Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 10.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 16:43

1635

0

245



10.

Here comes BTR =]

Als ik wakker word, is het gezicht van Paul het eerste wat ik zie, hij kijkt me lachend aan en aait me over mijn wang.
“Goedemorgen,”¯ zegt hij en ik ga recht op zitten.
“M-morgen pap,”¯ zeg ik gapend en rek me uit. Ik kijk naar de wekker op het nachtkastje. 11.33 AM. Paul rolt van het bed af en kijk me vragend aan, ik stap uit bed en loop in een mini short en tanktop achter hem aan naar beneden. In de kamer zitten vier jongens, twee zitten er op de bank en de andere twee op de andere bank, ik trek Paul mee de keuken in en doe de schuifdeur dicht.
“Had je dat niet even kunnen zeggen? Ik sta hier gewoon in mijn pyjama voor die gasten,”¯ zeg ik en ga op het aanrecht zitten.
“Tja, sorry. Maar dan zou ik de verrassing verklappen,”¯ zegt hij.
“Ja maar had dan in ieder geval even gezegd dat ik me moest omkleden,”¯ zeg ik en Paul knikt van ja.
“Dat is waar, nou als jij je dan nu even snel gaat omkleden hé. Ik moet toch nog even wat met de jongens bespreken.”¯ Ik spring van het aanrecht af en loop achter Paul de kamer binnen en ren de trap op, boven trek ik snel een joggingbroek aan en een blouse over mijn tanktop. In de badkamer haal ik snel even een borstel door mijn haren en poets snel mijn tanden en loop dan weer naar beneden, Paul zit met de vier jongens aan tafel met een fel papier en een bak vol met viltstiften. Ik ga bij hun aan tafel zitten en blijf stil naar ze kijken. Op het vel papier staat met vette letters; Lillith’s Room. Ik kijk vragend naar Paul die terug kijkt, ook de andere jongens kijken mij onderzoekend aan.
“Dus dit is de mooie dame waar we mee gaan werken?”¯ vraagt de jongen met het bruine haar, ik kijk hem vragend aan.
“Wat bedoel je? En waarom staat mijn naam op dat vel?”¯ vraag ik en kijk Paul vragend aan.
“Nou we gaan je kamer inrichten, en deze jongens gaan ons daarbij helpen,”¯ antwoord hij en richt zich weer op het vel papier.
“Dus jullie gaan aan mijn kamer werken?”¯ vraag ik en kijk de jongens stuk voor stuk aan.
“Als je dat goed vind,”¯ zegt de jongen met blond haar, hij zit naast Paul.
“Tja ik vind het best hoor, maar eh, wie zijn jullie eigenlijk?”¯ vraag ik.
“Ik ben James,”¯ zegt de jongen met bruin haar en lacht lief naar me.
“Ik heet Kendall, en dat zijn Logan,”¯ zegt de jongen met het blonde haar en hij wijst naar de jongen die druk achter de laptop zit te typen.
“En dat is Carlos,”¯ en hij wijst naar de andere jongen die met de stiften een toren aan het stapelen is.
“Oké, nou jullie weten al wie ik ben dus dat scheld,”¯ zeg ik en ik sta op, loop naar de keuken en pak een kommetje uit de kast en melk uit de koelkast.
“Pap, waar heb je de cornflakes staan?”¯ roep ik naar hem terwijl ik wat kastjes open. James komt de keuken in gelopen en trekt het bovenste kastje open en haalt er een pak cornflakes uit en zet hem naast het kommetje neer, en kijkt me lief aan.
“Alsjeblieft,”¯ zegt hij en hij gaat op het aanrecht zitten.
“Dankjewel.. James was het toch?”¯ vraag ik terwijl ik melk in het kommetje schenk.
“De enige echte,”¯ zegt James en pakt de melk van mij over en zet het in de koelkast en pakt er een fles sinasappelsap uit en kijkt mij vragend aan.
“Wil jij ook wat?”¯ vraagt hij en ik knik, ik gooi wat cornflakes in het kommetje en ga op mijn tenen staan om het pak terug te kunnen zetten, maar ik kom er niet bij. Dan voel ik twee armen rondom mijn middel en ik word opgetild zodat ik er bij kan, dan zet James mij weer neer.
“Dank je,”¯ zeg ik en kijk verlegen naar het kommetje.
“Geen dank hoor,”¯ zegt hij en pakt een lepel uit de la en geeft hem aan mij, samen lopen we terug en ik ga naast James aan tafel zitten.
“Wat ben je nou eigenlijk aan het doen pap?”¯ vraag ik, ik neem een hap en kijk naar het papier waar Paul al een tijdje op aan het tekenen is.
“Wat ik aan het doen ben? Ik probeer een beetje de indeling van je kamer na te maken, maar dat wil niet echt lukken. En daarbij moet je even helpen,”¯ zegt Paul, ik leg de lepel nee, sta op en loop naar hem toe.
“Met wat moet ik helpen dan?”¯ vraag ik en kijk naar zijn tekening.
“Nou, de indeling van je kamer, waar je wat wilt hebben staan moet ik even weten,”¯ zegt hij en legt zijn potloot neer. Ik schud lachend mijn hoofd, pak het potloot en het vel papier en ga weer naast James zitten die het kommetje weg pakt en het aan de andere kant van zich neerzet. Ik leg het papier neet en begin te tekenen, Paul komt achter mij staat en kijkt over mijn schouder mee naar hoe ik de indeling van de kamer vul met objecten. Logan gaat op de bank zitten met zijn laptop op zijn schoot, Kendall gaat naast hem zitten met een kladblok en begint dingen op te schrijven, Carlos is klaar met zijn toren en staart verveelt voor zich uit.
“Pap, als jij nou even met Carlos naar de winkel gaat om eten te halen voor vanavond of zo. Dan heb je wat anders te doen dan wachten en je ziet de tekening wel als hij klaar is,”¯ zeg ik.
“Goed idee, kom je Carlos?”¯ vraagt Paul en samen lopen ze de gang in, even later hoor ik de deur open en dicht gaan.

