Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 34.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:43

1526

0

305



34.

Ik loop met Liberty de trap op naar mijn slaapkamer, gelukkig is de deur open dat scheelt want dan heb ik in ieder geval geen problemen om de deur te openen. Paul en Evan hebben een matras op de vloer gelegd met een kussen en deken erop, ik schud mijn hoofd en loop naar mijn eigen bed en sla het deken weg. Voorzichtig leg ik Liberty op bed en kijk naar het matras wat naast mijn bed ligt, op het matras liggen haar pyjama en konijnenlappenpop Roosje, ik pak haar pyjama en kleed Liberty voorzichtig uit en doe haar pyjama aan dan pak ik haar konijnenlappenpop Roosje en leg die naast haar neer en trek de deken over haar heen. Beneden hoor ik de voordeur open gaan, ik geeft Liberty een kus op haar hoofd en loop naar de deur, ik kijk nog even naar haar voordat ik het licht uit doe.
“Slaap lekker meisje,”¯ fluister ik, doe het licht uit en sluit zachtjes de deur. Stilletjes loop ik de trap af, in de woonkamer ga ik op de bank zitten, leg me tegen de armleuning aan en doe mijn ogen dicht, langzaam val ik in slaap.

Na een tijdje word ik wakker omdat ik voel hoe iemand mij een kus op mijn hoofd geeft, langzaam open ik, mijn ogen en kijk in het lachende gezicht van James. Ik lach gapend terug en ga recht zitten, iedereen zit in de kamer behalve Liberty, die zal nog wel slapen. Ik kijk op de klok en zie dat het al acht uur is, hoe lang heb ik dan wel niet geslapen?
“Hoe lang zijn jullie al terug?”¯ vraag ik James, James kijkt snel naar de klok en haalt zijn schouders op.
“Twee uurtjes of zo,”¯ antwoord hij, ik knik en hoor mijn maag licht knorren.
“Heb je honger schat?”¯ vraagt Carlos lachend, ik knik lachend en sta op maar draai me dan weer terug naar Paul die de krant leest.
“Hey pap is Libby al wakker geweest?”¯ vraag ik hem, Paul kijkt op van zijn krant en schud zijn hoofd.
“Nee, ik heb haar nog niet gehoord,”¯ antwoord hij, ik knik en loop de trap op naar boven. Zachtjes open ik de deur van mijn slaapkamer en loop naar binnen, ik doe het lampje wat op mijn nachtkastje staat aan en kijk naar Liberty die met een armpje om Roosje heen geklemd en van haar andere handje haar duim in haar mond heeft, ligt te slapen. Stilletjes ga ik op het bed zitten en laat mijn hand door haar warrige haar gaan, ik buig me naar Liberty’s gezichtje toe en geef haar een kusje op haar voorhoofd.
“Libby, wakker worden lieverd,”¯ zeg ik zachtjes en wrijf met twee vingers over haar wangetje heen. Liberty opent voorzichtig haar ogen en kijkt me met waterige slaapoogjes aan, ik lach naar haar en Liberty gaat rechtop zitten, ik sla het deken van haar af, til haar uit bed, doe het lichtje uit en loop met Liberty in mijn armen naar beneden, Liberty drukt Roosje tegen haar borst aan, ik loop de woonkamer in en zie dat de jongens aan het gamen zijn op de Playstation4. Liberty nog in mijn armen loop ik de keuken in en zet haar dan op de vloer, ik loop naar de koelkast en die dat er een bord in staat met zilverfolie overheen, ik pak het bord uit de koelkast en zet het op het aanrecht, ik haal het zilverfolie van het bord af, macaronikaas. Dan voel ik iets om mijn been en kijk naar beneden, Liberty heeft haar armpje om mijn been heen geslagen en kijkt me het haar grote, groene ogen aan, ik buig me naar haar toe en kijk haar vragend aan.
“Wat is er lieverd?”¯ vraag ik haar en Liberty strekt haar korte armpjes naar mij uit en ik til haar op.
“Honger,”¯ antwoord ze, ik knik en wijs naar het bord met macaronikaas. Liberty volgt mijn vinger en kijkt naar het bord dan haalt ze haar neus op en schud haar hoofd, ik begin te lachen en knik.
“Wil je anders havermoutpap?”¯ vraag ik haar en Liberty knikt. Ik loop met Liberty naar de kamer en zet haar naast Carlos op de bank neer.
“Pap hebben we iets van havermoutpap?”¯ vraag ik Paul, hij kijkt op van zijn krant en knikt. Paul staat op en loopt voor mij de keuken in en pakt een doos havermout uit het kastje onder het aanrecht en zet die op het aanrecht. Ik pak uit de koelkast een pak melk zet die naast het pak havermout neer.
“Oké, en nu?”¯ vraag ik, Paul kijkt me lachend aan en pakt een steelpannetje uit een kastje vanonder het aanrecht en zet die op de kookplaat. Dan giet hij wat melk in het pannetje en zet de kookplaat aan.
“en nu wachten totdat het kookt,”¯ zegt Paul, ik knik en strooi wat havermout in een diep bord.
“Moet jij niet iets eten?”¯ vraagt Paul mij en ik schud mijn hoofd.
“Nee, ik heb niet zo’n honger,”¯ antwoord ik, Paul knikt en kijkt weer naar het pannetje melk. Ik loop de kamer in, ga naast Carlos op de bank zitten en kijk hoe hij met Liberty aan het spelen is.

