Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 38.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 19:02

1579

0

321



38.

Na een kwartiertje lopen komen we aan bij de Record Shop waar een grote menigte meisjes voor de gesloten deuren staan te gillen, lachend kijk ik naar hoe de menigte staat te springen en de liedjes door elkaar schreeuwen. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het veertien over tien is, zodra de secondewijzer op kwart over springt gaan de deuren open en rennen de gillende meiden naar binnen. Liberty klampt zich aan mijn been vast om mij niet kwijt te raken, ik til haar op en loop met haar naar binnen als het grootste gedeelte van de menigte weg is, Liberty houd Roosje stevig tegen zich aan alsof de lappenpop ieder moment kan gaan vallen en ze hem voorgoed kwijt zal zijn.
Ik loop de grote zaal binnen en zie hoe de security guiards de menigte in bedwang probeert te houden, ik lach zachtjes en kijk rond. Liberty drukt haar vrije handje tegen haar oor en houd Roosje nog steviger vast, ze kijkt me met grote bange en pijnlijke ogen aan. Met mijn hand druk ik Liberty’s hoofdje zachtjes tegen mijn borst aan en loop snel door de menigte heen naar de zijkant van het podium. Als ik langs de security guiards wil lopen houden ze mij tegen en kijken me vragend aan.
“Ho ho mevrouwtje, waar gaan we naartoe?”¯ vraagt een van de security guiards en beide kijken ze van mij naar Liberty en weer terug naar mij.
“Eh, ik heb een pasje en daarbij de jongens hebben me uitgenodigd,”¯ antwoord ik en laat ze de pasjes zien. De security guiards kijken mij
niet-gelovend aan en schudden hun hoofd.
“Ja, dat kan iedereen zeggenen die pasjes kun je overal laten namaken,”¯ zegt de andere man. Ik schud mijn hoofd en zie achter hun Logan, James, Carlos en Kendall voorbij lopen en ik begin te grijnzen.
“James!”¯ gil ik hard en James draait zich geschrokken om, maar als hij ziet dat ik het ben komt hij naar ons toe gerent.
“Phill, Bobby, het is oké. We hebben haar gevraagd om te komen,”¯ zegt hij tegen de security guiards, beide mannen knikken en doen een stap opzij zodat ik erdoor kan. James legt zijn arm rondom mijn middel en we lopen richting hun kleedkamer, als we de kleedkamer binnen lopen zet ik Liberty op de grond neer. Liberty rent met Roosje in haar handen naar Logan toe en strekt haar armpjes naar hem uit, Logan tilt haar op en zet haar op zijn schoot dan maakt hij de rits van haar jasje los en doet hem uit dan hangt hij haar jasje over de armleuning van de bank. James pakt mijn hand en trekt me mee op de andere bank en ik kijk hun kleedkamer door, de ene helft is zo rommelig als wat en de andere helft is heel erg netjes, met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik James aan.
“Wat?”¯ vraagt hij lachend, ik wijs van de ene kant van de kamer naar de andere kant waar het zo rommelig is.
“Oh dat,”¯ zegt hij en ik knik. Ik kijk verder en zie dat ze van een muur een fotowant hebben gemaakt, net zoals Nicky heeft, en ik loop ernaar toe, James staat ook op en komt naast mij staan.
“Kijk, deze heb ik vandaag opgehangen,”¯ zegt James en hij pakt een foto van de muur af en geeft die aan mij. Ik kijk naar de foto en begin te lachen, het is de foto die James gister had gemaakt van Logan en Liberty toen ze op zijn buik lag. Glimlachend hang ik de foto terug aan de muur en bekijk de rest van de foto’s, op de foto’s staan vooral de jongens samen maar ook apart van elkaar met andere mensen van de set van Big Time Rush en hun costars, ook staan ze ieder op de foto met hun vrienden en familie van thuis..
“Wij moeten ook snel eens wat foto’s gaan maken voorop de muur,”¯ zeg James, ik kijk hem lachend aan en knik.
“Is hoed hoor,”¯ zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. James krijgt een grijns op zijn gezicht en hij buigt zich naar me toe om me een kus op mijn mond te geven als we opeens iemand horen kuchen en we kijken op. In de deuropening staat een lange, slungelige, oude man die de jongens boos aankijkt.
“Jongens kom nou, jullie moeten op! Laat je fans niet wachten, jullie vriendin kunnen jullie later ook nog zien,”¯ zegt de man en maakt een gebaar dat ze hem moeten volgen en hij loopt weg. James geeft Liberty en mij snel een kus en loopt achter Kendall, Carlos en Logan aan de kleedkamer uit. Na een paar seconde hoor ik dat de muziek begint, even later hoor ik ook de stemmen van de jongens en ze beginnen met zingen. Ik til Liberty op en loop de kleedkamer uit, aan de zijkant van het podium blijf ik staan en kijk naar het optreden van de jongens.

