Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 32.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:40

1310

0

282



32.

Wanneer ik stop met zingen kijken Sky, Taylor, Jared, Noved en Robyn mij met open monden aan, een onzeker gevoel kruipt in mij.
“Was het zo slecht?”¯ vraag ik bang, en het blijft even stil.
“Wauw,”¯ zegt Sky na een paar seconde, ik kijk hem raar aan, en wacht op de reactie van andere vier jongens.
“Dat was geweldig!”¯ roept Jared plotseling, ik schrik van zijn luide reactie en slaak een kleine gil. Met grote ogen kijk ik naar Jared, Taylor, Robyn en Noved en ik begin te twijfelen aan mezelf of ik wel goed ben.
“Ik denk dat we onze zangeres hebben gevonden jongens,”¯ zegt Noved blij, en ik zucht opgelucht.
“Zeker weten,”¯ zegt Robyn en de andere twee knikken instemmend. Sky kijkt mij lachend aan en geeft me een knuffel, dan staan de andere vier op en trekken Sky en mij omhoog.
“Groepsknuffel!”¯ roepen ze en we slaan onze armen om elkaar heen. Als we elkaar weer los laten beginnen we te lachen.
“Nou, gefeliciteerd Lily,”¯ zegt Sky en hij geeft me een kus op mijn wang, ik kijk heb lachend aan en knik.
“Ik heb een idee,”¯ zegt Robyn dan en iedereen kijkt hem vragend aan.
“We kunnen vanmiddag met zijn alle wat gaan drinken, als welkom voor Lily dat ze in de band zit,”¯ zegt Robyn en de jongens knikken, maar ik realiseer me dat ik samen met Paul Evan en Liberty ga ophalen, ook al moet ik het nog tegen Paul zeggen.
“Ja, eh kan dat ook een andere keer misschien?”¯ vraag ik, de jongens halen hun schouders op en kijken mij aan.
“Moet je wat doen dan na schooltijd?”¯ vraagt Taylor en ik knik.
“Ja, een oude vriend van mij en zijn zusje zouden komen vandaag. En ik heb ze belooft op te halen van het vliegveld,”¯ zeg ik, de jongens knikken begrijpelijk.
“Nou dan doen we het toch een andere keer, geen probleem,”¯ zegt Jared, ik kijk hem lachend aan en knik.
“Hoelang hebben jullie nu vrij?”¯ vraagt Noved, Sky en ik kijken elkaar lachend aan.
“De eerste vijf uur,”¯ antwoord Sky lachend, Robyn, Taylor, Noved en Jared beginnen te lachen.
“Wij ook!”¯ roepen ze tegelijk, Sky en ik kijken eerst geschrokken van hun reactie maar liggen algauw met hun dubbel van het lachen.
“Nou, aangezien we nog zo’n drie uurtjes vrij hebben,”¯ begint Taylor en hij kijkt ons vragend aan.
“Ja, we kunnen ook nu wat gaan drinken,”¯ maakt Robyn zijn zin af en we knikken en pakken onze tassen van de grond af en lopen richting het centrum.

Tweeënhalf uur later lopen we lachend de Starbucks uit, met elk een beker koffie in onze handen lopen we terug naar school.
“Weetje Noved,”¯ zeg ik en Noved kijk me vragend aan.
“Ja, wat is er?”¯ zegt hij, ik kijk terug en denk na.
“Jouw naam hé, die komt me ergens bekent voor, maar ik weet niet waarvan,”¯ zeg ik twijfelend. Noved knik en kijkt verdrietig voor zich uit, ik ga naast hem lopen en steek mijn arm door de zijne heen.
“Wat is er?”¯ vraag ik hem en staar voor me uit.
“Mijn naam komt je bekend voor omdat je hem achterstevoren wel kent,”¯ antwoord hij en ik kijk hem raar aan.
“Achterstevoren?”¯ vraag ik hem, Noved knikt en ik denk na. Noved maar dan achterstevoren.. N. O. V. E. D, en nu achterstevoren.. D. E. V. O. N. Devon? Oh mijn hemel Devon!
“Devon is familie van jou of niet?”¯ vraag ik hem geschrokken, Noved knikt en staart voor zich uit.
“Jep, hij is mijn tweelingbroer,”¯ antwoord Noved, ik schud ongelovig mijn hoofd, maar Noved kijkt mij serieus aan.
“Jeetje, jullie lijken helemaal niet op mekaar en doet hij zo gemeen tegen jou?”¯ vraag ik hem, Noved knikt voorzichtig en kijkt naar beneden. Ik stop met lopen, en omdat ik mijn arm nog door die van Noved had stopt hij ook en kijkt me aan, ik sla mijn armen om zijn middel heen en knuffel hem stevig.
“Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar ik vind het vreselijk voor je,”¯ fluister ik in zijn oor, Noved knikt voorzichtig en we laten elkaar los. We lopen snel naar de andere die gewoon verder waren gelopen, zonder dat ze in de gaten hadden dat Noved en ik niet meer naast hun liepen.

