Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 9.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 16:41

1261

0

305



9.

Die avond zitten Paul en ik samen op de bank naar een of ander programma te kijken. De pannenkoeken goed gelukt, geen Amerikaanse pancakes maar Nederlandse pannenkoeken. Ik had het recept geleerd van Mark - zijn moeder is Nederlands - en het is ook het enige wat ik weet.. Ian was na het eten naar huis gegaan. Eerst dacht ik dat Ian bij Paul in huis woonde, maar hij woonde in de straat en komt bijna altijd hier. We hebben veel gepraat vanavond, ik weet nu veel meer over hem, en hij over mij. Ik heb hem bijna alles verteld, ik heb zelfs over Caleb verteld van hij mij heeft aangedaan, man, wat was Paul boos toen ik het hem vertelde. De foto’s van Nicky heb ik heb nog niet laten zien, en ook heb ik nog niet over de jongens verteld, maar dat komt later nog wel een keer..

Verveelt kijk ik naar het programma wat aanstaat, Dr. Phil. Geen idee waarom het aanstaat maar echt boeiend is het niet, als je zou moeten kiezen tussen dit of een kinderprogramma, ga ik toch echt voor dat kleutergedoe..
“Hé pap, kunnen we geen film gaan huren of zo? Dit is echt saai,”¯ zeg ik en kijk Paul vragend aan.
“Tja, dit begint wel wat te vervelen ja. Nou kom op dan,”¯ zegt Paul en hij staat op. Ik spring van de bank af en ren de gang in, Paul kijk me lachend aan en pakt zijn schoenen, ook ik pak mijn All Stars en trek ze aan. Als ik mijn veters strik bedenk ik me dat ik helemaal geen jas heb, ik ren de trap op.
“Lillith kom je?”¯ roept Paul van onderaan de trap.
“Even wat pakken!”¯ roep ik terug en loop de logeerkamer in en pak mijn vest uit de kast, trek heb aan en loop weer naar beneden waar Paul al met zijn jas aan staat en de autosleutels in zijn hand.
“Klaar?”¯ vraagt hij.
“Ja, klaar,”¯ antwoord ik en we lopen naar buiten, als ik zijn auto zie valt mijn mond open. Wow die had ik nog niet zien staan, een BMW Cabrio, Paul kijkt me lachend aan en ik doe mijn mond dicht en stap in. Paul start de auto en we rijden weg.
“Zeg, ik wist niet dat jij van Linkin Park hield pap,”¯ zeg ik en kijk hem aan.
“Dat doe ik ook niet,”¯ zegt Paul en hij kijkt me raar aan.
“Wat doet die CD dan in de stereo in de logeerkamer?”¯ vraag ik hem.
“Oh, die is van Ian,”¯ antwoord Paul en kijkt even naar mij, ik knik.
“Van wat voor films houd je eigenlijk?”¯ vraagt Paul zonder van de weg op te kijken.
“Ja, dat is een goeie. Ik houd bijna van alle soorten films, maar romantische moet ik echt niet hebben,”¯ antwoord ik en kijk hem nu vragend aan.
“En jij? Wat voor films vind jij leuk?”¯
“Hm, van alles ook wel, maar vooral horror en thrillers,”¯ antwoord hij, en parkeert de auto, ik doe het portier open, stap uit en doe het portier weer dicht. Het is al best fris buiten en rist mijn vest iets dichter en stap samen met Paul de videotheek binnen. In de videotheek is warm, en het ruikt er naar popcorn, net als in de bioscoop. Ik pak Paul zijn hand en trek hem mee naar de Horror/Thriller afdeling, hij kijkt me lachend aan en ik strijk met mijn vinger langs de films. Na een tijdje tikt er iemand op mijn schouder en als ik omkijk zie ik Paul met een paar films in zijn handen staan en geeft ze aan mij. SAW, Mirrors, 1408, Jaws en Stephen King’s It.
“Wat vind je van deze?”¯ vraagt Paul als ik de films weer aan hem terug geef.
