Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 37.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 18:51

939

0

203



37.

De volgende morgen wordt ik wakker in een leeg bed, ik ga rechtop zitten en kijk op de wakker. 08.59. AM.
“Te vroeg,”¯ mompel ik terwijl ik me uitrek. Ik stap uit bed en ik loop de trap af naar beneden, het kan me nu nog even weinig schelen dat ik in mijn minishort en tanktop de woonkamer binnen stap. Paul kijkt op als ik de deur open doe en naar binnen loopt, hij lacht naar me en ik ga bij hem en Liberty op de bank zitten, trek mijn benen op en sla mijn armen om mijn knieën heen.
“Waar zijn de jongens?”¯ vraag ik gapend aan Paul. Terwijl hij Liberty voert knikt hij naar de tafel, ik kijk ernaar en zie dat er een envelop op ligt waar twee keer de letters L opstaan. Ik pak de envelop en maak hem open, in de envelop zitten twee pasjes en een briefje, de twee pasjes leg ik met de envelop op tafel dan neem ik het briefje voor me en begin te lezen.

Lieve Lily (en Liberty),

Als je dit leest zullen wij waarschijnlijk al weg zijn, in deze envelop zitten twee backstage pasjes voor jou en Liberty voor vandaag. Op de pasjes staat ook waar het is, maar we gaan er vanuit dat je dat natuurlijk al weet.
In ieder geval, we zien jullie bij de Record Store.

Kus,
Carlos, James, Kendall en Logan.
PS; neem je telefoon mee. Voor het geval dat.


Ik knik lachend naar het briefje en leg het bij de twee backstage pasjes en de envelop neer op tafel en loop samen met Paul de keuken in.
“En wat zat er voor interessants in de envelop?”¯ vraagt Paul terwijl hij het bord en de lepel in de vaatwasser.
“Oh, niets bijzonders hoor. Twee backstage pasjes en een briefje van de jongens,”¯ antwoord ik en ga op het aanrecht zitten.
“Backstage pasjes?”¯ vraagt Paul, ik knik en laat me weer van het aanrecht afzakken.
“Ja, ze hebben van half elf tot drie uur een optreden bij de Record Shop en ze geven handtekening. En daarbij, ik had ze belooft om te komen met Libby,”¯ zeg ik als we de kamer weer in lopen.
“Oké dan, zal ik jullie zo meteen brengen?”¯ vraagt Paul en we gaan bij Liberty op de bank zitten.
“Ja, is goed,”¯ antwoord ik en kijk naar Liberty die met Roosje en iets glimmend in haar handen speelt.
“Hey meisje, wat heb je daar?”¯ vraagt Paul haar en Liberty laat hem het pasje zien waarmee ze aan het spelen was, Paul knikt en kijkt naar het nieuws op de TV. Liberty kruipt met Roosje in haar hand in mijn armen en legt zich tegen mij aan en sluit haar ogen.
Na een tijdje kijk ik op de klok en zie dat het al kwart voor tien is, zachtjes schut ik Liberty wakker.
“Kom Lib, aankleden. We gaan zo naar de jongens toe,”¯ zeg ik, Liberty kijkt me met slaperige ogen aan en knikt gapend. Met Liberty in mijn armen loop ik naar boven, in mijn kamer help ik Liberty met aankleden daarna trek ik ook snel andere kleding aan en leg ik onze pyjama’s op mijn bed. In de badkamer poets ik mijn tanden en help daarna Liberty met poetsen, ik borstel mijn haren terwijl Liberty met Roosje op de vloer speelt. Als ik klaar ben ga ik met Liberty’s haarborstel achter haar op de vloer zitten en ga met de borstel door haar goudblonde haren heen. Wanneer ik alle klitten uit haar haren heb geborsteld maak ik een vlecht en maak met een haarbandje haar haren aan het einde van de vlecht vast. Ik loop met Liberty naar beneden, in de gang pakt Liberty haar schoentjes en loopt voor mij uit de woonkamer binnen en klimt bij Paul op de bank en hij helpt haar met haar schoenen. Snel pak ik ook mijn schoenen en trek ze aan dan pak ik Liberty’s jasje en mijn vest van de kapstok af en loop de kamer binnen, ik geef de jas aan Paul die hem bij Liberty aan doet en trek zelf mijn vest aan. Paul staat op van de bank en loopt achter Liberty en mij de gang in, trekt zijn jas aan en pakt de autosleutels van het kastje en lopen naar buiten. Ik zet Liberty in het kinderzitje en maak haar riem vast, Liberty houd Roosje stevig tegen zich aan en ik lach naar haar dan ga ik naast Paul op de passagiersstoel zitten, Paul start de motor en rijd weg.

Paul parkeert de auto op een parkeerplek voor de parkeergarage en zet de motor af, we stappen uit en Paul haalt Liberty uit het kinderzitje en zat haar op de grond. Liberty komt naar mij toe gerent met Roosje in haar hand en strekt haar andere armpje naar me uit, ik til haar op en Paul komt bij ons staan.
“Hier,”¯ zegt Paul terwijl hij uit zijn jaszak de twee backstage pasjes pakt en die naar me uitsteekt.
“Oh ja! Die was ik helemaal vergeten,”¯ roep ik geschrokken, ik zet Liberty neer op de grond en pak de pasjes van hem aan. Paul knikt lachend en geeft mij een kus op mijn voorhoofd, dan knielt hij voor Liberty neer en geeft haar een knuffel.
“Doe je wel voorzichtig?”¯ vraagt Paul als hij weer rechtop staat.
“Ja pap,”¯ zeg ik terwijl ik de pasjes om mijn nek hang.
“Sms je me als ik jullie weer op moet komen halen?”¯ vraagt hij als hij het portier weer open doet.
“Ja is goed,”¯ antwoord ik, Paul knikt en stapt in. Liberty pakt mijn hand en houd hem stevig vast, we zwaaien Paul net zolang uit totdat de auto uit zicht is en lopen de stad in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.