Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 22.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:15

1373

0

288



22.

Carlos opent de deur en we lopen naar binnen, in de kamer staan Logan, James, Kendall en Paul elkaar met verf te besmeuren. Met open mond staan Carlos en ik hun aan te kijken.
“Wat zijn jullie in hemelsnaam aan het doen?!”¯ roep ik door hun gegil heen, en meteen zijn ze stil en kijken ons aan. Alle vier kleuren ze rood en kijken elkaar aan.
“Euh, niet, euh niets hoor,”¯ stotteren ze in koor. Ik kijk hun aan en begin te lachen, ze zien er niet uit! Logan en James hebben beide rode verfspetters op hun shirts en Paul en Kendall hebben zwarte verfspetters, ook Carlos begint te lachen.
“Oh, dus jullie vinden dit grappig hé?”¯ vraagt Logan en alle vier lopen ze dreigend op ons af, ik kijk Logan bang aan en schud mijn hoofd. Snel ga ik achter Carlos staan wanneer ik zie dat ze alle vier een verfkwast vast houden.
“Hey!”¯ zegt Carlos en hij draait zich half naar mij om en haalt dan zijn schouders op. Als Carlos weer voor zich kijkt merkt hij niet dat James grijnzend met zijn verfkwast naar hem uitgestoken staat, en gaat zo met zijn gezicht langs de verfkwast. Ik stap achter Carlos vandaan en ga naast James voor hem staan en bekijk zijn gezicht.
“Zo erg is het niet,”¯ zeg ik, pak Carlos’ zijn hand en veeg ermee over zijn wang waar de verf zit. Carlos kijkt me met een vage blik aan en ik lach naar hem, hij komt mijn kant opgelopen en Paul komt lachend tussen ons in staan.
“Oké, jullie vermoord elkaar alsjeblieft niet terwijl ik weg ben,”¯ zegt Paul en hij loopt weg.
“Waar ga je heen dan?”¯ vraag ik nog, maar hij is al weg.
“Waar was dat goed voor?”¯ vraagt Carlos dan aan mij, ik kijk hem aan en haal mijn schouders op.
“Had ik zin in,”¯ antwoord ik, pak zijn hand weer vast en doe het nog eens een keer. Ik merk niet dat Kendall en Logan beide hun verfkwast weer in het verfbakje laten zakken en ermee onze richting lopen. Carlos begint te lachen en ik kijk hem vragend aan en dan voel ik dat mijn rug heel koud word en voel iets nats op mijn hoofd wat langzaam langs mijn gezicht naar beneden druipt, wanneer ik met mijn hand door mijn haar ga en ernaar kijk zie ik dat hij rood ziet.
“Echt waar?”¯ vraag ik de twee als ik me naar hun omdraai, beide knikken ze en kijken me grijnzend aan.
“Staat je goed,”¯ zegt Carlos dan, ik draai me naar hem om, ga met mijn handen door mijn haar en veeg ze af aan Carlos’ shirt. Carlos kijkt me met grote ogen aan en ik lach naar hem.
“Dit staat jou ook heel goed,”¯ zeg ik tegen hem en draai me weer terug naar Kendall, Logan en James.
“Waarom deden jullie dat eigenlijk?”¯ vraag ik aan Kendall en Logan.
“Omdat jij de enige was die nog niet onder de verf zat,”¯ antwoord Logan, ik kijk hem ongelovig aan en schud mijn hoofd.
“Dat is geen goede reden,”¯ zeg ik en loop naar het verfbakje op de grond, pak mijn verfkwast en loop in de richting van Logan, Kendall en James toe, die me met grote ogen aan kijken.
“Wat ga je doen Lillith?”¯ vraag Paul als hij de kamer weer binnen komt gelopen.
“De muur verven,”¯ zeg ik met een onschuldige stem. Paul knikt en pakt ook een verfkwast en gaat ook verder met verven.

