Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 16.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 17:15

1474

0

228



16.

Samen met James zit ik op een bankje in de zon, wachtend op Carlos, Logan en Kendall die nog steeds in de winkel zijn. Ik speel verveelt met de losse touwtjes die aan het tasje zitten, dan pakt James het tasje uit mijn handen, haalt de zonnebril eruit en zet hem op mijn neus.
“Staat je goed hoor,”¯ zegt hij, ik knik en pak zijn zonnebril van zijn shirt af en zet die op zijn neus en knik goedkeurend.
“Die staat jouw ook goed hoor,”¯ zeg ik lachend, James lacht ook. Dan komen Logan en Carlos met een grijns de winkel uit gelopen, Kendall sjokt achter hen aan en hij kijkt niet blij.
“Oh jongens, wat hebben jullie hem aangedaan?”¯ vraag ik Carlos en Logan terwijl Kendall naast me komt zitten.
“Nou wij niets maar er was een man en die wou dezelfde pet als Kendall, en die heeft hem toen hardhandig van hem afgepakt,”¯ zegt Logan, James en ik knikken.
“Dus nu heb je niets?”¯ vraag ik Kendall die zijn hoofd schud.
“Nee, en ik vond ook geen andere mooie,”¯ zegt hij en trekt een zielig gezicht. Ik sta op, pak zijn hand vast en trek hem de winkel weer in en loop naar hoeden- en pettenafdeling. Allemaal verschillende petten liggen op de rekken naast elkaar, we lopen langs de rekken en kijken naar verschillen de petten. Kendall pakt verschillende petten uit het rek, bekijkt ze dan even en legt ze dan weer terug, ik schud lachend mijn hoofd en trek hem mee naar de kant waar alle hoedden staan. Daar kijk Kendall zijn ogen uit en ik kijk hem lachend aan.
“Wow, hier hadden we nog niet gekeken,”¯ zegt Kendall en kijkt me aan, ik knik.
“Dat dacht ik al toen ik die blik in je ogen zag,”¯ zeg ik. Kendall stopt bij een rek en pakt er een lichtblauwe hoed uit met donkerblauwe glittertjes en zet hem op.
“Dat meen je toch niet hé?”¯ vraag ik hem lachend, Kendall schud zijn hoofd en zet de hoed weer terug.
“Ik wilde alleen even je reactie zien,”¯ lacht hij, en we lopen door. Ik zie een mooie hoed liggen waarvan ik denk dat hij precies iets is voor Kendall en pak hem uit het rek en geef het aan Kendall die hem vervolgens opzet.
“Kijk, deze is mooi,”¯ zeg ik en Kendall bekijkt hem in de spiegel, en knikt.
“Super!”¯ zegt hij, en we lopen naar de kassa en even later staan Kendall en ik met een plastictasje weer bij de jongens buiten.
“En, wat gevonden?”¯ vraagt James die nieuwsgierig naar het tasje kijkt. Kendall knikt en haalt de hoed eruit en zet hem op.
“Dankzij Lillith, ja,”¯ zegt Kendall en ik voel hoe hij zijn hand op mijn schouder legt. James knikt en staat op van het bankje.
“Gaan we nu naar huis, of willen jullie nog in de stad rond hangen?”¯ vraagt hij en kijkt ons vragend aan. Ik schud mijn hoofd, terwijl Carlos, Kendall en Logan nog wel zeggen dat ze willen blijven.
“Nou, als jullie mij dan bellen als jullie klaar zijn, kom ik jullie weer ophalen,”¯ zegt James, de drie jongens knikken en Carlos geeft de autosleutels aan James, en dan lopen ze weg. James en ik pakken de tassen en lopen richting de parkeergarage, bij de auto aangekomen zetten we de tassen op de achterbank, stappen in en rijden de parkeergarage uit op weg naar huis.
Thuis aangekomen halen we de tassen uit de auto en gaan het huis binnen, gelukkig zat er aan de autosleutels ook een huissleutel, anders waren we het huis niet ingekomen. Als we de tassen op tafel hebben gezet, loop ik naar boven en trek een joggingbroek aan en een tanktop, en ga weer naar beneden waar James de TV heeft aangezet. Ik loop de keuken in en schenk twee glazen cola in en ga weer terug naar de kamer en ga naast James op de bank zitten.
“Dat was me een dagje wel,”¯ zegt James terwijl hij zijn glas drinken pakt en een slok neemt. Ik kijk verveelt naar de TV wanneer James langs alle kanalen zapt, als hij alles heeft gehad staat hij op en pakt een dvd en steekt hem in de dvd-speler.

Na een paar uur schrikken we op als er een telefoon afgaat, James en ik kijken elkaar aan en pakken beide onze telefoons. James heeft een sms’je en ik lees mee.

