Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 15.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 17:13

919

0

179



15.

Een uurtje later staan we buiten met alle spullen, Kendall was zo slim om allemaal verschillende kwasten te pakken waardoor we geen idee meer hadden welke we nou echt nodig zouden hebben.

“Nou jij bent zeker wel blij dat je niet meer in dat karretje hoeft te zitten hé?”¯ vraagt James mij, ik kijkt hem raar aan.
“Pff, alsof jij het zo erg vond om mij te duwen in dat ding,”¯ lach ik, en James kijkt met een rood hoofd de andere kant op en begint een gesprekje met Carlos en Kendall. Logan stoot tegen mijn arm aan en ik kijk hem vragend aan.
“Wat is er?”¯ vraag ik hem terwijl Logan langzamer begint te lopen en mij aan mijn arm bijhoud.
“Zie je nou wel,”¯ zegt hij zachtjes, en kijkt naar Kendall, Carlos en James die voor ons lopen op een normaal tempo.
“Wat moet ik zien Logan? Ik snap je niet,”¯ zeg ik en kijk hem aan.
“Snap het dan, James is nog nooit rood geworden bij meisjes, geen enkel meisje heeft hem kunnen laten blozen. Jij bent het eerste meisje waar hij eindeloos over door kan praten, zonder enig negatief ding,”¯ zegt Logan met een grijns.
“Echt waar?”¯ vraag ik hem en ik kijk naar de jongens voor ons, maar vooral naar James.
“Echt waar,”¯ antwoord Logan en ik lach naar hem.
“Nou kom op. Straks denken ze dat ze ons kwijt zijn,”¯ zeg ik en spring op Logan’s rug. Logan versnelt zijn pas en loopt dan weer naast James en ik tik op zijn schouder. James kijkt opzij en kijkt ons vragend aan.
“Waar waren jullie nou?”¯ vraagt hij dan, ik haal mijn schouders op.
“Even praten,”¯ antwoord ik, James knikt en kijkt weer voor zich uit. Die blik in zijn ogen toen hij ons zag, hij leek wel jaloers.
“Zullen we ergens gaan eten jongens?”¯ vraagt Kendall na een tijdje en kijkt ons allemaal vragend aan.
“Ja, mijn maag rammelt!”¯ zegt Carlos lachend, Logan knikt lachend.
“Ja is goed hoor. Waar wil je wat gaan eten dan?”¯ vraagt James en hij kijkt Kendall vragend aan.
“Ik weet niet,”¯ antwoord Kendall en hij haalt zijn schouders op. Ik zie hoe Carlos zijn lach plaats maakt voor een serieuze blik, wat mij doet lachen.
“Is er iets Lillith?”¯ zegt Kendall en hij kijkt me vragend aan. Ik knik en wijs naar Carlos’ gezicht, als Kendall ziet wat ik bedoel kan er bij hem ook een glimlach vanaf.
“Wat dachten jullie van de McDonald’s?”¯ vraagt James, en iedereen knikt instemmend.
Ik zit nog altijd op Logan’s rug wanneer we de Mac binnen gaan, de geur van frietjes en hamburgers maakt me misselijk. Ik laat me van Logan zijn rug afglijden en als de jongens in de rij willen gaan staan, houd ik ze tegen.
“Is het niet veel handiger om maar twee mensen het te laten halen? Dan staan we niet met zijn allen in die rij hoeven te wachten,”¯ zeg ik en ze knikken. Uiteindelijk staan James en Carlos in de rij en lopen Kendall, Logan en ik naar een leeg tafeltje bij het raam en gaan zitten. Kendall zet de twee tasjes naast zich op de grond en praat gezellig met Logan. Ik schrik op uit mijn gedachten als er iemand tegen mijn arm aan stoot.
“En wat ga je nu doen?”¯ vraagt Logan en hij kijkt me aan.
“Wat ik ga doen?”¯ zeg ik en kijk hem vragend aan. Logan knikt.
“Ja, met je-weet-wel-wie,”¯ zegt hij en hij wijs naar iemand achter mij, als ik me omdraai zie ik dat Carlos en James aankomen gelopen met ieder twee dienbladen in hun handen.
“Oh, eh nee,”¯ zeg ik dan, Logan doet zijn mond open om nog iets te zeggen maar doet zijn mond dan snel weer dicht als James en Carlos bij ons aan tafel komen zitten. Carlos gaat tussen Kendall en Logan in zitten zodat James wel naast mij moet gaan zitten, iets wat ik helemaal niet erg vindt natuurlijk.

Als iedereen klaar is met eten, lopen we naar buiten waar de zon vel schijnt, ik houd mijn hand net als Kendall voor mijn ogen.
“Lekker hé. Zon,”¯ bromt Kendall, ik schut lachend mijn hoofd.
We lopen door tot opgeefmoment Carlos, Logan en James ons tweeën een winkel in trekken. Kendall en ik kijken elkaar verbaast aan, maar werken hun niet tegen. Ik zie hoe Logan en Carlos Kendall meesleuren naar de hoeden- en pettenafdeling terwijl James mijn hand pakt en mij neemt naar de zonnebrillenafdeling.
“Ik dacht dat we alleen maar voor verf in de stad waren?”¯ vraag ik hem lachend, en kijk hoe James naar de verschillende monturen kijkt.
“Ja, nou. Jij en Kendall hadden toch last van de zon, of niet dan?”¯ antwoord James en hij pakt een bril van het middelste rek en zet hem voorzichtig op mijn neus, ik kijk in de spiegel boven mij en bekijk de bril. Een knalroze Dior met diamandjes.
“James wat doe je me aan!”¯ zeg ik en zet de bril snel af en zet hem terug in het rek.
“Niet mooi?”¯ vraagt hij, ik schud mijn hoofd.
“Hij is mooi hoor, maar niet iets voor mij,”¯ antwoord ik en we kijken verder. Ik zie een mooie zwarte met kleine rode doodshoofdjes in het bovenste rek hangen en ga op mijn tenen staan om erbij te kunnen, maar ik kom er net niet bij.
“Welke wil je?”¯ vraagt James en hij kijkt me aan.
“Die daar,”¯ zeg ik en ik wijs naar de bril. James knikt en pakt hem zonder moeite uit het rek en geeft hem aan mij, ik zet hem op en kijk in de spiegel. Deze is super mooi vergeleken met die roze bril.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.