Een halfuurtje later heb ik de tekening af en leg zuchtend het potloot neer, James die een spelletje aan het spelen was op zijn telefoon kijk verbaast op.
“Ben je klaar?”¯ vraagt hij en hij kijkt me aan, ik knik en schuif het papier naar hem toe. James bekijkt de tekening en maakt goedkeurende geluidjes.
“Mooi hoor,”¯ zegt hij en legt het weer neer, als hij zijn met zijn arm over de tafel schuift stoot hij het kommetje met cornflakes van tafel af wat met een harde klap op de grond in stukken valt. Kendall en Logan kijken verschrikt naar ons om, ik schiet in de lach en loop naar de keuken om een doekje te pakken. Als ik terug loop zit James op zijn knieën op de grond de scherven op te rapen, ik ga naast hem zitten en begin de melk en cornflakes op te vegen. Paul en Carlos komen binnen met elk drie tassen in de hand en zetten het in de keuken neer, Logan komt aangelopen met een plastictasje en houd hem open voor James die de scherven erin stopt. Kendall geeft mij een schoon doekje en neemt de vieze van me over, ik veeg het laatste beetje weg. James helpt me overeind en loopt met mij mee de keuken in om zijn handen te wassen en ik spoel het vieze doekje uit.
“Nou, dat ging lekker,”¯ zegt Logan die het tasje dichtknoopt en loopt ermee naar buiten. Kendall helpt Paul en Carlos met de tassen uitpakken, terwijl James en ik op de bank ploffen. Logan komt binnen rennen en springt op de loungestoel, ik kijk hem lachend aan terwijl hij zijn handen snel over elkaar zit te wrijven.
“Is het soms koud buiten Logie?”¯ vraagt James en kijkt Logan met een grijns aan.
“Nee James, het is warm,”¯ antwoord Logan en kijk James dom aan. Ik houd het niet meer en bast in lachen uit terwijl James en Logan mij raar aankijken.
“Kijk niet zo naar me,”¯ zeg ik lachend, sta op en loop naar Paul, Carlos en Kendall toe die over het val papier heen gebogen zitten.
“En? Wat vinden jullie ervan,”¯ vraag ik en alle drie kijken ze me aan.
“Het is mooi hoor, maar je moet nog wel even zeggen welke kleuren je wilt en zo,”¯ zegt Paul, ik knik en loopt de keuken in, Ik hoor dat er iemand mij achterna loopt en dat diegene de schuifdeur dicht doet. Terwijl ik een fles Cola Lemon pak zie ik dat Carlos op het aanrecht gaat zitten en pakt twee glazen, ik schenk cola in de glazen en de fles terug in de koelkast zet.
“Lillith wat is er? Je bent zo stil,”¯ vraagt Carlos en hij neem een slokje van zijn cola, ik voel zijn ogen op mij branden maar ben te bang om hem aan te kijken.
“Er is niets hoor,”¯ antwoord ik en kijk naar het glas wat ik in mijn handen houd. Carlos tilt met twee vingers mijn kin op zodat ik hem wel moet aankijken. Zijn grote bruine kijkers die zonet nog zo speels stonden, kijken mij nu serieus aan.
“Lillith, je kunt me vertrouwen, als er wat is kun je het me vertellen,”¯ zegt hij en hij laat zich van het aanrecht zakken zodat hij voor me staat. Ik zet mijn glas op het aanrecht en kijk Carlos recht in de ogen aan, dan slaat hij zijn armen om mij heen en ik sla ook mijn armen om zijn middel. Dit voelt goed, gewoon heel vertrouwd.. wat raar is want ik ken hem nog maar een paar uur.
“Dat weet ik, en als er iets is zal ik het je zeggen,”¯ zeg ik en we laten elkaar los, we nemen onze glazen en lopen terug de kamer in, waar Kendall, Logan, en James een film hebben opgezet. Carlos gaat tussen Logan en Kendall zitten en ik ga naast James op de bank zitten, ze kijken Dumb and Dumber.
“Waar is pap heen?”¯ vraag ik na een tijdje.
“Die is met Ian naar de set, ze hadden opnames vandaag,”¯ antwoord Kendall die even opkijkt, ik knik en kijk ook weer naar de film.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.