Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 19.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 17:21

1093

0

195



19.

Wanneer ik wakker word lig ik nog in de zelfde houding toen ik inslaap viel, ik kijk op de wekker en zie dat het half zeven is. Ik gaap en kijk naar James die nog ligt te slapen, zachtjes ga ik met mijn vinger over zijn gezicht heen. Als ik met mijn vinger over zijn neus ga en over zijn lippen naar zijn kin opent James langzaam zijn ogen en kijkt mij aan. Met een glimlach veeg ik een bruine lok voor zijn ogen weg en James kijkt me lachend aan en geeft me een kus.
“Goedemorgen,”¯ zegt hij met een schorre stem, ik knik gapend, ga rechtop zitten en rek me uit, James komt naast me zitten, pakt mijn hand vast en knijpt er zachtjes in.
“Zullen we maar naar beneden gaan?”¯ vraag ik na een tijdje, James knikt en we stappen uit bed. Ik zie dat James nog snel een T-shirt aan trekt en een joggingbroek en we lopen naar beneden. Als we de woonkamerdeur open doen is de kamer nog donker, James doet de lichten aan en ik doe de gordijnen open. Ik loop achter James aan de keuken in, ik pak twee glazen uit de kast en zet die op het aanrecht terwijl James een fles sap pakt en de glazen inschenkt en de fles weer terug zet in de koelkast. Ik pak mijn glas sap en ga aan tafel zitten, James komt naast mij zitten en staart naar het glas voor zijn neus. Voorzichtig neem ik een slokje, zet het glas neer en kijk op de klok. Kwart voor zeven, we zijn pas een kwartiertje wakker.. ik kijk naar James die nog steeds naar zijn glas kijkt.
“Is er iets James?”¯ vraag ik, James kijkt op en schut zijn hoofd.
“Nee hoor,”¯ antwoord hij en hij lacht, ik knik en pluk wat aan mijn lange, zwart gelakte nagels.
“Moet je niet doen,”¯ hoor ik James zeggen en ik kijk hem aan.
“Wat niet?”¯ vraag ik, James veegt de stukjes nagellak weg van tafel op zijn hand.
“Dit,”¯ zegt hij, James steekt zijn hand naar me uit waar de stukjes nagellak op liggen terwijl hij opstaat.
“Weet ik,”¯ zeg ik wanneer James naar de prullenbak loopt en de stukjes nagellak erin gooit.
“Waarom doe je het dan?”¯ vraagt James als hij weer naast me komt zitten. Ik haal mijn schouders op.
“Ik verveel me,”¯ antwoord ik en bekijk mijn nagels. Ik hoor James gapen en, als ik naar hem kijk slaat hij snel zijn hand voor zijn mond.
“Dat zag ik,”¯ zeg ik met een grijns.
“Weet ik,”¯ zegt James en hij glimlacht, dan staat hij op en ik kijk hem vreemd aan.
“Wat ga je doen?”¯ vraag ik, James haalt zijn schouders op.
“Iets te eten pakken denk ik,”¯ antwoord hij en James loopt naar het aanrecht waar hij uit het kastje een kommetje pakt en het pak cornflakes. Dan loopt hij naar de koelkast en pakt er een pak melk uit, wat hij samen het de cornflakes in het kommetje doet. James laat het pak cornflakes staan maar zet de melk terug in de koelkast en loopt, met het kommetje in zijn handen, door naar de woonkamer waar hij op de bank gaat zitten. Ik kijk hem na, loop naar het aanrecht en pak een lepel uit de la, en loop dan ook naar de woonkamer, ga naast James zitten en geef hem de lepel aan.
“Oh ja,”¯ zegt hij lachend als hij de lepel aanpakt.
“Hoe wou je het ander gaan eten, met je handen?”¯ zeg ik en zet de radio aan, als het nummer What You Made Of van Lucie Silvas zachtjes de kamer vult, neurie ik zacht mee, James schut lachend zijn hoofd en begint te eten.
Na een tijdje sta ik op en loop naar boven, ik kleed me aan, toets mijn tanden en borstel mijn haar. Ik zie dat het half acht is, en loop ik naar de jongens hun kamer waar Kendall, Carlos en Logan nog liggen te slapen. Als eerste loop ik naar Logan’s bed toe en schud hem zachtjes aan zijn schouder wakker, wanneer Logan zijn ogen open doet en mij aan kijkt, lach ik even naar hem en loop dan naar Carlos’ bed. Ook hem maak ik wakker, dan wil ik naar Kendall gaan om hem wakker te maken maar dan bedenk ik me iets.
“Hey Carlos, ik heb je hulp even nodig,”¯ zeg ik tegen hem en hij knikt. Ik ga naast hem op bed zitten en zachtjes fluister ik iets in zijn oor, Carlos begint te grijnzen en knikt. Logan kijkt ons raar aan en ik leg mijn vinger op mijn lippen dat hij stil moet zijn en Logan knikt, Carlos stapt uit bed, loopt naar Kendall’s bed en gaat naast hem liggen ook slaat hij nog zijn arm om Kendall heen. Met een glimlach kijk ik hoe Carlos in Kendall’s oor blaast om hem wakker te maken.
“Lillith, hm, ga weg. Ik lig net zo lekker,”¯ mompelt Kendall en hij draait zich om naar Carlos. Als hij zijn ogen opent en Carlos ziet liggen in plaats van mij, geeft Kendall van schrik een gil en draait zich dan zo wilt heen-en-weer, dat hij met deken en al uit bed valt en met een harde bonk op de vloer terecht komt. Logan en Carlos beginnen te lachen terwijl ik op Kendall’s bed spring en over de rand kijk naar Kendall, die met een pijnlijk gezicht recht gaat zitten en over zijn hoofd wrijft.
“Sorry Kendall, maar ik kon het niet laten na wat je gister zei,”¯ zeg ik met een schuldig gezicht wanneer hij naast me op het bed komt zitten.
“Het is al goed,”¯ zegt hij en kijkt me met een pijnlijke lach aan. Dan horen we iemand de trap op rennen en James staat in de deuropening en kijkt ons vragend aan.
“Wat is er gebeurt? Ik hoorde een harde bonk en-,”¯ zegt hij, maar James maakt zijn zin niet af als hij Kendall achter zijn bed op de grond ziet zitten en nog steeds over zijn hoofd wrijft. James kijkt naar mij en ik kijk terug naar James met een lach en knik dan.
“Ik wil het niet een weten, denk ik,”¯ zegt James en hij loopt weg. Ik kijk Carlos en Logan even aan die knikken en ik loop dan James achterna. Als ik hem in de badkamer zijn tanden hoor poetsen, loop ik ook de badkamer binnen en ga op de kruk zitten die naast de douche staat. Wanneer James klaar is pakt hij mijn hand en trekt me mee naar beneden, James loopt meteen door naar de keuken en ik loop hem achterna.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.