Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 18.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 17:20

1534

0

209



18.

De vlinders gieren door mijn buik heen zolang James zijn lippen op de mijne houd. Mijn eerste kus! Ik geniet van dit moment totdat James zijn lippen van de mijne afhaalt en me aan kijkt.
“Lillith, ik vind je leuk als sinds de dag dat ik je ontmoette,”¯ zegt hij zachtjes.
“Ik vind jou ook leuk,”¯ zeg ik, James lacht.
“Nou dan eh, ik wil je wat vragen,”¯ zegt hij en ik hoor twijfel in James’ stem.
“Je mag me van alles vragen,”¯ zeg ik en ik kijk James aan.
“Zou je, eh, wil je, eh,”¯ stottert hij, ik lach naar hem, en ik weet wat hij me wilt vragen.
“Ja James, ik wil je vriendin zijn,”¯ zag ik, James kijkt me lachend aan een geeft me nog een kus. Als mijn telefoon begint te trillen laat ik hem los, pak mijn telefoon en neem op.
“Met Lillith?”¯ zeg ik vragend.
“Lillith met mij,”¯ hoor ik Paul zeggen.
“Hey pap, wat is er?”¯ vraag ik hem.
“Niets hoor, ik wou gewoon even zeggen dat ik bij Ian blijf slapen,”¯ antwoord Paul.
“Oké, dat was het?”¯ zeg ik dan.
“Jep, veel plezier met de jongens,”¯ zegt Paul.
“Dat zal wel lukken pap,”¯ zeg ik lachend.
“Nou, dag schat,”¯ zegt Paul.
“Doei pap,”¯ zag ik en we hangen op, in stop mijn telefoon weer terug in mijn zak, en kijk James lachend aan die mij met een vragende blik terug kijkt.
“Pap blijft bij Ian slapen,”¯ zeg ik en James knikt. Ik ga zitten op het zand en James komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen, ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Samen kijken we naar het water, en ik vraag me af hoelang we hier al zijn. Op dat moment pakt James zijn telefoon en kijkt hoe laat het is.
“Zullen we maar weer terug naar huis gaan? Het is al half tien,”¯ zegt James, ik knik, staan op en steek een hand uit naar James die hem aanpakt en ik trek hem overeind. Hand in hand lopen we de weg terug naar huis, op de brug blijf ik even staan, kijk naar de maan en luister naar het water wat zachtjes slopende geluidjes maakt. James gaat achter mij staan en slaat zijn armen om mij heen, ik draai me om en sla ook mijn armen om zijn middel, dan laten we elkaar los en lopen we naar huis.

