Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 35.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:45

1139

0

281



35.

James en Liberty zijn al vroeg wakker, James houd Liberty boven zich en maakt op haar buikje zachte scheetgeluidjes met zijn lippen. Liberty gilt lachend waardoor ik wakker word, ik open mijn ogen en kijk hun slaperig aan, als James ziet dat ik wakker ben zet hij Liberty tussen zijn benen op bed neer en kijkt me lachend aan.
“Wakker geworden door dit kleine, schattige monster hier?”¯ vraagt James terwijl hij met een hand Liberty op haar buik kriebelt waardoor ze het uitschatert. Ik ga rechtop zitten en knik lachend, ik kijk gapend op mijn wakker. 06:01 AM. Zuchtend laat ik me weer op het kussen vallen en sluit mijn ogen, dan voel ik twee kleine handjes over mijn gezicht gaan en ik open mijn ogen. Liberty zit naast mij en gaat met haar handjes van mijn gezicht af en lacht naar me, ik ga weer rechtop zitten en meteen kruipt Liberty naar me toe en slaat haar armpjes rondom mijn nek en geeft me een kusje op mijn wang. Ik glimlach en sla ook mijn armen om haar kleine lijfje heen en geef haar ook en kus, James gaat van het bed af en ik kijk hem vragend aan.
“Wat ga je doen?”¯ vraag ik hem, James haalt zijn schouders op.
“Nou ik zal nu toch niet meer kunnen slapen dus ik ga maar naar beneden. Gaan jullie mee?”¯ vraagt hij, ik knik en laat Liberty los. Liberty pakt Roosje van de plek waar James net nog had gezeten en begint op het bed te springen, James loopt naar haar toe en Liberty springt in zijn armen, lachend stap ik uit bed en met zijn drieën gaan we naar beneden. James opent de woonkamerdeur en we lopen naar binnen, ik doe de gordijnen open terwijl James met Liberty op de bank gaat zitten, ik zet de TV aan en zet hem op Nick JR voor Liberty. Ik loop naar de keuken en ruim de vaatwasser uit, dan pak ik de tuitbeker van Liberty en vul die met chocolademelk, ze is gek op chocolademelk net als Evan. Met de tuitbeker in mijn handen loop ik terug naar de kamer en geeft de tuitbeker aan Liberty die me vervolgens vragend aan kijkt.
“Er zit chocolademelk in,”¯ zeg ik, Liberty knikt en begint te drinken. Ik ga met mijn hand door haar warrige haar en kijk dan naar James die met een hand met Roosje speelt.
“Hebben we iets van thee of zoiets?”¯ vraag ik hem en James knikt.
“In het rechter kastje naast het keukenraam,”¯ antwoord hij, ik knikt en loop terug naar de keuken. Ik doe het kastdeurtje open en kap er een doosje kersenthee uit dan vul ik de waterkoker en zet hem aan, uit de kast pak ik een beker en een theelepel uit de la.
“James wil jij ook thee?”¯ vraag ik hem terwijl ik nog een beker vastpak.
“Ja, lekker,”¯ antwoord James, ik zet de beker op het aanrecht en pak de suikerpot van de plank af en doe twee schepjes suiker in mijn beker
“Heb jij ook suiker in je thee?”¯ vraag ik terwijl ik het theezakje uit de verpakking haal.
“Twee schepjes,”¯ zegt James, ook in zijn beker doe ik twee schepjes en giet het hete water in onze bekers dan doop ik het theezakje in het water. Het uitgelekte theezakje gooi ik weg en loop met de twee hete bekers thee de kamer in, James zet Liberty van zijn schoot af en legt twee onderzetters op tafel waar ik de bekers thee op neer zet. Liberty kruipt over James’ benen heen en komt tussen ons inzitten als ik met mijn beker thee op de bank ga zitten, Liberty legt zich tegen mij aan en kijkt naar de TV. James pakt zijn beker van tafel, roert met het lepeltje de suiker door de thee, blaast zachtjes in zijn beker en neemt voorzichtig een slokje van de hete thee, ik neem ook een slokje van mijn thee en zet voorzichtig de beker op tafel. Liberty gaapt luid en draait slaperig een plukje van haar blonde lokken om haar vinger heen, James en ik kijken elkaar lachend aan en James legt zijn arm over de rugleuning van de bank heen.

Twee uur later zijn we alle drie aan gekleed en staan in de badkamer onze tanden te poetsen. James zit met Liberty op de rand van het bad en poetst haar tandjes, ik kijk hun aan via de spiegel en spuug de tandpasta resten weg dan spoel ik mijn mond met water en ga naast James zitten.
Als James ook zijn tanden gepoetst heeft lopen we de badkamer uit naar de jongens hun slaapkamer, ik open zachtjes de deur en we lopen naar binnen. James knielt voor Liberty neer op de grond en fluistert iets in haar oor, Liberty knikt en loopt naar het bed van Logan, ze klimt op het bed en begint erop te springen. Ik begin te lachen en zie hoe Logan zijn ogen opent en Liberty moe aankijkt, dan laat Liberty zich op Logan’s buik vallen en drukt kleine kusjes op zijn gezicht.
“Ugh, Liberty het is nog vroeg,”¯ zegt Logan gapend, Liberty knikt en gaat op zijn buik liggen, legt haar handjes op zijn borst en laat haar hoofdje op haar handjes rusten. Logan slaat zijn armen om haar kleine lijfje heen en doet zijn ogen weer dicht, ik zie dat James naast mij zijn telefoon uit zijn broekzak pakt en hem op Logan en Liberty gericht houd, dan hoor ik een zachte klik en James glimlacht naar zijn telefoon. Ik kijk hem vragend aan en James geeft mij zijn telefoon, hij heeft een foto van hun gemaakt, ik lach naar de foto en geeft de telefoon weer terug aan James doe hem vervolgens weer in zijn broekzak stopt. Liberty kruipt uit Logan’s armen en glijd van het bed af, ze loopt naar het bed van Kendall en begint net zolang aan het deken te trekken totdat Kendall zich brommend omdraait, zijn ogen opent en recht in het vrolijke kindergezichtje kijkt, er komt een glimlach op zijn gezicht en tilt Liberty op het bed en zet haar tussen zijn benen in. Ik loop naar Carlos zijn bed, trek voorzichtig het deken van hem af en ga op zijn billen zitten, langzaam ga ik met mijn lange nagels over zijn T-shirt heen en voel dat hij rilt en ik krijg een lach op mijn gezicht. Carlos opent zijn ogen en draait zijn hoofd naar me om, zijn bruine ogen kijken me speels aan en plots draait hij zijn lichaam om zodat ik van hem af glijd en hij komt op mijn buik zitten. Carlos begint mij te kietelen, ik begin te gillen en hoor Liberty roepen.
“Stoute jij! Je mag dat Lily niet aan doen, stout!”¯ gilt Liberty en ze wringt zicht uit Kendall’s armen, glijd van het bed af en rent naar Carlos toe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.