Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 28.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:28

1503

0

312



28.

Terwijl ik hier in mijn bed lig te slapen gaat beneden de voordeur open en lopen Paul en Ian naar binnen de woonkamer in. In de woonkamer zitten Kendall, Logan, Carlos en James aan de keukentafel met elkaar te praten, alle vier kijken ze op als Paul en Ian bij hun aan tafel komen zitten.
“Waar is Lillith?”¯ vraag Paul, Kendall, Carlos en James houden hun mond terwijl Logan naar boven wijst, Paul knikt en gaat met Ian naar de kamer en zet de TV aan op het nieuws.
“Hebben jullie enig idee wat er met Lily zou kunnen zijn?”¯ fluistert James tegen Kendall, Logan en Carlos, alle drie halen ze hun schouders op.
“Geen idee, maar heb je haar wang gezien? Hij was helemaal rood!”¯ zegt Carlos ietsje harder, Kendall en James maken een gebaar dat hij stiller moet zijn en Carlos houd zijn handen ophoog als teken dat hij stil is.
“Het leek wel alsof ze geslagen is,”¯ zegt Logan, Carlos, James en Kendall knikken.
“Toen ik aankwam rijden stonden er een groepje jongens om haar heen, en toen ik toeterde rende ze allemaal snel weg,”¯ zegt James en kijkt bedenkelijk voor zich uit.
“Ik durf te wedden dat hun er iets mee te maken hebben,”¯ zegt Kendall dan, alle drie knikken ze.
“Ik weet het wel zeker,”¯ zegt James en hij staat op. Carlos, Logan en Kendall kijken hem vragend aan.
“Wat ga je doen?”¯ vraagt Logan hem.
“Wat denk je? Ik ga bij Lily kijken, ze zit al zo’n vier uur op haar kamer. Alleen,”¯ antwoord James. Logan, Kendall en Carlos knikken, James loopt de kamer uit de trap op naar mijn slaapkamer. Hij klopt zacht op de deur, maar omdat ik slaap hoor ik dat niet, zachtjes doet James de deur open en kijkt naar binnen, als hij mij op bed ziet liggen doet hij de deur weer zachtjes achter zich dicht en loopt stilletjes naar mijn bed toe. James gaat naast mij op bed liggen, legt zijn arm om mij heen en legt zijn hoofd in mijn nek en sluit zijn ogen.

Na een tijdje word ik wakker omdat ik iemand met mijn haar voel spelen en open mijn ogen, ik draai me slaperig om en zie James liggen die mij lachend aan kijkt.
“Hoe voel je je?”¯ vraagt hij, ik gaap en leg mijn hoofd op zijn borst.
“Moe,”¯ antwoord ik en voel James knikken, hij gaat met zijn hand door mijn haren heen en zucht even.
“Hoe was het op school?”¯ vraagt hij dan, ik til mijn hoofd op en kijk hem aan.
“Leuk hoor,”¯ antwoord ik en ik vraag me af of in het zal vertellen over Devon, maar ik houd mijn mond.
“Oké, zitten er leuke mensen in je klas?”¯ vraagt hij dan en ik knik met een glimlach.
“Ja, er zit een jongen in mijn klas met dezelfde style als ik, en ik mag hem wel,”¯ antwoord ik, James knikt en slaat zijn armen om mij heen.
“Hoelang heb ik geslapen?”¯ vraag ik gapend aan James.
“Eh, zo’n vier uur,”¯ antwoord James, ik schrik en ga recht zitten.
“Vier uur!?”¯ roep ik, James begint te lachen en komt naast me zitten.
“Lieverdje, dat is toch niet zo een ramp? Je hebt je slaap nodig, je hebt gister de hele nacht liggen woelen en geen minuut stil gelegen,”¯ zegt James, ik knik en kijk op mijn wekker. Half zeven, gapend kijk ik terug naar James die aan zijn shirt plukt.
“Hebben jullie al gegeten?”¯ vraag ik hem, James kijkt op en knikt dan.
“Ja, maar er staat nog een bord macaronikaas voor je in de oven. Als je nog honger hebt tenminste,”¯ antwoord James, in schud mijn hoofd en ga van het bed af. Ik kijk in de spiegel aan de muur en zie dat mijn wang nog roder is geworden dan dat hij al was, ook doet het nog steeds veel pijn, daarbij mijn make-up zit nog redelijk goed, ook al heb ik vanmiddag gehuild is het niet uitgelopen.
“Nee ik heb geen honger. Maar ik wil wel naar beneden, ga je mee?”¯ vraag ik, James knikt en gaat ook van het bed af. Hand in hand lopen we de trap af de woonkamer in, waar Paul en Ian aan de keukentafel zitten met een bord macaronikaas voor hun op tafel te eten. Carlos, Kendall en Logan zitten op de bank naar MTV te kijken, ik ga naast Logan zitten en James gaat naast Kendall en Carlos zitten en kijkt ook naar de TV. Logan slaat zijn arm om mij heen en ik leg mijn hoofd op zijn schouder en sluit mijn ogen, mijn hoofd bonkt als een gek en mijn wang blijft branden. Ik voel dat er iemand naast mij komt zitten en diegene gaat met zijn hand langs mijn gezicht, mijn lichaam geeft een kleine schok van de pijn, ik open mijn ogen en kijk opzij waar Paul mij met bezorgde ogen aankijkt.
“Lieverd, wat is er gebeurt?”¯ vraagt hij, ik schud mijn hoofd en sta op van de bank dan loop ik de trap op naar mijn kamer en sluit de deur achter mij. Ik loop naar mijn raam toe, doe hem van het slot af, maak hem open en klim eruit het dak op. Ik ga naast het open raam op het dak zitten en staar voor me uit naar de zon die achter de huizen langzaam onder gaat. De lucht die vanmiddag nog blauw was, ziet nu rood/roze met donkerpaarsachtige wolken, ik hoor iemand op mijn kamerdeur kloppen maar geef geen reactie.