Na zo’n twee uur beginnen ze aan hun laatste nummer, Liberty klemt Roosje onder haar arm en klapt vrolijk mee met de muziek. Ik zet Liberty op de rand van het podium, Liberty gaat staan en houd zich met Roosje in haar armen vast aan de coulisse en kijkt naar de jongens. In het midden van het nummer komt James onze kant opgelopen en knielt voor Liberty neer, fluistert iets in haar oor en ze knikt, James staat weer op en steekt zijn hand naar Liberty uit die hem vast pakt bij twee vingers en samen lopen ze het podium op.
Ik kijk lachend naar hoe James met Liberty aan het dansen is, en hoor het publiek ‘oh’ en ‘ah’ zeggen wanneer ze Liberty zien, ik leun met mijn ellebogen op de rand van het podium en leg mijn hoofd in mijn handen. Als het nummer is afgelopen tilt Logan Liberty op en gaan ze alle vier in het midden van het podium naast elkaar staan.
“Leuk dat jullie er waren vandaag, zo meteen delen we nog handtekeningen uit voor degene die dat willen,”¯ zegt Carlos en hij zwaait naar het publiek.
“Bedankt en tot de volgende keer!”¯ roepen Carlos, Logan, Kendall en James tegelijk en ze lopen het podium af. De gillende menigte laten ze achter zich en we lopen naar hun kleedkamer, Logan laat zich met Liberty in zijn armen op de bank naast Kendall vallen en zucht, ik kijk ze alle vier lachend aan. Hun gezichten zijn nat van het zweet en op hun T-shirts zitten grote zweetplekken, ik ga naast Logan op de bank zitten en neem Liberty van hem over, de jongens kleden zich om terwijl ik met Liberty speel, opgeef moment kijkt Liberty mij bang aan en ik kijk vragend terug.
“Wat is er Lib?”¯ vraag ik haar, Liberty kruipt van mijn schoot af en laat zich van de bank af glijden.
“Roosje,”¯ antwoord ze zachtjes. Ik kijk haar even raar aan en schrik dan. Zoeken kijk ik de kleedkamer door, maar er is geen spoor van de konijnenlappenpop van Liberty. Als ik weer naar Liberty kijk zie ik dat ze tranen in haar ogen heeft staan, eentje ontsnapt uit haar ooghoek en rolt langs haar wang naar beneden. Snel til ik Liberty op en wieg haar stilletjes heen-en-weer, terwijl ik met haar door de kleedkamer loop komen de jongens binnen gelopen in andere kleding.
“Hey, wat is er gebeurt?”¯ vraagt James geschrokken als hij Liberty huilend in mijn armen ziet.
“We kunnen Roosje niet vinden,”¯ antwoord ik, James, Kendall, Carlos en Logan knikken en Kendall kijkt ons dan bedenkelijk aan.
“Wanneer hadden jullie Roosje voor het laatst nog?”¯ vraagt hij en ik kijk bedenkelijk voor me uit.
“Net, toen ik met Liberty bij het podium ging staan, jullie waren net begonnen. Daar had ze Roosje nog vast,”¯ antwoord ik, dan bedenk ik me opeens iets.
“James, toen je Libby kwam halen tijdens dat nummer. Toen had ze Roosje toch nog bij zich?”¯ vraag ik en James knikt.
“Misschien ligt ze nog ergens op het podium, ik ga wel even kijken,”¯ zegt James, ik knik en hij loopt de kleedkamer uit. Ik ga met Liberty op de vloer zitten, zet haar tussen mijn benen in en wieg haar heen-en-weer.
James loopt over het podium zoekend naar Roosje, hij ziet allemaal knuffels liggen zie sommige fans op het podium gooiden in hoop dat ze het mee zouden nemen. James raapt alle knuffels bij elkaar en loopt ermee terug naar de kleedkamer waar ik nog steeds met Logan een huilende Liberty probeer te kalmeren.
“We vinden haar wel lieverd,”¯ fluister ik in haar oor en wieg haar zachtjes heen-en-weer.
“Stil maar,”¯ zegt Logan en hij aait met zijn hand over Liberty’s rug in de hoop haar wat rustiger te krijgen. Ik kijk James hoopvol aan als hij binnen komt gelopen met alle knuffels in zijn armen, hij laat ze op de grond voor mijn voeten vallen en kijkt naar Liberty.
“Dit zijn alle knuffels die op het podium lagen, ik heb alleen nog niet gekeken of Roosje er tussen zit,”¯ zegt James en hij gaat op zijn knieën voor de knuffels zitten. Liberty kruipt snikkend uit mijn armen en loopt naar James toe, gaat op zijn knieën zitten en kijkt naar de knuffels, na een paar seconde schud Liberty verdrietig haar hoofdje en draait zich om naar James.
“Ze is er niet,”¯ zegt ze en James ziet dat haar onderlip begint te trillen. Snel slaat hij zijn armen om haar heen en geeft haar een kus op haar hoofd.
“We vinden Roosje wel,”¯ zegt James en hij kijkt ons alle vier hopeloos aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.