Als we de woonkamer binnenlopen kijken Kendall en Carlos naar ons op, en kijken dan naar onze handen die we nog steeds vast hielden.
“Zijn jullie nou samen?”¯ vraagt Kendall, James en ik kijken elkaar aan en dat knikt James voorzichtig. Carlos begint te juichen, rent naar me toe en tilt me op, dan knuffelt hij me stevig. Lachend knuffel ik hem terug, als hij me weer op de grond zet krijg ik een knuffel van Kendall.
“Je zal het ook Logan moeten vertellen,”¯ zegt Kendall en hij kijkt me aan, ik knik en loop naar boven.
“Logie!”¯ roep ik terwijl ik de kamer van de jongens binnen ren. Logan draait zich om en ik spring op boven op hem. Van schrik slaakt Logan een gil, ik begin te lachen en kijk naar beneden waar Logan mij geschrokken aankijkt.
“Mijn hemel Lily, waar was dat nou weer voor nodig?”¯ vraagt hij ik antwoord niet en geef hem een dikke kus op zijn wang en kijk hem met een grijns aan.
“Oké,”¯ zegt Logan en hij kijkt mij raar aan.
“Je had gelijk,”¯ zeg ik en ik ga van zijn buik af en ga naast hem zitten, Logan gaat ook rechtop zitten en wrijft in zijn nek.
“Waar over had ik gelijk?”¯ vraagt hij.
“Over James natuurlijk!”¯ antwoord ik, Logan kijkt me met grote ogen aan.
“Zijn jullie samen?”¯ vraagt hij nieuwsgierig en ik knik.
“Ah! Ik wist het, ik wist dat het zou gaan gebeuren,”¯ roept hij vrolijk en hij geeft me een knuffel.
“Maar hoe gaat het nou met je, voel je je al beter?”¯ vraag ik hem, Logan knikt.
“Veel beter, ik heb alleen nog een beetje hoofdpijn en steeds het gevoel dat ik moet overgeven,”¯ antwoord Logan, ik trek een vies gezicht wanneer hij het woord ‘overgeven’ zegt.
“Vies hé?”¯ zegt hij lachend en ik steek mijn tong naar hem uit. Logan pakt mij bij mijn schouders, duwt me op mijn rug en gaat op me zitten, ik kijk hem met grote ogen aan.
“Log, wat ga je doen?”¯ vraag ik, Logan schut lachend zijn hoofd, buigt zich voorover en begint mij te kietelen. Ik gil het uit en hoor iemand de trap op stormen en over de gang rennen onze kant op. De deur word met een ruk open getrokken en Carlos staat in de deur opening, hij kijkt ons eerst raar aan maar als hij ziet dat Logan mij aan het kietelen is begint hij te grijnzen. Wanneer Logan is opgehouden met kietelen, stop ik met gillen en samen kijken we Carlos aan, die nog steeds naar ons tweeën kijkt met een grijns.
“Carlos, nee!”¯ zeg ik als hij onze kant op komt gelopen. Carlos springt op bed en gaat naast Logan op bed zitten.
“En dit doe je omdat?”¯ vraagt Carlos aan Logan en hij wijst naar mij.
“Geen idee,”¯ antwoord Logan en hij kijkt bedenkelijk voor zich uit en gaat dan van me af en gaat aan de andere kant van mij zitten. Ik blijf op het bed liggen en staar naar het zwarte plafond, ik voel hoe Logan en Carlos naar mij kijken dus ga ik rechtop zitten kijk beide jongens vragend aan.
“Zie ik er raar uit of zo, dat jullie naar me kijken?”¯ vraag ik hen en ze schudden hun hoofd, ik haal mijn schouders op kruip langs Logan heen en stap van het bed af.
“Nou, ik weet niet wat jullie gaan doen. Maar ik ga naar beneden,”¯ zeg ik en loop naar beneden. In de woonkamer zitten Kendall en James op hun knieën aan de salontafel te schaken, ik ga naast James op de grond zitten en kijk naar hun spel. Kendall is blijkbaar goed in het spel want James’ koning staat in het midden van allemaal pionnen op het bord, hopeloos kijkt James naar het bord en verplaatst zijn loper, Kendall doet zijn zet en James staat schaakmat. Juichend rent Kendall rondjes om de tafel heen, ik sta op en wil op de bank gaan zitten maar ik let even niet op en Kendall knalt zo tegen mij op. Met Kendall bovenop mij lig ik op de grond, Kendall kijkt mij lachend aan maar heeft een schuldige blik in zijn ogen, ik glimlach naar hem.
“Zou je weer van me af kunnen gaan? Want je bent nogal zwaar,”¯ zeg ik, Kendall knikt en staat op, steekt zijn hand naar me uit die ik aanpak en hij trekt me overeind.
“Zo,”¯ zegt hij als we op de bank zitten, ik kijk op de klok en zie dat het al elf uur is.
“Ik ga naar bed,”¯ zeg ik gapend, James en Kendall knikken en staan ook op, Kendall doet de lichten uit en loopt achter mij en James aan naar boven. Ik ga de logeerkamer binnen en kleed me om, dan loop ik naar de badkamer en poets mijn tanden. James komt binnen gelopen in zijn boxershort en gaat op de badrand zitten en kijkt mij aan, via de spiegel kijk ik terug. Als ik klaar ben ga ik voor James staan, James staat op en ik kijk omhoog naar zijn gezicht. Tja, wat verwacht je dan? James is 1.83 en ik ben 1.66, kun je nagaan hoe lang hij is als ik naast hem sta.
James buigt zich naar mij toe en geeft een kus op mijn lippen, opdat moment horen we iemand kuchen en kijken we op. In de deuropening staan Carlos en Logan ons grijnzend aan te kijken.
“Kunnen jullie het zien?”¯ vraagt James hen, ze schudden hun hoofd en ik kijk ze lachend aan.
“Willen jullie soms ook een kusje?”¯ zeg ik een loop langzaam naar ze toe, Logan zet een stap naar achter terwijl Carlos naar mij toe komt gelopen. Als we voor elkaar staan ga ik op mijn tenen staan en geef Carlos een kus op zijn wang en loop langs hem en Logan de badkamer uit naar de jongens hun kamer. In de kamer ligt Kendall al in bed met zijn rug naar mij toe, op mijn tenen sluip ik naar hem toe en ga zachtjes naast hem liggen en sla mijn arm om hem heen.
“Carlos, ga in je eigen bed liggen,”¯ zeg Kendall lachend terwijl hij zich omdraait.
“Ik ben geen Carlos gek,”¯ zeg ik lachend, als Kendall mij ziet begint hij ook te lachen.
“Nee dat zie ik,”¯ zegt hij gaat recht zitten, ik ga naast hem zitten en geef hem een knuffel en een kus op zijn wang.
“Welterusten, Kendizzle,”¯ zeg ik zachtjes en ik sta op van zijn bed en loop naar de logeerkamer waar ik James op zijn buik onder de dekens in het bed zie liggen. Ik loop naar hem toe en ga op zijn rug zitten, James schrikt en kijkt om naar mij.
“Rustig maar, ik ben het,”¯ zeg ik, ik ga van zijn rug af en ga naast hem onder de dekens liggen. James slaat zijn arm om mij heen en ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen, langzaam val ik in James zijn armen in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.