Na een uurtje zijn we dan eindelijk klaar met verven en ruimen we alles op, Logan en Kendall halen als laatste het zijl van de vloer en leggen die beneden in de gang neer. Als beneden de bel gaat loopt Paul ook naar beneden, James en ik zijn nu nog de enige twee in mijn slaapkamer. Ik adem eens diep adem en trek mijn neus op, je kunt de verf ruiken. Het is een nare verflucht om te ruiken.
“Ik denk dat het slim is als je even gaat douche,”¯ zegt James, ik knik en kijk hem aan.
“Jij moet zo ook gaan douchen,”¯ zeg ik als ik hem bekijk, James knikt en gaat met zijn hand door zijn haar wat eerder rood en zwart ziet dan bruin. We lopen de trap af naar beneden, ik loop de logeerkamer binnen en pak schone kleding uit de kast en loop naar de badkamer. Ik pak twee handdoeken en leg die op de rand van het bad neer, dan haal ik uit mijn toilettas een fles shampoo en crèmespoeling en zet die in de douche neer. Op het moment dat ik mijn shirt wil uittrekken word er op de deur geklopt.
“Wie is dat?”¯ vraag ik, en ik kijk naar de deur.
“James,”¯ antwoord de stem en ik draai de deur van het slot af en doe de deur open. James staat in de deuropening en kijkt me lachend aan.
“Mag ik erbij?”¯ vraagt hij, ik kijk hem aan en zie dat James serieus terug kijkt.
“Hoe dan?”¯ vraag ik hem, James houd zijn hand omhoog als teken dat ik even moet wachten, ik knik en James loopt weg. Als hij weer terug komt drukt hij iets in mijn handen en sluit de deur. Ik kijk verbaast naar wat James mij in mijn heeft gedrukt. Mijn bikini.
“Oh, juist,”¯ zeg ik tegen mijzelf en kleed me snel om. Dan hoor ik iemand op de deur kloppen en kijk op.
“Lillith, ben je klaar?”¯ vraagt James van achter de deur.
“Ja,”¯ antwoord ik en doe de deur open. James komt naar binnen gelopen in een zwemshort, ik draai de kraan van de douche open en voel hoe de ogen van James op mijn rug branden. Ik draai me naar hem om en zie dat hij me met open mond aan kijkt.
“Wat is er?”¯ vraag ik en loop naar hem toe. James draait me om zodat ik met mijn rug naar hem toe sta, en ik voel hoe James met zijn hand over mijn rug gaat en ik schrik. Mijn littekens, helemaal vergeten! Ik draai me snel om en kijk hem verschrikt aan.
“Hoe kom je daaraan?”¯ vraagt James en hij kijkt me vragend aan, ik schud mijn hoofd en voel de tranen achter mijn ogen prikkelen.
“Lang verhaal,”¯ zeg ik snel en stap de douche in. Ik zie dat James knikt en komt achter me staan in de douche en sluit de deur.
Ik voel hoe het hete water over mijn lichaam stroomt, even sluit ik mijn ogen en geniet van het water over mij heen. Dan pak ik de fles shampoo, doe een beetje op mijn hand en geef de fles over mijn schouder aan James die ook een beetje op zijn hand doet en de fles weer terug zet. We wassen onze haren en kijken naar het water wat rood en zwart gemengd ziet van de verf wat uit onze haren komt. Als ik klaar ben met het wassen van mijn haren, kijk ik naar mijn voeten die langzaam rood kleuren van het hete water wat over ons heen stroomt. James slaat zijn armen rondom mijn middel en laat zijn hoofd op zijn schouder rusten, ik leg mijn hoofd tegen die van James aan en denk aan vanmiddag. Ik ben zo in mijn gedachten verzonken dat ik niet eens merk dat James tegen mij aan het praten is.
“Lillith?”¯ vraagt James, ik schrik op uit mijn gedachten, draai me naar hem om en kijk lachend naar zijn gezicht wat vol waterdruppels zit, James kijkt mij ook lachend aan.
“Ja,”¯ antwoord ik en James haalt een lok voor mijn ogen vandaan.
“Ik vroeg waar je aan dacht,”¯ zegt James, hij trekt me zachtjes naar zich toe en slaat zijn armen weer om mij heen. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn borst aan.
“Ik dacht aan vanmiddag en aan Nicky,”¯ zeg ik en kijk omhoog naar zijn gezicht. James kijkt mij ook aan en knikt dan bedenkelijk.
“Wie is Nicky,”¯ vraagt James opeens, ik kijk naar zijn borst en voel hoe de zoute tranen over mijn wangen stromen. James tilt met twee vingers mijn kin op zodat ik hem wel aan moet kijken, en veegt met zijn duim mijn tranen en het water weg vanonder mijn ogen.
“Hey, wat is er lieverd?”¯ vraagt James geschrokken en snikkend schud ik mijn hoofd. James knikt begrijpelijk en vraagt verder niets.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.