Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 20.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 17:23

1492

0

259



20.

Ik schuif de deur achter me dicht en ga op het aanrecht zitten, ik draai me om en doe het gordijn open, dan ga ik weer recht zitten en kijk naar James. Dan loopt James naar mij toe en gaat tussen mijn benen in staat en zet zijn handen naast mijn benen op het aanrecht. Zijn gezicht komt dichter bij de mijne en hij geeft me een kleine kus, wanneer hij me weer los laat kijkt hij me aan en ik kijk terug.
“Hoe laat zullen we wat aan je kamer gaan doen?”¯ vraagt James en ik haal mijn schouders op.
“Geen idee, ik denk als de anderen ook wakker zijn en klaar zijn met alles,”¯ antwoord ik. James knikten pakt twee glazen uit het kastje naast mijn hoofd en zet die naast mij neer op het aanrecht, dan loopt hij naar de koelkast en pakt daar een pak sap uit en vult de glazen dan zet hij het pak terug in de koelkast. Wanneer James en ik naar de woonkamer lopen en op de bank gaan zitten horen we voetstappen op de trap, in de deuropening staan Kendall en Logan ons met slaperige ogen aan te kijken. Logan komt naast mij op de bank zitten terwijl Kendall naar de keuken loopt voor ontbijt.
“Nou, Carlitos is weer is slaap gevallen hoor,”¯ zegt Logan lachend, ik grinnik zachtjes en ook James moet lachen, even later komt Kendall terug met een kommetje met cornflakes en gaat op de andere bank zitten en begint te eten. James staat op, geeft mij een kus op mijn hoofd en loopt de kamer uit naar boven.
“Gaan we straks dan die dozen uit je kamer halen?”¯ vraagt Logan en ik knik.
“Maar waar moeten we ze dan laten?”¯ vraag ik terwijl hij de radio aan zet en Misery van Maroon5 door de kamer galmt.
“We moesten ze in de kelder zetten van Paul,”¯ antwoord Kendall terwijl hij met het kommetje de keuken in loopt. Logan slaat zijn arm over de rugleuning van de bank, ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en sluit mijn ogen. Ik hoor dat er iemand de trap afloopt en de kamer binnen komt, er komt iemand naast me zitten en haalt zijn hand door mijn haren heen, ik vermoed dat het James is en ik open min ogen en draai mijn hoofd naar de persoon naast mij. James houdt zijn gezicht zo dicht bij die van mij dat ik van schrik een gil geef.
“Relax, ik ben het maar,”¯ zegt James lachend en hij gaat recht zitten, ik zucht diep en leg mijn hoofd weer tegen Logan’s schouder aan.
“Is Carlos nou al weer wakker?”¯ vraag ik als Kendall de kamer binnen komt gelopen.
“Eh, nee die ligt nog steeds te slapen,”¯ antwoord James, ik knik en loop naar boven. Carlos ligt met zijn rug naar mij toe, ik loop naar hem toe, ga op zijn bed staan en begin te springen.
“Hey Carlitos! Wakker worden!”¯ roep ik en laat me boven op Carlos zijn buik vallen en kijk hem lachend aan.
“Hm,”¯ zucht hij en kijkt me moe aan, ik geef hem een kusje op zijn neus en ga in een kleermakerszit naast hem zitten.
“Ben je wakker?”¯ vraag ik hem, Carlos knikt gapend en gaat rechtop zitten en wrijft in zijn ogen.
“Ja, ik ben wakker,”¯ antwoord hij en Carlos kijkt op de klok.
“Ugh, kwart over acht. Waarom zo vroeg?”¯ vraagt hij, ik lach naar hem en trek het deken van hem af.
“Omdat we zo mijn kamer gaan leeghalen. En net deed je niet zo moeilijk toen ik jullie wakker maakten, dus kom je bed uit,”¯ antwoord ik en ga van zijn bed af.
“Hm, ja oké,”¯ mompelt Carlos en hij stapt uit bed en trekt een joggingbroek aan en samen lopen we naar beneden waar Logan, Kendall en James verveelt naar de TV kijken. Ik spring tussen James en Logan in er leg me tegen Logan aan die zijn arm om mij heen slaat en ik leg mijn benen op James zijn schoot, Carlos gaat de keuken in en komt dan weer terug gelopen met een mueslireep en gaat naast Kendall zitten.
“Ben je alweer beter Logs?”¯ vraag ik en ik voel Logan knikken.
“Mooi, dan kun je meehelpen,”¯ zegt Kendall die onze kant op kijkt, James, Carlos en ik knikken instemmend.
“Ja ja, jullie kunnen het niet zonder mij. Dat weet ik toch,”¯ zegt Logan met een serieuze stem, ik begin te lachen.
“Jeetje Logan, niet zo serieus zeg!”¯ zeg ik tegen hem. Kendall kijkt mij met grote ogen aan.
“Dat Lillith, dat is niet serieus,”¯ zegt hij op strenge toon, ik kijk hem schuldig aan maar weet dat Kendall het ook lachen vindt.
“Ja meneer,”¯ zeg ik en begin te lachen.

