm, geen slecht idee. Kom we gaan!”¯ zei ik en rolde naar de rand van het bed en stond op. Nicky pakte de autosleutels, we stapten in en reden naar de videotheek. We kozen een paar thrillers en horrorfilms, betaalde ze en gingen weer naar huis. Terwijl Nicky popcorn klaarmaakte deed ik de dvd in de
dvd-speler en zette hem alvast aan, ik hoorde allemaal geknetter vanuit de keuken en snoof een zoete geur op. Nicky kwam binnen gelopen met een grote bak popcorn, dat verklaart het geknetter en de zoete geur, twee flessen Cola, drie zakken snoep - een zak Dropsleutels, een zak Drop Wijngum en een zak met Gummy Bears -, en tussen zijn overige vingers hingen twee glazen. Ik rende snel naar hem toe om de flessen Cola en de twee glazen van hem over te nemen voordat alles op de grond zou vallen, en zette Nicky en ik alles op de salon tafel. Ik liep de kamer uit de trap op.
“Lily wat ga je nu nog doen?”¯ riep Nicky vanonder de trap naar boven, ondertussen was ik al zijn kamer ingelopen naar zijn kast toe, en haalde daar een short uit met een T-shirt van Nicky en kleden mijzelf om. Vervolgens pakte ik een warme deken uit de kast van zijn ouders en liep weer naar beneden waar Nicky nog steeds aan de trap stond te wachten.
“Ik ging me nog even omkleden en ik dacht dat een deken wel handig zou zijn..”¯ antwoordde ik en liep naar de bank en ging zitten, ik hoorde Nicky naar boven stormen en begon te lachen. Even later kwam hij de kamer weer binnen ik alleen een boxershort aan, in zijn handen had hij een paar kussens vast die ik herkende uit zijn ouders kamer van hun bed.
“Nu zijn we klaar voor de film,”¯ zei hij en hij kwam naast me op de bank zitten en ik nestelde me tegen hem aan. Ik werd rustig van zijn ademhaling.
“Welke film heb je er eigenlijk in de gaan?”¯ vroeg Nicky en keek me aan..
“Eh, even kijken. Ik had maar wat gepakt.”¯ Ik stond op en pakte het hoesje van de tafel en bekeek het.
“Mirrors heet ie,”¯ zei ik en ging weer naast Nicky zitten en hij zette de film aan. Halverwege de film werd hij zo eng dat ik mijn hand tegen mijn oog drukte, mijn hoofd dichter tegen Nicky’s borst aan en mijn ogen dicht kneep.
“Ben je een beetje bang Lily?”¯ vroeg Nicky lachend en zette de film op pauze. Ik knikte en keek hem aan, zijn hoofd kwam dichter bij en vlak voor dat hij me wou kussen pakte hij een handje Gummy Bears en deed ze in zijn
T-shirt die ik aan had. Ik sprong gillend van de bank af.
“Ah! Nicky moest dat nou?”¯ riep ik en rende een rondje door de kamer en plukte aan het shirt om de Gummy Bears uit het shirt vandaan te krijgen. Zonder succes, ze waren zo kleverig als wat, Nicky dwong mij om stil te staan en liet zijn hand onder het shirt glijden, over mijn rug heen en haalde de Gummy Bears van mijn rug en shirt af. Ik keek Nicky met grote ogen aan toen hij er eentje in zijn mond stopte.
“Ja, dat moest,”¯ zei hij, zette de film uit, het was nu donker in de kamer, ik pakte zijn hand vast, we liepen naar boven en gingen in zijn bed liggen. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en Nicky sloeg zijn armen om mij heen. Zijn ademhaling was rustig, ik merkte dat hij al sliep en vlak daarna viel ook ik in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.