Een kwartiertje later komt Paul de kamer binnen gelopen met het bord dampende havermoutpap met een lepel en zet die voor mij neer op de tafel.
“Libby,”¯ zeg ik terwijl ik het bord op mijn schoot zet. Liberty draai haar gezichtje naar me om en kijkt me aan, als ze het dampende bord op mijn schoot ziet, laat ze snel Carlos’ handen los en draai zich helemaal naar mij om en gaat recht voor me zitten. Ik lach om haar snelle reactie en om Carlos’ verbaasde gezicht wanneer Liberty zich omdraait, Liberty kijkt me afwachtend aan terwijl ze Roosje op haar schoot zet. Carlos slaat zijn armen om haar middel heen zodat ze niet van zijn schoot af kan vallen en ik begin Liberty de havermoutpap te voeren.
Na een halfuurtje heeft Liberty het bord leeg gegeten en ik loop met het lege bord naar de keuken en spoel de laatste restjes van het bord af in de gootsteen en zet het bord in de vaatwasser. Ik pak een glas uit het kastje boven het aanrecht, vul die met water en neem een slokje, ik hoor dat er iemand de keuken in komt gelopen en draai me op, Carlos loopt naar de koelkast, pakt een groene appel uit de fruitlade dan doet hij de koelkast weer dicht en neemt een hap van de appel.
“Kom je samen met Liberty naar de Record Shop zondag?”¯ vraagt Carlos als hij zijn hap heeft doorgeslikt. Ik haal mijn schouders op en kijk hem aan.
“Ik weet niet, misschien vind Libby jullie wel helemaal niet leuk,”¯ zeg ik en steek mijn tong naar hem uit, Carlos kijkt me lachend aan en knikt kauwend op een stukje appel.
“Ja, maar dan nog. Dan kunnen jullie toch wel gewoon komen kijken,”¯ zeg Carlos met volle mond, ik schud lachend mijn hoofd en kijk hem aan.
“We kunnen denk ik wel even langs komen ja,”¯ zeg ik en we lopen terug naar de kamer. Ik zie dat Liberty op James’ schoot zit met haar hoofdje tegen zijn borst aan ligt, ze heeft haar duim in haar mond en speelt met het wollen haar van Roosje. Ik ga naast James op de bank zitten, hij slaat zijn arm om mij heen en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan, Liberty pakt mijn hand vast en legt die op haar buik.

Als het tien uur is loop ik met Liberty in mijn armen naar boven, ik zet Liberty op bed neer en kleed me om. Liberty laat zich van het bed af glijden en strekt haar armpjes naar me uit, ik til haar op en loop de trap af, op de gang zet ik haar op de grond en Liberty loopt voor mij uit de badkamer in met haar tandenborsteltje in haar handje en Roosje in haar andere handje. Eerst poet ik mijn tanden en help dan Liberty om haar tandjes te poetsen, als we klaar zijn gaan we weer terug naar boven en help ik Liberty om in bed te komen, ik kleed me snel om en ga naast haar in bed liggen. Liberty komt dicht tegen mij aan liggen en ik trek het deken over ons heen dan sla ik mijn arm om haar heen en sluit mijn ogen.
Rond kwart voor elf lopen Paul, Carlos, Kendall, Logan en James de trap op naar boven, Paul gaat naar zijn eigen slaapkamer, Carlos, Kendall en Logan lopen de gastenkamer in en James loop stilletjes de trap op naar mijn slaapkamer. James opent zachtjes de deur en loopt naar binnen daar trekt hij zijn kleding uit en doet een joggingbroek aan die over de stoel hangt en legt zijn kleding op mijn bureau. James loopt eerst naar mijn kant van het bed toe een geeft mij een kus op mijn hoofd en loopt dan naar de andere kant van het bed en gaat achter Liberty in bed liggen. James geeft Liberty ook een kus op haar haren en slaat dan zijn arm over Liberty en mij heen en langzaam valt hij inslaap..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.