Nadat de laatste bel is gegaan lopen Sky en ik naar zijn auto toe en praten over vanochtend.
“Dus, ben je blij dat je in de band zit?”¯ vraagt Sky als we in de auto zitten.
“Ja echt wel!”¯ zeg ik vrolijk, Sky knikt en zet de radio aan. Ik ben blij dat Sky mij nu elke morgen komt halen van huis en mij weer thuis brengt, zo hoef ik niet aan Paul of de jongens te vragen of ze mij kunnen brengen.
Even later stopt Sky voor mijn huis en geeft me een knuffel, ik lach naar hem.
“Nou, veel plezier dit weekeind meisje,”¯ zegt Sky, ik knik en geef hem een kus op zijn wang.
“Ja, jij ook,”¯ zeg ik en stap uit de auto.
“Ik zie je maandag,”¯ zegt Sky nog snel voordat ik het portier dicht doe, ik knik en zwaai naar de auto totdat die uit het zicht is en loop naar de voordeur.
“Waar is die sleutel nou?”¯ vraag ik mezelf terwijl ik in al mijn zakken tast, uiteindelijk vind ik mijn sleutel in mijn tas, vis hem eruit en maak de voordeur open. Binnen doe ik mijn schoenen uit, hang mijn vest op aan de kapstok en loop direct door naar boven, ik zet mijn tas naast mijn bureau en loop met een joggingbroek en een sweater de badkamer in, kleed me uit en stap onder de douche.
Wanneer ik klaar ben met douche droog ik me af en kleed me aan, ik föhn mijn haar en als ik het droog genoeg vindt doe ik mijn haar in een slordige staart en ren met blote voeten de trap af. Als ik de kamerdeur open doe, naar binnen loop en de deur achter mij sluit, zie ik niemand in de kamer zitten en het is ook akelig stil.
“Pap?”¯ vraag ik, en ik loop naar de keuken. Niemand, ook zie of hoor ik de jongens niet.. vreemd. Ik loop langs de tafel en zie vanuit mijn ooghoek dat er een briefje opligt, ik pakt het op en begin te lezen.

Lieverd,

Wanneer je dit leest zal ik al een tijdje weg zijn voordat jij binnen komt.
De jongens zijn naar de set voor opnames van Big Time Rush, dus geen paniek als je merkt dat ze niet thuis zijn..
Er belde vanmorgen een jongen genaamd Evan, hij zei dat jij op zijn kleine zusje zou passen voor een paar dagen. Ik vind het best hoor schat, maar had het even gezegd, dan had ik slaap spullen voor haar kunnen neerleggen in je kamer.
Maar goed, ik ben hun nu aan het ophalen van het vliegveld, ik hoop dat we snel thuis zijn.

Kus,
Papa.
PS: Er staat een verrassing voor je in de koelkast, van wie het is zeg ik niet, maar dat merk je vanzelf wel.


Ik kijk naar het briefje, de jongens zijn dus op de set, Paul haalt Evan en Liberty op van het vliegveld en er staat een verrassing voor mij in de koelkast?

Ik kijk naar het briefje, de jongens zijn dus op de set, Paul haalt Evan en Liberty op van het vliegveld en er staat een verrassing voor mij in de koelkast?
“Nou dan ga ik maar eens even kijken,”¯ zeg ik en loop naar de koelkast. Als ik de deur open zie ik op de middelste plasticplankje een grote chocoladereep op een bord liggen en pak het voorzichtig uit de koelkast. Op de reep staat iets van witte chocolade met sierlijke letters geschreven, en ik lees wat er staat.

Lieve Lily,
Ik hou ongelofelijk veel van je en wil je ook nooit meer kwijt. Deze chocoladereep is voor jou, en ik hoop dat je ervan zult genieten.
Ik hou van je.


“Wauw,”¯ zeg ik en kijk verliefd naar de laatste zinnetje op de chocoladereep.
“Ik hou ook van jou,”¯ fluister ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.