Als iedereen klaar en aangekleed is lopen we naar boven naar mijn slaapkamer, wanneer ik de deur open doe en naar binnen loop, kijken de jongens met open mond de kamer rond.
“Tja, ik weet het. Het zijn veel dozen,”¯ zeg ik lachend tegen hun en ze knikken. Carlos, Kendall en ik halen de dozen uit de kamer terwijl Logan en James de dozen beneden in de kelder.
“Pff, dit is zwaar zeg,”¯ puft Carlos als we de helft van de dozen hebben verplaatst. We zitten met zijn drieën op de vloer tegen de muur aan even uit te rusten, James en Logan komen de kamer binnen gelopen met elk een dienblad in hun handen, Logan heeft op zijn blad vijf glazen staan en een fles sap en James heeft op zijn blad vijf borden met broodjes erop. Logan en James komen tegenover ons zitten en zetten de dienbladen voor ons op de grond neer, Carlos schenkt de glazen in met het sap en zet de fles weer neer op het dienblad, we pakken ieder een bord en een glas sap en beginnen te eten.
Na een uurtje hebben we alle dozen naar de kelder verplaatst en hebben we de kamer schoongemaakt, we lopen naar beneden naar de woonkamer en ploffen op de banken neer. Ik zit tussen Carlos en Logan in, James en Kendall zitten in de andere bank, Kendall zet de radio aan en we horen een deur open- en dicht gaan. Paul komt binnen gelopen met een paar tassen in zijn handen en kijkt ons verrast aan.
“Zo, wat hebben jullie uitgespookt dat jullie er zo uitgeput uitzien?”¯ vraagt hij terwijl hij de tassen op tafel zet en zijn schoenen uit doet.
“De dozen in de kelder zetten,”¯ zucht ik en laat mijn hoofd op Carlos’ schouder rusten.
“Aha,”¯ zegt Paul en hij loopt naar boven. Ik sluit mijn ogen en voel hoe Carlos zijn arm om mij heen slaat.
“Ik ga nu helemaal niets meer doen,”¯ zegt James.
“Ik ook niet,”¯ zeggen Logan en Kendall tegelijk. Carlos knikt instemmend, ik open mijn ogen en kijk hun aan.
“Ik ga niet eens meer van de bank af,”¯ zeg ik en Kendall, Logan, James en Carlos beginnen te lachen.
“Wat nou?”¯ vraag ik en ik ga rechtop zitten.
“Niets hoor schat,”¯ zegt James, Logan knikt.
“Maar je zal vanavond toch wel van de bank af moeten tenzij je op de bank wilt blijven slapen,”¯ zegt Kendall en hij kijkt me lachend aan. Ik schud mijn hoofd.
“Nee, alleen daarvoor ga ik van de bank af,”¯ zeg ik en lach naar hem.
“Oh, oké,”¯ zegt Kendall en hij loopt naar de keuken.
“Zo zo, jullie hebben ook meteen schoongemaakt zie ik,”¯ zegt Paul wanneer hij binnen komt gelopen met de twee dienbladen in zijn handen met daarop de borden, glazen en de fles sap. We kijken naar hem op en knikken.
“Oh ja, die stonden er ook nog,”¯ zeg ik en loop naar Paul toe en neem een dienblad van hem over en loop ermee naar de keuken. In de keuken zit Kendall aan tafel en leest de krant, als hij mij hoort kijkt hij op en helpt mij met het opruimen van de spullen. Paul komt ook de keuken in gelopen en ruimt ook het andere dienblad op, samen lopen we weer terug naar de anderen in de woonkamer.
“Waarom was je nou nog bij Ian?”¯ vraag ik aan Paul als ik naast James op de bank ga zitten. Paul haalt zijn schouders op.
“We moesten nog even ons script door nemen, en als ik daarna nog eens naar huis moet komen werd het wel erg laat,”¯ antwoord hij en ik knik.
“Oké dan,”¯ zeg ik en James slaat zijn arm om mij heen wat mij een goed gevoel geeft.
“En jullie. Hebben jullie je een beetje vermaakt?”¯ vraagt Paul ons, ik kijk van James naar Carlos en Logan en we beginnen te lachen, Paul kijkt ons vreemd aan en we vertellen wat er allemaal is gebeurt in de tijd dat hij er niet was.
“Aha,”¯ zegt Paul als we zijn uit verteld, alle vijf knikken we. Kendall was ook weer bij ons komen zitten en vertelde vrolijk mee.
“En jij voelt je ook alweer beter?”¯ vraagt Paul aan Logan, Logan knikt en gaat recht zitten.
“Dus vanmiddag gaan we dan maar beginnen met verven?”¯ vraagt James.
“Jep,”¯ zeg ik en Paul, Logan, Carlos en Kendall knikken ook instemmend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.