Achter de deur staat Logan die nog eens op de deur klopt, als ik weer geen antwoord geef, opent hij de deur en loopt naar binnen. Logan kijkt de kamer rond en ziet dat ik er niet ben, als hij ziet dat het raam open staat rent hij ernaar toe en kijkt geschrokken naar beneden. Logan zucht opgelucht als hij ziet dat ik niet beneden op de straat lig, en kijkt opzij, ik kijk hem lachend aan en zwaai naar hem.
“Waarom zit je daar?”¯ vraagt hij als hij naast me komt zitten. Ik haal mijn schouders op en kijk weer voor me uit.
“Ik had gewoon behoeften aan frisse lucht,”¯ antwoord ik, Logan knikt en kijkt me aan, ik kijk zijn kant op en zie hem lachen.
“Je had gewoon behoefte aan frisse lucht?”¯ vraagt hij lachend met een nadruk op ‘gewoon’, ik knik en bedank me dat het best wel ongelovig overkwam.
“Oké, ik wilde gewoon even alleen zijn,”¯ zeg ik dan, Logan knikt en wilt weer naar binnen klimmen maar ik houd hem tegen.
“Je hoeft niet weg te gaan,”¯ zeg ik, Logan knikt en komt weer terug naast mij zitten.
“Ik dacht omdat je zei dat je alleen wilde zijn..”¯ begint hij maar ik schud mijn hoofd.
“Weet ik, maar je mag wel blijven,”¯ zeg ik, Logan knikt en hij trekt de rits van mijn vest iets meer omhoog, ik kijk zijn kant op en lach.
“Dat hij het niet koud hebt,”¯ zegt Logan, en kijkt mij klappertandend aan, ik knik lachend. Logan klimt door het raam naar binnen en steekt zijn hand naar me uit, ik pak hem aan en Logan trekt me naar binnen en sluit het raam, ik ga op mijn bed zitten en speel met het kussen dat voor mij ligt, Logan komt naast mij op bed zitten en ik voel dat hij naar mij kijkt.
“Hoe was het op school?”¯ vraagt hij, ik haal mijn schouders op en kijk Logan aan.
“Wel leuk, ik heb al een vriend waarmee ik in de pauzes zit,”¯ zeg ik met een lach, Logan knikt goed keurend en lacht ook.
“En heeft die ‘vriend’ ook een naam?”¯ vraagt Logan terwijl hij wat aan de mauw van zijn vest plukt.
“Ja, natuurlijk heeft hij ook een naam, gek,”¯ antwoord ik lachend en Logan kijkt mij aan met een glimlach en daarna kijkt hij me vragend aan.
“Hoe heet hij dan?”¯ vraagt hij en kijkt me afwachtend aan.
“Skylor, maar hij noemt zichzelf Sky,”¯ antwoord ik, Logan knikt en hij pakt het kussen van mij af, wat zo onderhand al zijn veren verliest omdat ik ze er uittrek en ik kijk hem vragend aan.
“Je vermoord het zowat,”¯ beantwoord hij mijn blik en ik knik.
“Weet ik toch,”¯ zeg ik en Logan kijkt me dom aan.
“Dat weet je, o mijn hemel Lily!”¯ roept hij en geeft me een duwtje, maar omdat ik de slappe lach heb val ik op mijn zij en Logan komt op me zitten.
“Zit jij mij nou uit te lachen?”¯ vraagt hij op een boze toon en ik kijk hem met grote ogen aan en schud mijn hoofd.
“Nee meneer,”¯ antwoord ik braaf, Logan glimlacht tevreden en gaat dan van mij af. Ik ga recht zitten en gaap luid, Logan kijkt me lachend aan.
“Betrapt!”¯ zegt hij als ik snel mijn hand voor mijn mond houd, ik knik en laat me achterover op het kussen vallen en kijk op mijn wekker. Het is al tien uur, Logan komt naast mij liggen en ik leg mijn hoofd op zijn borst en luit mijn ogen. Logan slaat zijn armen om mij heen en begint zachtjes te neuriën zo val ik in zijn armen inslaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.