Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 25.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:21

1011

0

199



25.

Stil loop ik door de lege gangen van school opzoek naar mijn kluis, aan beide kanten van de muren staan verschillende kleuren kluisjes naast elkaar. Ik ben zo gefocust op de nummertjes dat ze voor mijn ogen beginnen te spoken, ik kijk nog eens naar het papiertje waar mijn kluisnummer opstaat. 1652. Ineens hoor ik achter mij een stem gemeen lachen en ik draai me om, achter mij staat een groepje kinderen in een cirkel om iemand heen. Als ik goed kijk zie ik dat het een jongen is, hij ziet er anders uit dan de kinderen om hem heen, hij word door het groepje gepest.
“Hé stomme emo! Ga naar een school van je eigen soort, en ga ons niet in de weg staan hier,”¯ hoor ik een jongen roepen, meisjes die achter hem staan beginnen te giechelen. Dan slaat de jongen die tegen de ander jongen aan het roepen was, hem een paar keer in zijn maag en de jongen zakt door zijn benen en valt op zijn knieën op de grond. Dan loopt het groepje weg en ik ren naar de jongen toe en kniel naast hem neer, de jongen kijkt me bang aan en kruipt voorzichtig bij mij vandaan.
“Je hoeft niet bang te zijn, ik doe je niets,”¯ fluister ik zachtjes en ga naast de jongen zitten, de jongen knikt en ik bekijk hem eens goed. Hij heeft zwart haar met rode plukken er doorheen, ook draagt hij zwarte make-up en heeft lichtblauwe ogen. Verder heeft hij een strak zwart/wit geblokt T-shirt en een donkere skinny-jeans aan, ook draagt hij aan zijn voeten één rode en één zwarte schoen van All Stars. Hij ziet er niet echt veel anders uit dan hoe ik eruit zie.
“Ik ben trouwens Lillith, maar je mag me Lily noemen,”¯ zeg ik en steek mijn hand naar de jongen uit, die hem twijfelend aanpakt.
“Skylor, maar zeg maar Sky,”¯ zegt de jongen en kijkt me aan.
“Oké dan, Sky,”¯ zeg ik lach naar hem en Sky staat op en steekt zijn hand naar mij uit, ik pak hem vast en hij trekt me omhoog.
“Jij bent nieuw hier, of niet?”¯ vraagt Sky als hij zijn tas van de grond pakt, ik knik en kijk naar mijn handen.
“Kun jij me misschien helpen?”¯ vraag ik hen en hij knikt.
“Natuurlijk wil ik dat,”¯ zegt Sky en ik steek het papier naar hem uit.
“Ah, je zit bij mij in de klas!”¯ zegt Sky met een glimlach, ik kijk hem blij aan en hij kijkt terug.
“Nou dat scheelt, dan ken ik tenminste al iemand op school,”¯ zeg ik, Sky knikt en geeft met zijn hand een teken dat ik hem moet volgen. Ik loop achter Sky aan de gang door, uiteindelijk stopt Sky voor een rij kluisjes en wijst een zwarte aan.
“Dat is jouw kluis,”¯ zegt hij, ik knik en maak het open en stop mijn vest erin, Sky opent het rode kluisje naast de mijne en stopt er zijn spulletjes in, lachend kijk ik hem aan.
“Jouwe is naast de mijne, handig,”¯ zeg ik, Sky knikt en slaat zijn kluisje dicht.
“Hebben we alle lessen samen?”¯ vraag ik hem, Sky kijkt op het papier wat hij nog vast had en knikt.
“Mooi, wat hebben we nu nodig? Dan doe ik de rest in mijn kluis,”¯ zeg ik, Sky knikt en noemt op welke boeken ik allemaal ik mijn kluis kan stoppen.
“Nou mijn tas is al veel lichter,”¯ zeg ik lachend als we samen in de aula aan een tafeltje zitten, Sky knikt en kijkt bang naar het groepje wat naar ons toe komt gelopen.
“Zo zo, emo, heb je een nieuw speeltje gevonden? Ze lijkt precies op jou,”¯ vraagt de jongen, het is de zelfde die Sky net sloeg. Sky zucht en kijkt de jongen aan.
“Nee Devon, ze is niet mijn nieuwe speeltje,”¯ zegt Sky geïrriteerd, Devon kijkt gemeen naar Sky en draait zich dan naar mij.
“En jij, vieze slet, wat moet jij hier?”¯ vraagt hij en trekt zijn neus op alsof ik stink. Zonder een woord te zeggen schud ik mijn hoofd en kijk naar mijn handen.
“En nou rotten jullie twee op uit mí­jn aula of anders..”¯ zegt Devon op een dreigende toon, Sky en ik staan snel op en lopen weg. Als we door de gangen lopen staat Sky ineens stil en laat zich tegen de kluisjes aan naar beneden zakken. Ik ga naast hem zitten en kijk hem aan.
“Zeg Sky, wordt je altijd al gepest?”¯ vraag ik hem en Sky knikt zachtjes.
“Ja, en alleen maar omdat ik er iets anders uit zie dan zij,”¯ antwoord Sky, ik knik en staat weer voor me uit. Wanneer de bel gaat staan we op en samen met Sky loop ik de trap op, als we voor het lokaal staan te wachten op de docent, leunt Sky tegen de muur aan en ik ga naast hem zitten.
“Weetje, je moet je er niets van aan trekken dan houden ze vanzelf op,”¯ zeg ik tegen hem en hij knikt. We kijken op als de leraar komt aan gelopen en we volgen hem het lokaal binnen, wanneer hij mij ziet wenkt hij me dat ik naar hem toe moet komen. Ik loop naar hem toe en kijk hem vragend aan.
“Jij moet Lillith Wesley zijn?”¯ vraagt de leraar mij en ik knik.
“Ja meneer,”¯ antwoord ik hem, de leraar knikt en geeft mij een blaadje met daarop de lesstof.
“Ik ben Ronald Huibrechts, jouw leraar Biologie,”¯ zegt hij ik knik en wil weg lopen maar hij houd mij tegen.
“Stel je maar even voor aan de klas,”¯ zegt meneer Huibrechts en hij roept de klas tot orde, dan knikt hij naar mij en ik kijk de klas in. Op de voorste rij zie ik Devon zitten, die mij grijnzend aan kijkt, ik slik even.
“Nou eh, ik ben Lillith Wesley en ik ben zeventien jaar,”¯ zeg ik en kijk naar mijn voeten. Meneer Huibrechts kijkt mij bedenkelijk aan maar knikt dan.
“Oké Lillith, ga maar zitten,”¯ zeg hij en hij wijst naar de lege stoel naar Sky. Ik ga snel zitten en leg zuchtend mijn boeken op tafel, en meneer Huibrechts begint met de les.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.