Hey dude,
Kom je ons ophalen?
We wachten bij de parkeergarage.
Grtz,
Kendizzle.


James stopt lachend zijn telefoon weer in zijn zak, ik kijk hem vragend aan. James zet de tv uit en we lopen naar de gang.
“Kendizzle?”¯ vraag ik terwijl we onze schoenen en jas aan trekken.
“Kendall’s bijnaam,”¯ antwoord James als hij de autosleutels van het kastje afpakt, ik knik en we lopen naar de auto, stappen in en rijden weg. Na een tijdje zet ik de radio aan en ga de zenders af, maar zet hem dan weer uit.
“Zet anders een cd’tje op, ze liggen in het dashboardkastje,”¯ zegt James, ik knik lachend.
“Zo, dat weet je goed,”¯ lach ik en James knikt.
“We komen hier best wel vaak en gaan dan met de auto weg en zo,”¯ zegt James, ik kijk in het dashboardkastje en zie een cd’tje liggen met een foto van James, Kendall, Logan en Carlos erop, ik pak hem eruit en bekijk het hoesje. B.T.R. Terwijl ik de achterkant bekijk met alle nummer, steek ik hem in de radio en de eerste melodieën van het nummer Till I Forget About You klinken door de auto. James zingt vrolijk mee met het nummer en ik kijk het boekje door, ik wist wel dat ze iets voor tv deden maar niet dat ze ook samen een band vormden, nou ja. Als we bij de parkeergarage aankomen zitten Kendall, Logan en Carlos op de stoeprand op ons te wachten, naast hun staan een paar tassen. Wanneer ze ons zien komen ze naar ons toe, ze stappen in en James rijd weg.
“Zo, wat het leuk jongens?”¯ vraagt James en hij kijkt ze aan via het spiegeltje. Carlos en Kendall knikken en houden de tassen omhoog, James en ik beginnen te lachen terwijl Logan nietszeggend uit het raam naar buiten kijkt.
“Is er iets Logan?”¯ vraag ik en ik draai me voor zo ver ik kan om. Logan kijkt me aan en haalt zijn schouders op.
“Ik voel me niet zo lekker,”¯ antwoord hij, ik knik en ga weer recht zitten.

Als we thuis aan komen en binnen zijn rent Logan door naar de wc en we horen kotsgeluiden. James, Kendall en Carlos lopen door naar de kamer maar ik ga naar Logan toe die op zijn knieën voor de wc zit, ik ga naast hem zitten en wrijf over zijn rug heen.
“Hey Logan, gaat het?”¯ vraag ik en Logan kijkt me aan. Zijn ogen zijn waterig en hij ziet helemaal bleek, arme Logan.
“Ne-,”¯ hij kan zijn zin nog niet afmaken of hij hangt alweer boven de wc.
“Ik zal een glas water voor je halen,”¯ zeg ik en Logan knikt. Ik sta op en loop naar de keuken voor een glas water, in de keuken zitten Kendall, James en Carlos aan tafel met een kop thee met elkaar te praten. Wanneer ik binnen kom gelopen zijn ze meteen stil, ik pak een glas en vul die met koud water.
“Hoe is het met hem?”¯ vraagt James, ik haal mijn schouders op.
“Ik denk dat hij ziek aan het worden is, hij ziet helemaal bleek,”¯ zeg ik en ik loop terug naar Logan die nog steeds boven de wc hangt. Ik geef hem het glas water, Logan neemt een slokje en kijkt me dankbaar aan, Logan trekt de wc door en zet het glas op het wastafeltje.
“Bedankt,”¯ zegt Logan en hij probeert op te staan maar zakt gelijk weer door zijn benen, ik vang hem op en sleep Logan mee naar de keuken. Kendall en James komen meteen naar ons toegelopen en nemen Logan van mij over en zetten hem op een stoel aan tafel.
“Jeetje, je ziet er niet uit man,”¯ zegt Carlos en hij geeft een zacht klopje op Logan’s schouder. Ik loop naar Logan toe en leg mijn hand op zijn voorhoofd, hij voelt heel warm aan. Koorts.
“Het is beter dat je in bed gaat liggen en wat probeert te slapen Logan,”¯ zeg ik, Logan knikt en hij staat op van de stoel. James ondersteunt hem en samen lopen ze naar boven, ik ga op Logan’s plaats zitten en kijk voor me uit. Kendall komt naast me zitten en geeft me een kop thee, ik houd het vast om mijn handen te warmen en kijk hem dankbaar aan. We kijken op als James komt binnen gelopen.
“Waar liggen de aspirientjes?”¯ vraagt James terwijl hij een glas water vult. Kendall staat op en pakt uit een la een doosje aspirines en geeft het aan James, die er een strip uit haalt en bij het glas legt.
“Logan vraagt naar jou, Lillith,”¯ zegt James, ik knik en sta op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.