Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 13.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 16:52

964

0

206



13.

James komt langzaam met zijn gezicht naar mij toe en ik draai mijn hoofd weg, en ik weet dat ik hier spijt van ga krijgen, maar het is nog te vroeg.
“Sorry,”¯ zeg ik, laat hem los en ren naar beneden waar Logan en Kendall mij vragend aan kijken, ik schud mijn hoofd en loop snel de keuken in en schuif de deur achter mij dicht. Met trillende handen pak ik een glas, vul die met water en neem een slokje, ik kijk uit het keukenraam naar buiten en zie hoe de regendruppels die op het raam spatten en langzaam naar beneden rollen. Ik schrik op als de deur zachtjes opengeschoven word, ik draai me om en zie Logan naar binnen lopen, ik draai me weer om en kijk weer naar buiten. Logan komt naast me staan en ik voel dat hij me aanstaart dus kijk ik zijn kant op.
“Lily, wat is er?”¯ vraagt hij en hij gaat op het aanrecht zitten.
“Er is niets Logan,”¯ antwoord ik en kijk weer uit het raam. Iets geeft me het gevoel dat hij het niet zo snel zal opgeven.. en ik denk dat ik het gewoon zal moeten toegeven.
“Oké, er is wel iets. Alleen weet ik niet helemaal zeker,”¯ zeg ik twijfelend, en ga aan de tafel zitten. Logan komt ook naast me zitten en ik speel wat met mijn vingers.
“Vertel,”¯ zegt Logan en ik kijk hem aan.
“Ik denk dat ik verliefd aan het worden ben,”¯ zeg ik en ik voel dat ik rood word, Logan kijkt me lachend aan.
“Op wie dan?”¯ vraagt hij en zijn gezicht staat weer serieus, ik slik even.
“Oké, maar je moet me beloven dat het onder ons blijft,”¯ zeg ik, Logan knikt en kijkt me afwachtend aan. En net op het moment dat ik het wil gaan zeggen komt Kendall binnen gelopen.
“Hey, eh, wij gaan naar bed want morgen gaan we er vroeg uit,”¯ zegt hij en Logan en ik kijken Kendall vragend aan.
“Dan kunnen we de dozen uit je kamer halen zodat hij leeg is, en dan gaan we voor spullen shoppen,”¯ zegt hij, ik knik en loop samen let Logan achten hem aan de kamer in. Ik zeg de jongens welterusten, geef ze een zoen op hun wang en loop naar de logeer kamer, ik ga in bed liggen en langzaam van ik in slaap.

Als ik wakker word, voel ik hoe iemand op het bed gaat zitten en op-en-neer begint te wippen, ik open mijn ogen en kijk slaperig naar Carlos, die met een grijns op bed zit.
“Wake up, sleepingbeauty,”¯ zeg hij, maar ik trek het deken over mijn hoofd.
“Hm, nee,”¯ zeg ik en ik draai mijn rug naar hem toe. Carlos trekt het deken van me af en draait me naar zich toe zodat ik met mijn gezicht zijn kant op lig.
“Als je het zelf niet doet, haal ik je uit bed,”¯ zegt hij op strenge toon. Ik begin te lachen, hoe hij praat zo, dat klinkt echt niet.
“Probeer maar,”¯ mompel ik en ik gaap.
“Jij zegt het,”¯ zegt Carlos, hij tilt me op en loopt me mij naar de badkamer waar hij mij onder de douche neerzet. Ik kijk hem met grote ogen aan.
“Dat durf je niet,”¯ zeg ik, Carlos knikt van ja, en draait de kraan open. Ik voel hoe het koude water over mij heen stroomt en ik gil het uit.
“Carlos! Verdomme doe die kraan uit! CARLOOS!”¯ Carlos staat met een grijns voor me, schud zijn hoofd en loopt weg, ik draai de kraan snel naar het warme water. Maar warm krijg ik het niet, als ik na een kwartier de kraan uit zet, mijn kleding uittrek en een handdoek om mij heen sla, loop ik naar de logeerkamer en pak droge kleding uit de kast en loop ermee terug naar de badkamer. Zodra ik aangekleed ben loop ik naar beneden, waar Kendall en James mij raar aankijken terwijl Carlos niet kan stoppen met lachen.
“Ik zweer je, als je dat nog eens doet hé!”¯ zeg ik en ik wijs dreigend met mijn vinger naar Carlos, die me lachend aan kijkt.
“Ja, oké ik zal het niet meer doen,”¯ zegt hij en steekt twee vingers in de lucht, ik knik en loop de keuken in. Logan zit aan de tafel met een kom cornflakes en een boek in zijn handen, als hij mij hoort kijk hij op.
“Morgen,”¯ zegt hij.
“Hm, ja, natuurlijk,”¯ zeg ik terwijl ik een fles sap uit de koelkast pak, een glas uit de kast, schenkt het glas in en ik zet de fles terug. Met het glas ga ik naast Logan aan tafel zitten.
“Spannend?”¯ vraag ik, Logan knikt en legt zijn boek weg.
“Heel spannend.”¯ Misery van Stephen King, ja dat is een goede schrijver. Logisch dat het spannend is.
“Nou vertel,”¯ zegt Logan en hij kijk me aan, ik neem een slokje van mijn sap en kijk hem vragend aan.
“Vertel wat?”¯ vraag ik.
“Nou, op wie je verliefd bent,”¯ zegt hij, ik denk even na. Had ik hem dat verteld dan? Oh ja gister wilde ik het hem zeggen maar toen kwam Kendall binnen.
“Je belooft nog steeds het aan niemand te zeggen?”¯ vraag ik voor de zekerheid. Logan knikt.
“Belooft,”¯ zegt hij dan.
“Op James,”¯ zeg ik blozend. Logan kijkt mij lachend aan.
“Ik wist het!”¯ roept hij lachend.
“Ssht, Logan!”¯ zeg ik, en al snel is Logan stil. James komt binnen gelopen met een bord in zijn hand en zet het in de vaatwasser.
“Wat wist je?”¯ vraagt hij aan Logan, ik kijk Logan met een smekende blik aan.
“Ik wist welke kleur ze haar kamer wilt schilderen,”¯ zegt hij dan, nu kijk James mij vragend aan.
“Echt waar, welke kleur dan?”¯ zegt James en hij kijkt weer naar Logan.
“Er..”¯ begint hij en ik wijs snel naar mijn T-shirt en Logan knikt.
“Rood en zwart,”¯ zegt hij, James haalt zijn schouders op en loopt weer weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.