Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 36.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:47

1444

0

220



36.

Liberty klimt op het bed en gaat naast Carlos op het bed staan en trekt aan zijn arm, Carlos stopt met kietelen en kijkt met een grijns naar Liberty die hem met grote ogen terug aan kijkt. Dan gaat Carlos van mij af, pakt Liberty vast en begint haar met een hand op haar buik te kriebelen, Liberty gilt van plezier en ik rol van het bed af en ga bij Logan en James op Logan’s zijn bed zitten en kijk naar Carlos en Liberty die met elkaar aan het spelen zijn.
Na een tijdje ligt Liberty uitgeput in Carlos’ armen te slapen, ze waren ook zo druk aan het spelen, ook Carlos leunt moe tegen het hoofdeinde van zijn bed met zijn ogen gesloten. Maar slapen doet hij nog net niet. Kendall staat op van zijn bed, loopt naar Carlos toe, tilt Liberty uit zijn armen en loopt met haar de kamer uit, ik hoor hoe hij de trap afloopt en ga ook van het bed af.
Samen met Carlos, Logan en James loop ik naar beneden de woonkamer in, in de woonkamer zitten Paul, Kendall en Liberty op de bank, Paul zapt langs de kanalen op TV en Kendall voert Liberty. Ik snuif met gesloten ogen de geur van havermoutpap op en lik langs mijn lippen, het ruikt altijd zo lekker zoet ook al lust ik het zelf niet, ik hoor mensen lachen en open mijn ogen. Logan, Carlos en James kijken mij lachend aan, ik steek mijn tong naar hun uit en loop de keuken in daar pak ik een glas uit de kast, uit de koelkast pak ik een fles sap en doe wat is het glas dan zet ik de fles terug en loop de kamer in en ga naast James en Logan op de bank zitten.
“Wat ben je vroeg wakker pap,”¯ zeg ik en kijk naar Paul die knikt.
“Ik hoorde jullie in de slaapkamer, en ben toen maar naar beneden gegaan,”¯ zegt Paul, ik knik en kijk weer naar de TV. Dan staat Kendall op en loopt met het lege bord naar de keuken, Liberty laat zich met Roosje in haar handje van de bank afglijden en loopt naar Logan, James en mij toe, gaat voor James staan en strekt haar armpjes naar hem uit. James tilt haar op en zet haar op zijn schoot, Liberty legt haar hoofdje tegen zijn borst aan, klemt met haar arm Roosje tegen zich aan en stopt haar duim in haar mond dan pakt ze met haar andere handje die van James vast en legt die over zich heen. Ik kijk lachend naar de twee, Logan slaat zijn arm om mij heen en ik leg me tegen hem aan, ineens kruipt Liberty uit James’ armen, zakt via zijn benen naar beneden en loopt de kamer uit, ik hoor haar de trap op klimmen en wil opstaan maar James houd me tegen.
“Ik ga wel,”¯ zegt hij als hij mijn vragende blik ziet, ik knik en leg me weer tegen Logan aan en begin te gapen.
“Moe?”¯ vraagt Logan, ik knik.
“Ja, Libby was al om zes uur wakker en James ook,”¯ antwoord ik en voel Logan knikken.
“Ja, dat is wel erg vroeg,”¯ zegt hij ik knik en sluit mij ogen.
Halverwege de trap tilt James Liberty op en loopt naar boven.
“Wat wil je hebben?”¯ vraagt hij haar en Liberty kijkt hem aan.
“Film,”¯ antwoord Liberty en James knikt.
“Ligt die boven op Lily’s slaapkamer?”¯ vraagt James en Liberty knikt. James loopt naar mijn kamer en zet Liberty op de grond neer en ze loopt meteen naar de koffer die Evan onder mijn bed had gelegd en begint aan het handvat te trekken. James komt lachend naar haar toegelopen, pakt de koffer beet en trekt hem in een keer onder het bed vandaan, Liberty kijkt hem met grote ogen aan terwijl James de rits opent. Liberty gaat met haar handjes door de koffer heen die vol zit met haar eigen spulletjes, James kijkt stomverbaasd naar de koffer waar Liberty uiteindelijk een Dvd uitpakt en die aan hem geeft.
“Nou meid, je hebt wel wat speelgoed bij je hé?”¯ zegt James lachend, Liberty knikt met een glimlach en doet naar James een gebaar dat de koffer weer dicht kan. James ritst de koffer weer dicht, schuift hem weer terug onder het bed en loopt met Liberty naar beneden, als ze de woonkamer binnen komen zet James Liberty op de grond en komt Liberty meteen naar me toe gerent met de Dvd in haar handen. Liberty geeft de Dvd aan mij en kijkt me vragend aan, ik bekijk het hoesje en knik dan, ik doe de Dvd-speler aan en steek de Dvd erin. Logan pakt de Dvd en bekijkt het hoesje, hij begint te lachen als hij de titel leest; Barbie als de Prinses en de Bedelaar. Carlos, Kendall en Paul kijken hem vragend aan maar als Logan ze het hoesje laat zien beginnen ze ook te lachend. Liberty legt zich weer, met Roosje in haar armen, tegen James aan dan druk ik op Play en de film begint.