“Ja vet! Maar ook nog een Comedy, voor na al die Horrors,”¯ zeg ik, en loop naar de Comedy films, ik zoek een film die ik ooit bij Jaimy heb gezien, ik hoop dat ze hem hebben.. Daar staat ie! Dumb and Dumber, ik pak hem uit het rek en loop ermee naar Paul en houd de film omhoog, hij knikt goedkeurend en samen lopen we naar de kassa waar we ook nog twee grote emmers met popcorn nemen. Als Paul alles betaald heeft lopen we naar buiten, er komen twee meisjes gillend op Paul afgestormd en vragen hem om een handtekening, ik neem de spullen van hem over en doe een paar stappen opzij. Ik kijk toe hoe Paul zijn handtekening zet in hun boekjes en een paar foto’s met de meisjes neemt, als ze weer weg gaan lopen Paul en ik naar de auto en zetten alles op de achterbank en stappen in. In de auto blijft het even stil en ik vraag me af waar Paul nu aan zal denken, misschien over wat ik denk over die meisjes..
“Hey pap, waarom vroegen die meiden om je handtekening en maakte je foto’s met hen?”¯ vraag ik, en kijk hem nieuwsgierig aan.
“Nou je weet dat ik een acteur ben,”¯ zegt hij een kijkt even naar mij, ik knik.
“Ik speel Stefan Salvatore in The Vampire Diaries, en ja.. Mensen herkenen mij daarvan en ja,”¯ vertelt hij, meer hoeft hij niet te zeggen ik weet al wat hij bedoelt. Hij is beroemd, mensen weten wie hij is en willen foto’s en een handtekening van hem..
“Oké dan,”¯ zeg ik en zet de radio aan. Even later zijn we thuis en ik pak het tasje met de films van de achter bank af terwijl Paul de twee emmers popcorn pakt. Ik loop achter hem aan naar binnen en doe de lichten aan. Paul neemt het tasje van me over en zet het op tafel, ik loop de keuken in en schenk twee glazen cola in en loop er mee terug de kamer in en zet ze op tafel. Paul heeft al een film aangezet en zit op de bank, als ik naast hem op de bank ga zitten slaat Paul een arm over mij heen en ik nestel me tegen hem aan, Paul drukt op Play en de film begint. Jaws, geweldige film hoor, maar scared as hell!
Ik geef een gil als de bel gaat en spring van de bank af, Paul schut lachend zijn hoofd en loopt naar de deur
“Dat is niet grappig pap!”¯ roep ik hem na, ik hoor hem bij de deur tegen iemand praten en hoor dan de deur dicht gaan. Paul komt samen met Ian binnen gelopen en ik kijk hun raar aan.
“Ian, wat doe jij nu hier?”¯ vraag ik en ga recht op de bank zitten.
“Ik was mijn scriptie vergeten van morgen, dus die kom ik even halen,”¯ zegt Ian en pakt het papieren stapeltje van de tafel.
“Nou dan ga ik maar weer. Tot morgen Paul, welterusten Lillith,”¯ zegt hij en vertrekt. Paul gaat weer naast me op de bank zitten en ik gaap.
“Zullen we maar naar bed gaan?”¯ vraagt Paul terwijl hij een blik op de klok richt, ik knik en sta op. Paul zet de TV uit, en samen zetten we de spullen in de keuken. Ik doe het licht uit en loop achter Paul aan de trap op, ik ga naar de logeerkamer, doe mijn kleding uit, trek mijn pyjama uit en ga in bed liggen. Ik kijk naar de foto’s die ik op het nachtkasje heb neer gelegd, ik pak de foto van Nicky en mij samen en veeg met mijn duim over Nicky heen. Ik mis hem zo erg.
“Welterusten Nicky,”¯ fluister ik en geef een kus op de foto en leg heb weer terug. Ik ga op mijn rug liggen en staar naar het plafond en langzaam val ik inslaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.