Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 33.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:42

1132

0

282



33.

Met het bord ga ik aan de keukentafel zitten en zet het bord voor mij neer op tafel, ik snuif de geur van de chocolade diep op en zucht, met mijn vingers over de chocoladereep heen, over de letters die James voor mij erop heeft latten zetten. Ik ben zo in gedachten verzonken dat ik niet eens merk dat de voordeur open gaat en er mensen naar binnen komen.
In de hal doet Paul de deur dicht en zet samen met Evan de koffers op de grond, Liberty trekt zachtjes aan Evan's T-shirt en hij kijkt haar aan.
“Wat is er lieverd?”¯ vraagt Evan en Liberty trippelt met haar schoentjes op de stenenvloer.
“Lily,”¯ zegt ze dan zachtjes, Evan kijkt haar even aan en lacht dan.
“Ik denk dat ze binnen is,”¯ zegt Paul en hij wijst naar de deur, Liberty loopt naar de deur en gaat op haar tenen staan om bij de deurklink te komen. Evan schud lachend zijn hoofd en loopt naar haar toe.
“Libby eerst eventjes je schoenen uit doen,”¯ zegt hij, Liberty knikt en trekt aan het klittenband van haar schoentjes, doe ze uit en zet ze naast elkaar onder de kapstok. Dan kijkt ze naar Evan die knikt en zachtjes de deur opent.
“Lily!”¯ roept Liberty en ik kijk op van de chocoladereep en zie hoe Liberty naar mij toe komt gerent. Ik sta op, ga op mijn knieën zitten en Liberty rent recht in mijn armen en slaat haar korte armpjes rond mijn nek en ik geef haar een knuffel en sta op met Liberty in mijn armen.
“Ik heb je gemist,”¯ fluister ik in haar oor en ze kijkt me lief aan. Liberty knikt en geeft me een kusje op mijn wang, als ik haar weer op de grond zet loop ik naar Evan toe en geef hem ook een knuffel.
“Hey Evan,”¯ zeg ik en geef hem een kus op zijn wang die ietwat prikt, Evan kijkt me lachend aan en geeft mij ook een kus.
“Hey Lily,”¯ zegt hij en we laten elkaar los en gaan bij Paul en Liberty op de bank zitten, ik kijk naar Paul die met Liberty speelt, het doet me denken aan Nicky, speelde ook altijd met Liberty. Evan en ik praten nog even door over wat er allemaal is gebeurt bij hun in Chicago en over hier, wanneer Liberty zich van Paul’s benen af laat glijden en naar mij komt gelopen staat Paul op en kijkt Evan vragend aan.
“Zullen we haar spullen maar boven zetten?”¯ vraagt hij, Evan knikt en samen lopen de kamer uit. Liberty legt haar handjes op mijn knie en kijk me vragend aan, ik ga staan, til haar op en loop met haar de keuken in, ik zet haar op de grond en kijk haar aan.
“Zo meisje, wil je wat drinken?”¯ vraag ik, Liberty knikt en ik open de koelkast en pak er een pak chocomel uit, ik zet het op het aanrecht en loop naar de trap.
“Evan heb je een tuitbeker mee?”¯ roep ik en hoor gestommel van boven, dan staat Evan boven aan de trap met een felroze tuitbeker in zijn handen en gooit die naar mij toe en ik vang hem op.
“Dankjewel,”¯ zeg ik, Evan knikt en ik loop terug de keuken in waar Liberty op de vloer zit voor de over gekken gezichten te maken naar zichzelf via het glas. Lachend zet ik de tuitbeker op het aanrecht, draai de tuit eraf en vul het met chocomel dan draai ik de tuit er weer op en geef de tuitbeker aan Liberty, als Liberty de tuitbeker in haar handjes heeft begint ze meteen gulzig te drinken. Met Liberty op schoot zit ik aan de keukentafel en kijken we naar de chocoladereep die ik nog had laten staan, Liberty gaat met haar vinger over de witte letters en ik glimlach. Met mijn hand ga ik door haar haren heen, net als haar broer heeft ze goudblonde haren en vel groene ogen, iets wat ik altijd al mooi heb gevonden aan hun twee. Ik leg mijn kin op haar hoofdje en snuif zachtjes de geur van haar haren op, ik kan ruiken dat ze gedoucht heeft want ik ruik haar aardbeienshampoo, die hebben we vorig jaar samen gekocht met Evan. Liberty is helemaal weg van aardbeien, toen we die shampoo zagen staan in de winkel, pakte ze het en liet hem niet meer los. Evan vond het niet zo’n goed idee vanwege de sterke aardbeiengeur en omdat het zomer was, vanwege de beestjes die eropaf zouden komen maar gaf het uiteindelijk op omdat hij het niet los kreeg uit haar kleine, sterke handjes, ik heb er lachend naar gekeken hoe moeilijk hij deed om de fles bij haar weg te krijgen. Evan en Paul komen de woonkamer binnen gelopen en gaan op de bank zitten, ik til Liberty op en ga naast Evan op de bank zitten met Liberty op mijn schoot.
“Hoe laat komen de jongens eigenlijk terug?”¯ vraag ik en kijk Paul aan.
“Geen idee, maar ze zouden voor het eten terug zijn,”¯ antwoord Paul, ik knik en zet de TV aan. Ik druk op de knopjes van de afstandsbediening en er komen verschillende kanalen voorbij, Liberty begint vrolijk in haar handjes te klappen als Go Diego Go langs komt. Liberty draait zich naar mij om en kijkt mij hoopvol aan, ik begin te lachen en laat het op Go Diego Go staan, Liberty legt zich tegen mij aan, pakt mijn handen en legt die om haar heen.

Na nog een uurtje met Evan te hebben gepraat staat hij op en loopt de gang in, trekt zijn jas en schoenen aan en vist zijn autosleutels uit zijn jaszak. Als hij weer binnen komt loopt hij naar Paul toe en geeft hem een hand, dan komt hij naar Liberty en mij toe, geeft Liberty een kus op haar voorhoofd en Evan en ik geven elkaar een kus op de wang.
“Nou, je belt nog wel een keertje hé?”¯ vraag ik, Evan knikt en glimlacht.
“Ja natuurlijk,”¯ antwoord hij, Paul loopt met hem mee naar de deur, voordat hij de kamer uit loopt zwaait hij nog naar me, ik zwaai terug en kijkt naar Liberty, die ligt te slapen. Paul komt de kamer binnen gelopen en kijkt me aan terwijl ik de tuitbeker uit Liberty haar handjes pak en het op tafel probeer te zetten zonder haar wakker te maken, Paul pakt de tuitbeker van me over, loopt ermee naar de keuken en zet het in de koelkast. Wanneer hij de keuken uitloopt ziet hij de chocoladereep liggen en begint zachtjes te lachen, ik kijk hem raar aan en hij wijst naar de reep op tafel, ik knik nu ook lachend en met Liberty in mijn armen sta ik op van de bank terwijl Paul op de stoel gaat zitten en de TV uit zet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.