De rest van de middag hebben we bijna alle Barbie films gekeken die Liberty mee heeft en Paul, Kendall, Carlos en Logan zijn net weg naar de Chinees om het avondeten te halen.
Ik geef de tuitbeker aan Liberty, die met Roosje op de grond aan het spelen is en ze begint zodra ze de tuitbeker in handen heeft, te drinken en ik plof naast James neer op de bank, James slaat zijn arm om mij heen en ik nestel me tegen hem aan.
“Ik heb nog nooit zoveel Barbie op een dag gekeken,”¯ zegt James lachend, ik kijk hem vreemd aan.
“Jij kijkt naar Barbie?”¯ vraag ik hem, James knikt lachend.
“Ja, alleen als ik op mijn nichtje moest passen. Zij wilde ook altijd naar Barbie kijken,”¯ antwoord hij, ik knik.
“Ik dacht al,”¯ zeg ik lachend en ga rechtop zitten. James kijkt me vragend na als ik opsta en naar de keuken loop, ik pak het tafelkleed uit de kast en leg die over de tafel heen dan pak ik zeven diepe borden en wat vorken en messen en zet die ook op tafel. Wanneer de bel gaat rent Liberty naar de gang en James loopt haar lachend achterna, ik loop de kamer binnen en zet de radio aan. Ik ril als ik de kou voel die de woonkamer vult wanneer Paul en de jongens binnen komen, James en Liberty komen binnen gelopen met elk een plastictasje in hun handen. James neemt het plastictasje van Liberty en zet ze op tafel en prutst aan de knopen die ze dicht houd, lachend pak ik een schaar uit de keukenla en knip de knopen eraf.
“Tja, dat kan natuurlijk ook,”¯ zegt James, ik knik en ga op een stoel zitten, til Liberty op en zet haar op mijn schoot en samen kijken we naar James die de bakjes uit de tasjes haalt en die op tafel neer zet.

Na het eten kijken we nog een film en breng ik samen met James Liberty naar bed, als Liberty haar handjes heeft gepoetst met James, help ik haar uit haar kleding en trek haar pyjamaatje aan. Liberty loopt James en mij nog achterna naar beneden de badkamer in als wij onze tanden gaan poetsen, als ik klaar ben loop ik met Liberty de trap weer op en ga naast haar in bed liggen. Ik trek het deken over ons heen terwijl Liberty met Roosje tegen mij aan gaat liggen en legt haar hoofdje in mijn nek, ik glimlach en hoor iemand de trap op lopen. James komt in alleen een pyjamabroek binnen gelopen, legt zijn kleding op het bureau en gaat voorzichtig achter Liberty liggen en legt zijn arm over ons heen, ik kijk hem lachend aan en James buigt zich zo voorzichtig mogelijk over Liberty heen om mij een kus op mijn mond te geven dan geeft hij ook Liberty een kus op haar haren. Liberty smakt zachtjes, ik grinnik zachtjes en James en ik kijken elkaar lachend aan.
“Die slaap snel,”¯ fluistert James, ik knik.
“Ja, als ze echt heel moe is slaapt ze in een paar seconden. En na wat er vandaag allemaal is gebeurt snap ik dat wel”¯ zeg ik zachtjes terug. James knikt en ik knip zachtjes het lampje achter mij uit,het is nu zo donker en stil in de kamer dat ik Liberty en James kan horen ademen. Ik voel hoe James met zijn hand over mijn rug aait en ik voel de vlinders weer door mijn buik gaan, wat vindt ik die jongen toch verschrikkelijk leuk!
Met een glimlach op mijn gezicht en Liberty die in mijn armen ligt en wij samen weer in die van James, val ik gerust inslaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.