Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 11.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 16:48

1026

0

296



11.

Het is al tegen achten als Logan de TV op stand-by, James rekt zich uit en Kendall, Logan en Carlos staan op. We hebben alle films gekeken, achterelkaar door. Nou wij hebben ons wel vermaakt hoor, de hele dag op de bank hangen.
“Wij gaan het eten koken,”¯ zegt Kendall en hij loopt samen met Carlos en Logan de keuken in. Ik ril en James slaat een arm om mij heen.
“Heb je het koud?”¯ vraagt hij en ik schud van nee.
“Ik ben gewoon moe,”¯ gaap ik en ga tegen hem aan liggen met mijn hoofd op zijn bost en sluit mijn ogen.
“Ja een hele dag lang films kijken is vermoeiend,”¯ zegt James en hij drukt op de afstandsbediening en er komt een of ander kookprogramma op het beeldscherm. James kijk geboeid naar hoe de kok het vlees aansnijd terwijl ik rustig word van zijn borst die langzaam op en neer gaat van zijn ademhaling, als er vanuit de keuken ineens allemaal kabaal komt schrikken James en ik op en kijken elkaar verbaast aan. We staan op en lopen snel de keuken in, in de keuken staan Carlos en Kendall ieder met een houten lepel en een kom in hun handen terwijl Logan op de grond zit, onder het bloem en eieren, met drie glazen schalen, en rondom hem liggen messen, vorken en plastic bekers. James helpt Logan van de grond, en ik kijk Carlos en Kendall vragend aan.
“Jongens wat is er gebeurt?”¯ vraag ik en kijk de keuken door. Er hangt iets kleverigs aan de muur, de koelkast ziet helemaal wit van de bloem en het aanrecht ziet er ook niet uit.
“We probeerden een recept uit het kookboek, maar dat is niet echt goed gelukt,”¯ zegt Kendall en hij zet de kom neer en kijkt me schuldig aan, ik begin te lachen.
“Oké, dit is wat we gaan doen,”¯ zeg ik en kijk de jongens aan.
“Als jullie drie beginnen met opruimen dan gaan James en ik naar de supermarkt voor pizza’s.”¯ De jongens knikken en beginnen met opruimen van de spullen terwijl James en ik onze schoenen en jas aandoen en naar buiten lopen.
“Zeg, waar is de supermarkt eigenlijk?”¯ vraag ik en kijk James aan.
“Niet zover hier vandaan, vijf minuutjes lopen denk ik,”¯ antwoord hij, ik knik.
“Hoe kennen jullie Paul eigenlijk?”¯ vraag ik en rits mijn vest iets dichter..
“Nou je vader heeft eens een gastrol in onze serie gehad en we hebben altijd contact gehouden,”¯ zegt James en stopt zijn handen in zijn zakken.
“Aha, jullie hebben een eigen serie?”¯ vraag ik.
“Nou ja, we spelen in een serie maar het gaat over ons vier en zo,”¯ antwoord James, ik knik en kijk voor me uit.
“Daar is het al,”¯ zegt James en wijst voor zich uit, ik volg zijn vinger en kijk naar een grote winkel. The Red Light Store, heet de winkel..
“Ik hoop dat het binnen warmer is dan buiten,”¯ zeg ik en blaas een rookwolkje uit. James lacht en we lopen de winkel binnen, James weet blijkbaar waar alles staat want hij loopt meteen weg, ik pas snel een mandje en ren hem achterna, even later staan we voor het diepvriesvak.
“Oké, hoeveel eten jullie?”¯ vraag ik en kijk naar de verschillende pizzadozen.
“Eén per persoon,”¯ zegt James, hij trekt de deur open en pakt er vier pizza’s uit, geeft ze aan mij en kijk me vragend aan.
“Welke wil jij?”¯ vraagt hij en ik kijk bedenkelijk naar de pizza’s en pak een kleine salamipizza die ik ook in het mandje leg. Een kwartiertje later staan we weer buiten en lopen terug naar huis, het is kouder geworden buiten en James slaat een arm om me heen.
“Weetje, jullie vallen me best wel mee,”¯ zeg ik dan, James kijk me raar aan.
“Hoe bedoel je dat?”¯ vraagt hij.
“Nou, ik dacht dat jullie, nou ja, ik weet niet..”¯ zeg ik en haal mijn schouders op.
“Oké dan,”¯ zegt James, we staan voor de deur en ik bedenk me dat ik geen sleutel heb.
“Euh James, ik heb geen sleutel,”¯ zeg ik en begin te lachen, James moet ook lachen en drukt op de bel. We horen gestommel en Logan doet de deur open en hij kijkt ons verbaast aan.
“Geen sleutel?”¯ vraagt hij, ik schud mijn hoofd en we lopen naar binnen, doen onze schoenen uit en hangen onze jas op. Als we de kamer binnen lopen zit Kendall bovenop Carlos en kijkt hem dreigend aan en houdt een bus slagroom boven zijn gezicht, Carlos doe hem bang aankijkt probeert Kendall van zich af te duwen, maar geeft het uiteindelijk op. Ik loop door naar de keuken waar Logan op de grond zit om de messen, vorken en de plastic bekers op te rapen.
“Hey Logan,”¯ zeg ik terwijl ik de oven aan zet.
“Hoi Lily,”¯ zegt Logan, hij stopt de messen en vorken in de la en zet de bekers in de kast. Ik kijk heb verstard aan als ik Lily hoor, niemand heeft me zo genoemd, alleen Nicky en de jongens..
“Is er iets? Mag ik je zo niet noemen?”¯ vraagt Logan als hij mijn gezicht ziet, ik schud mijn hoofd.
“Nee dat is het niet, maar Nicky en de jongens zijn de enige die me zo noemen.. Maar je mag me wel zo noemen hoor,”¯ zeg ik en samen met Logan halen we de pizza’s uit de dozen en leggen ze op de bakplaten.
“Oké, ik dacht dat er wat ergs was,”¯ zegt Logan en hij kijkt me aan, ik schud mijn hoofd en samen lopen we naar de kamer waar James op de bank zit en kijkt naar Kendall die nog steeds op Carlos zit. Carlos heeft een bril, snor en een witte neus van de slagroom, het is grappig om te zien, ik ga op mijn hurken zitten, ga met mijn vinger langs zijn neus en lik mijn vinger af.
“Hm, vanilleslagroom,”¯ zeg ik, James en Logan kijken me lachend aan. Als de oven begint te piepen ren ik naar de keuken en stop de pizza’s erin.
“Hoelang moeten die dingen er eigenlijk in?”¯ vraag ik als Kendall de keuken binnen komt gelopen, hij stelt de wekker in en zet de bus slagroom terug in de koekkast.
“Oké, dat kan ook,”¯ zeg ik en we lopen terug de kamer in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.